Şunu hic anlamam inancın olsun. Kendisinden 20 30 yaş küçük insani kiskanani elestireni. Yahu herhalde o daha iyi olacak fizik olarak vs.bir teyzem var ve evet fazla kiloları var. dikkat ettiginde kilo verebiliyor ama bogazına duskun cok dikkat etmiyor diye gözlüyorum ben ve kendi de böyle söylüyor zati. bana birkac zamandır soguk yapıyordu, takmıyordum. cunku zaten bir ton derdim var umursayamam bir de onu. her neyse, diger teyzemin söylediklerine göre enistem birkac kez grup halinde otururlarken desmond kac kilo? o kadar kilo versen falan demis, ben yokum bu ortamda bunu da belirteyim. teyzem de o ne öyle ya tahta kurusu gibi şeyler söylemis, oldukca sert bir sekilde. simdi gelelim günümüze ben enistemin beni misal olarak söyledigini biliyorum ailede zayıflıgı goze carpan bir ben varım cunku, teyzemin arkamdan tahta kurusu demesi agırıma gitti ve bu uyduruk mevzu yuzunden soguk yapması... diger teyzem de ısrarla bilmiyormus gibi yap vs diyor. aslında benim de niyetim o yönde ama.. teyzem icin siz ne dusunuyorsunuz, benim yapmam gereken yahut uzerime vazife olan bir durum var mı sizce? ve yanlıs anlasılmaması adına sunu da belirteyim kilomdan söz eden enistem daha once laf arasında sen yemek yemiyorsun herhalde bu zayıflıgın baska acıklaması olamaz gibi geyikler yapan biridir.
acıkcası teyzemde zayıf kalmayı basaranlara karsı bir öfke görüyorum. özellikle akranlarına karsı. ama enistemin oku bana yöneltmesiyle ben hedef oldum.Ne garip bir enişte. Sizin yaşınız kaç onun yaşı kaç kim bilir ?Teyzeniz de bir garip ,çok garip bir aile kusura bakmayın
.
göğüsüm falan var ya popo kıvrımımda var az da olsa o kadar kupkuru değilim :dTahta kurusu olmak isterdim. Bu koyu bir sey degil.
Sen degilsindir ama ben bayagi kupkuru olmak isterdimgöğüsüm falan var ya popo kıvrımımda var az da olsa o kadar kupkuru değilim :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?