bakın kıslar şimdi sizinle yazışıyomya bi yandan sigara içiyom geldi şimdi yanıma ıslık mendille yere kül düşmüş onu aldı sonrada yanagıma bi öpücük kondurdu sana tencere gibi küllük lazım dedi gitti ..bi yandan laf sokuyo bi yandan gönlümü alıyo bişeyde diyemiyom işte böyle olunca..
evet iki türlüsüde zor ben ikisinide gördüm biri evlenmeden kendi agbim aşırı pasaklı dagınıktı ama bu daha zor ya birinde fiziki olarak çok yoruluyosun hiç işin bitmiyo bundada manevi olarak çöküyosun düşünsenize sürekli bi takip edilme rahatsızlıgı acaba düzgün yaptımmı korkusu birşey dedigi yok ama anlıyorum ve çok sinir oluyorum ..
Oooyyy... oyyy...
bitmez bu adamların dertleri hanımlar...
pasaklısı ayrı dert, titizi ayrı...
evlendik bi kere napalım.. kocamızdır diyce zoturcaz
yapcak bişi yok artık....
benimki de ayrı alemdir...
ama tutcam kendimi girmiycem konuya, zira bitirememekten korkuyorum :))))
valla ben hicccccccc takmiyorum cok rahatim allaha hergun dua ediyorum boyle bir esim oldugu icin yarin firini temizletmeyi dusunuyorum ona:)hamilelikde cok isime yaradi bu durum hahaha:):)cok memnunum cokkkkk
merak etmeyin onlar mutlaka söylenecek şey bulurlar,ben hiç dinlemiyorum,kafamada takmıyorum,öyle şartladım kendimi.
rahat ol valla..bırak yapsın..sana sesini çıkarmadığı müddetçe kasma kendini..
neden pasaklı gibi hissediyorsun ,boşveeer..
Ay ya keşke biraz da benim kocamda olsa.Dilimde tüy bitiyor ama beyfendi o kadar relax anlatamam.
evet canım eşim dr a gitmez ikinci seçenegi uygulicam bende avantaja çevircem ..napalım başka çözümü yok gibi görünüyor ..hehehehe akşam akşam güldüm şu tencere küllük olayına birden gözümde canlandırdım bu çifti:))) Şimdi ciddi olayım haklısın bu bi tür hastalık takıntısı var 6 yıl olmuş alışman lazımdı 2 çözümü var ya doktara gidiceksiniz yada arkadaşların dediği gibi rahat olup bunu lehinize çevireceksiniz-tatlicadiarzu-
canım benim kayınvalidem yok yıllar önce vefat etmiş .4 yıl kadar hasta yatmış bu süreçte eşim bakmış ona herşeyile eşim ilgilenmiş zaten bu dönemden kalma bu titizlik olayı annesi mikrop felan kapmasın diye başlamış ucu bana kadar dayandı yani ..valla ilk mesajı okurken başlarda beyefendi kesin "başak burcu" dedim ama en sonunda çarşaf olayı falan...cidden obsesif bi taraf da var...
ama bence çok büyük bir sıkıntıya girmeden üstesinden gelinebilir...nasıl olsa sağlıkçısınız, çalıştığınız kurumda bu konuda danışacağınız bir uzman vardır, eşinizle birlikte gitmeye bile gerek yok bence hatta sizin danıştığınızdan bile haberi olmasın ilk etapta, bazı taktikler alın
tabii ki eşiniz bu yaştan sonra değişmez ama bu kronik hali bi hale yola getirilebilir...
ama ben daha çok şeyi merak ettim; eşinizin nasıl bir ailesi var, kayınvalideniz mesela bu konuda bişey paylaştımı sizinle sohbet arası??
Haklısın her şeyin ortası karar.Umarım sizde bizde dengeleyebiliriz durumları :1rolleyes:
canım benim kayınvalidem yok yıllar önce vefat etmiş .4 yıl kadar hasta yatmış bu süreçte eşim bakmış ona herşeyile eşim ilgilenmiş zaten bu dönemden kalma bu titizlik olayı annesi mikrop felan kapmasın diye başlamış ucu bana kadar dayandı yani ..
yaaa, şefkat, insaf sahibi adammış eşiniz...bence de bırakın temizlesin dursun ortalığı...tek derdinizde bu olsun
ama yine de bi psikoloğa bu durumu hafifletecek bi tavsiye almaya gidin
herkesin derdin çare bulan sayın kk hatunları allah aşkına bana bi yol gösteriverin ..
bu dertmi degilmi karar veremedim ama eşim aşırı derecede titiz .inanın bıkmak üzere gibi birşeyim hatta bıktım.
gayet güzel giden bir evliligim var 6 yıldır hiç sorun yaşamadım desem yeridir ama kızlar bu aşırı titizligi beni öldürüyor .öyle böyle değil ya sinir oluyorum .ben evlenmeden bir yıl yanlız yaşadım atamam oldu tek kaldım tamam çokta titiz düzenli bir evim yoktu düşünün klasik bekar evi işte ama evlendikten sonra ona uyum saglamak için elimden ne geliyorsa yaptım tam bi temizlik hastası oldum onun yüzünden ama bir türlü onun istedigi gibi olmuyor herşeyde bi kusur buluyor bunu benim yüzüme söylemesede ben anlıyorum .beni kırmakta istemiyor ama belli oluyor yani .
işten geliyor daha kravatını çıkarmadan alıyo eline küçük şarzlı süpürgeyi duvar diplerini alıyor bi yandanda temizde bi üstünden geçeyim dedim diyor ..dedim ona atacam bi gün bu süpürgeyi balkondan görcen gününü .kıyafet dolabını düzenliyorum mesala sürekli uyarıyor üstünden çıkardığını katla yerine geri koy diyor normalde benim gördügüm bunu kadınlar eşlerine söyler degilmi sonuçta bende çalışıyorum inanın akşamdan evi temizliyorum ertesi gün işten geldikten sonra tekrar topluyorum ama o geliyor yine bi kusur buluyor söylemiyor ama ben anlıyorum .ben yemek yerken tv izlemeyi çok seviyorum o tutturuyor mutfakta yiyelim ev dağılmasın evde şöle keyifli bi şekilde yemek bile yiyemiyorum çocuklara sürekli karışıyor gidin odanızda oynayın oda memnun degil aslında bu huyundan ama yapamıyor anlıyorum .düşünün kızlar gece uykusundan uyanıp çarşafını düzeltip geri uyuyor allahım deli edecek bu adam beni ya..arabaya bincezya hepimizin ayakkablarının altını sildiriyor :))
en zoruma gidende o böyle yaptığı için kendimi pis bi ev kadınıymış gibi hissediyorum halbuki herkes benim evimin pırıltısına hayran kalıyor..
napcam kızlar ben bu kozalak kafa kocamla varmı bi öneriniz ...okudugunuz için teşekkürler..sevgiler ..bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?