dertmi bilmiyorum ama :)))

:roflol::roflol::roflol:aynen benim esim ya ben sigara kullanmiyorum ama bazen bilgisayar masasinda birseyler atistiriyorum ben kalkarkalkmaz basliyor oralarin tozunu almaya silmeye(sanki toz varmis gibi)yasadiklarimiz cok tanidik yawwwsırnaşık şey:roflol:

:1hug:
yaa ama psikolojik olarak allışmş olman gerek bu duruma...
yani çökmemen gerek.. kabullenmen gerek...
insan bu en iyi uyum saglayan yaratıktır diye boşuna dememişler...
Bırak kendini, su aksın yolunu bulsun bacım...

evet malesef elfidacım yapacak bişey yok degişmicek anladım biliyorum ama ne olur azcıkta onlar taviz verse .ya sürekli elimde bezle dolaşıyorum çocukları takip ediyorum ..seninkidemi aynı ya ..off

valla ben hicccccccc takmiyorum cok rahatim allaha hergun dua ediyorum boyle bir esim oldugu icin yarin firini temizletmeyi dusunuyorum ona:)hamilelikde cok isime yaradi bu durum hahaha:):)cok memnunum cokkkkk

rahat ol valla..bırak yapsın..sana sesini çıkarmadığı müddetçe kasma kendini..
neden pasaklı gibi hissediyorsun ,boşveeer..

merak etmeyin onlar mutlaka söylenecek şey bulurlar,ben hiç dinlemiyorum,kafamada takmıyorum,öyle şartladım kendimi.

valla ben hicccccccc takmiyorum cok rahatim allaha hergun dua ediyorum boyle bir esim oldugu icin yarin firini temizletmeyi dusunuyorum ona:)hamilelikde cok isime yaradi bu durum hahaha:):)cok memnunum cokkkkk

merak etmeyin onlar mutlaka söylenecek şey bulurlar,ben hiç dinlemiyorum,kafamada takmıyorum,öyle şartladım kendimi.

rahat ol valla..bırak yapsın..sana sesini çıkarmadığı müddetçe kasma kendini..
neden pasaklı gibi hissediyorsun ,boşveeer..

valla bende takmamayı çok istiyorum belkide zamanla bende alışıcam bu durumu bazen diyorum avantaja çevir bu durumu ama olmuyo bazı şeyler gözüme sokuluyo pismisim havası oluşuyo kendiliginden .napalım bunuda böle idare edicez artık ..

hehehehe akşam akşam güldüm şu tencere küllük olayına birden gözümde canlandırdım bu çifti:))) Şimdi ciddi olayım haklısın bu bi tür hastalık takıntısı var 6 yıl olmuş alışman lazımdı 2 çözümü var ya doktara gidiceksiniz yada arkadaşların dediği gibi rahat olup bunu lehinize çevireceksiniz-tatlicadiarzu-

Ay ya keşke biraz da benim kocamda olsa.Dilimde tüy bitiyor ama beyfendi o kadar relax anlatamam.

keşke bizde fazla degil azıcık relax olabiyseydik ..çok isterdim bunu ..
evet canım eşim dr a gitmez ikinci seçenegi uygulicam bende avantaja çevircem ..napalım başka çözümü yok gibi görünüyor ..

valla ilk mesajı okurken başlarda beyefendi kesin "başak burcu" dedim ama en sonunda çarşaf olayı falan...cidden obsesif bi taraf da var...
ama bence çok büyük bir sıkıntıya girmeden üstesinden gelinebilir...nasıl olsa sağlıkçısınız, çalıştığınız kurumda bu konuda danışacağınız bir uzman vardır, eşinizle birlikte gitmeye bile gerek yok bence hatta sizin danıştığınızdan bile haberi olmasın ilk etapta, bazı taktikler alın
tabii ki eşiniz bu yaştan sonra değişmez ama bu kronik hali bi hale yola getirilebilir...
ama ben daha çok şeyi merak ettim; eşinizin nasıl bir ailesi var, kayınvalideniz mesela bu konuda bişey paylaştımı sizinle sohbet arası??

canım benim kayınvalidem yok yıllar önce vefat etmiş .4 yıl kadar hasta yatmış bu süreçte eşim bakmış ona herşeyile eşim ilgilenmiş zaten bu dönemden kalma bu titizlik olayı annesi mikrop felan kapmasın diye başlamış ucu bana kadar dayandı yani ..
Haklısın her şeyin ortası karar.Umarım sizde bizde dengeleyebiliriz durumları :1rolleyes:

ihşallah jade cim ..umarım..

elleme Boşver.. Benim sevgilim de çok titiz Başak Burcu.. aman allahım aman allahımm Bir dırdır Bir dırdır anlatamam.. seninki dırdır yapmiyor en azından..

tipik bir obsesif kompulsif vak'a:) ama iyilesmeyecek gibi gorunmuyor. ben bile meselenin ozunun annesinin hastaligiyla ilgili oldugunu teshis edebilirim. eminim bir psikologla birkac seansta halledilebilecek bir rahatsizlik. su anki durumu mesele degil de ilerleyen yillarda durum ciddilesirse iste o zaman hayat cekilmez olur ikiniz icin de... yerinizde olsaydim yol yakinken bir doktorla gorusmesi icin ikna etmeye calisirdim. iyi bir doktorla konusursa kendisi de cok iyi hissedecektir eminim.

akannehirakannehir valla canım obsesif olmasın, bence bi doktora gitsin ya, madem o da durumundan memnun değil, çünkü sürekli bu mikrop korkusu olan insanlarda obsesif olma durumu olabiliyormuş
ay çocuklara yazık yahu, sürekli yapma etme diyosa

allahtan başka sorununuz yokmuş, bu da nazar boncuğunuz olsun

ama gene de bi doktora gitsin ya
:hulya:

Son düzenleme:
bencede bir uzmandan yardım alsın eşin
belki ilerde daha vahim bir hal alabilir titizliği.o raddeye gelmeden çaresine bakın canım

Benim eşim oldukça rahat bir adamdır, Dağınık bir evle temiz bir evi ayırt edemez bile bazen. Ama gelgelelim işle ilgili belgeleri cdleri olduğu dolapları devamlı düzenli ister. Yani evin görünen yerlerini değil, dolap içlerini düzenler. Sen daha iyi düzenlersin derim hiç karışmam. Ofiste çalışırken de bir titizdir ki çalışanlar bana eşiniz çok titiz ne güzel derler. Eşimde tabi kıs kıs güler içinden. Onlardan da devamlı düzenli olmalarını ister. Aranılan şey bulunmayınca kaçacak delik ararlar:) Ama titiz olsa hakikaten çok zorlanırdım çünkü işime karışılmasına hakikaten çok kızıyorum. Kirlileri kirli sepetine atmayı, gömleklerini askıya asmayı biraz olsun öğrettim kaç seneden sonra yeter bana. Şimdi çocuğumda çok dağınık yani hakikaten aynı babası diyebilirim. O yüzden çok takmıyorum elimden geleni yapıyorum iş güç zaten yoruyor eşimin beklentisi olmaması benim işime geliyor. Valla hepsi ayrı cins. O yüzden en iyisi titizlendiği işleri biraz onun üstüne yığmaya çalışın. Tabi kabul ederlerse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…