dertmi bilmiyorum ama :)))

teşekkürler ebrucum yorumun için seninkide ayrı bi dertmiş canım ya allah kolaylıklar versin hepimize zor valla işimiz ..

Son düzenleme:

zaten o işle ilgili evraklar yada ödenen dekontlar sonra elektonik eşyaların garanti belgeleri o kadar büyük bi titizlikle saklanıyorki bi istedigini bulamada bak altın kasalarda saklasa doymaz kaybolur korkusuyla ..

Hay Allah cok enteresanbilmiyorumkismile

Ama böylede cekilmezki be nalancim, yani insan kendi evinde rahat olamicakda nerde olucak? Ev bu yemek yenyior, banyo yapiliyor, tuvalete gidiliyor tabikide yeri geldimi daginik olacak, helede coluk cocuk varsa.....ne denirkì?CADIARZU

Esinde bu huyundan memnun degil ise ve yardim almak istiyorsa bencede bir uzmana gitmelisiniz!

Temizlik hastaligi gercekten bunu yasayanlar icinde cok zor bir durum.

Bizim bir akrabada bunu yasiyor, kadinin elleri camasir sularindan temizlik ilaclarindan mahf oldu, resmen etleri gözüküyor. Ama yinede her gün evi bastan sonra her tarafini siler süpürür, esi illallah etti, böyle giderse bosanicam artik dayanamiyorum evin icinde pesimde bezle gezmesine diyor.

Durum daha vahim olmadan bir önlem alin.

Insallah düzelir tatlim, ne diyim:teselli:

Benim eşimde simetrik ve düzen ,titizlik hastası bütün kardeşleride aynı seni anlıyorum

evet gülsümcüm benim asıl problemimde bu iştekendi evimde şöle sere serpe olamıyorum ya kendi temizledigim evi agzımın tadıyla dagıtamıyorum sürekli gözü üstümde gibi hissediyorum ay napacamı şaşırttı bu herif bana..sagol canım yorumun için ..
Benim eşimde simetrik ve düzen ,titizlik hastası bütün kardeşleride aynı seni anlıyorum

emacım çok zor degilmi ya..klava:klava:

Son düzenleme:
Çok ilgincmiş beyin yahu kaydirigubbakcemile3
Sende inadına git madem temizlik hastası sen temzleme bırak o yapsın yorulunca anlar kaydirigubbakcemile3

valla benim eşimde aynısı çok zor biliyorum hem dağınık hemde sürekli alışveriş yapan insan zor oluyor işten gelir kıyafetleri koltuk kanepeye fırlatıverir.alışverişi bir türlü kısıtlayamıyorum işe yarasın yaramsın alır hemde bi ürün indirime girdiya bir tane yetmez bikaç tane alır evde koyacak yer yok attırmazda elektronik pahalı eşyalarda var işede yaramaz spor aletleri mutfak gereçleri,masaj aletleri,mikroskop,teleskop,fotoğraf makinaları,kablolar,süpürgeler,müzik aletleri,tamir gerçleri,oyuncaklar daha saysam bitmez bizim ev bit pazarına döndü napıcaz bilmiyorum...kafamçokkarıştı

hayatım sen eşine bakma,kafana göre takıl göreceksin oda bıkıp koyverecek.kendini şartla eşine kafayı takma ''bana bakıyor,beni izliyor'' diye.kafana takmazsan inanki düzeliyorlar,bi müddet söylene,söylene dolaşır,baktıki olmuyor oda bırakır.allah sanada kolaylık versin,bizlerede.

Canım temizlik görevini ona bırak, sen daha güzel yapıyorsun de o yapsın.
Görsün bakalım hem çalışmak hem evde temizlik yapmak nasıl oluyormuş.

akannehirakannehirakannehir ben pasaklı herifi tercih ederdim öylede böylede zaten bütün hayat temizlikle geçecek en azından işime karışmazdı valla bence eşin takıntılı ama psikologa gitmez diyosun o zaman sende tüm işi ona bırak :sm_confused:

nalansuuu gülmekten öldüm allhta seni güldürsün:)sabırlarversin..carsafınıdüzeltmesi cok komikti

Off çok zor yaa.
Böyle biriyle evli olsam beni hemen boşardı.
Ben hiç titiz değilimdir.

ben bazen atıyorum gereksizleri sonra söylüyorum o zaman kızmıyor...ama çok zor ...

nalansu kıs vallahi dert buda :)
ama çok şükür başka sorun yok ne yapıcan katlanacan :)
ama derdini çok tatlı anlatmışsınkaydirigubbakcemile3

Ben 3 aydir evliyim.. benim esimde boyle.. Gecen bi patladim sesi cikmiyo simdi.. Cok abarti ama..

gece gece guldurdun beni kozalak kafa diye bitirmissinya hala guluyorum ne iyi iste titiz bi koca boylesi zor bulunur
hem oyle hasta falan demeyin arkadaslar ben bile alindim valla burda cunku bende gece carsafimin lastigi firtsa uyanip duzeltir geri uyurum bu konuda esimle cok tartisiriz bende mi hastayim aaa bunun adina titizlik denir rica ederim:)

persembecanım ona titizlikdegil adamı kafayı yedirten titizligi diyoruz

bence bana bulaşmadıkça istediği kadar titizlenebilir. süpürdüğüm yerin üstünden de geçebilir, çarşaf da düzeltebilir. ama bana söylemeyecek. yani şunu yap bunu yap derse kıyamet kopar ama yaptığım işleri beğenmeyip tekrar yapmasını takmam kafama, gider kremlenir, boyanır, süsüme bakarım. evi o halletsin, çok da dertti yani. boşverin..

ona pis biri lazımmış..önce acaba pis misin diye düşündüm ama millet evinin parıltısına hayransa problem kocanda...benimki de böyle yapar bazen ben de sen pasaklı kadın görmedin galiba derim...benim bi komşum var evlere şenlik bu kadar pasaklı pis bir ev görmedim ama kocası hiç takmaz...şans işte aslında takma umursama konuşsun dursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…