des gibi zayıf olsana

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.106
108
bir teyzem var ve evet fazla kiloları var. dikkat ettiginde kilo verebiliyor ama bogazına duskun cok dikkat etmiyor diye gözlüyorum ben ve kendi de böyle söylüyor zati. bana birkac zamandır soguk yapıyordu, takmıyordum. cunku zaten bir ton derdim var umursayamam bir de onu. her neyse, diger teyzemin söylediklerine göre enistem birkac kez grup halinde otururlarken desmond kac kilo? o kadar kilo versen falan demis, ben yokum bu ortamda bunu da belirteyim. teyzem de o ne öyle ya tahta kurusu gibi şeyler söylemis, oldukca sert bir sekilde. simdi gelelim günümüze ben enistemin beni misal olarak söyledigini biliyorum ailede zayıflıgı goze carpan bir ben varım cunku, teyzemin arkamdan tahta kurusu demesi agırıma gitti ve bu uyduruk mevzu yuzunden soguk yapması... diger teyzem de ısrarla bilmiyormus gibi yap vs diyor. aslında benim de niyetim o yönde ama.. teyzem icin siz ne dusunuyorsunuz, benim yapmam gereken yahut uzerime vazife olan bir durum var mı sizce? ve yanlıs anlasılmaması adına sunu da belirteyim kilomdan söz eden enistem daha once laf arasında sen yemek yemiyorsun herhalde bu zayıflıgın baska acıklaması olamaz gibi geyikler yapan biridir.

Hiç duymamış gibi davranın.
Kilolu kadınlara göre her zayıf ‘tahta kurusu’dur hatta daha kötü tabirler var.

Zayıflara göre de her kilolu kadın ‘obez, yağ deposu, ağzına tıkıyor’ dur.

Bu değişmez, sizle ilgili değil yani konu.
X kişi olsa yine tahta kurusu olacaktı.

Enişteniz de ağır densiz, ben diyeyim de...

Şunu hic anlamam inancın olsun. Kendisinden 20 30 yaş küçük insani kiskanani elestireni. Yahu herhalde o daha iyi olacak fizik olarak vs.

Bir de teyze yani. Soğuk yapmadaki amaç nedir teyzecim yaa.
Bende öyle zayıfım yemedigim laf kalmadı dogum yaptım yakın zamanda suanda 44 kiloyum hala konusuyorlar hala hala. Yapacak birşey yok ki teyzeye yüz vermeyeceksin ayıp ediyor çünkü yani..

Teyzenizin sizle bir derdi yok bence eşine kızmış o. Hoş size yakıştırdığı şey de yakışıksız olmuş ama bi anlık öfkeyle öyle tepki vermiş olabilir. Enişteniz de sizin kilonuzu tartmaktan vazgeçsin takılmalar eşe önermeler falan sevimsiz buldum onu da.

Bu arada bu muhabbeti size yetiştiren teyzeniz beni daha çok rahatsız etti açıkçası.

Neyse yani çok takılmayın.

Size kürdan diyebilir miyim

Şaka bir yana, kilo mevzusu hiç hoş değil hem teyzeniz açısından hemde sizin açınızdan. Teyzeniz kaç yaşından bu durumdan dolayı size olan tavrı ergence geldi bana.

Eniste de, soğuk davranan teyze de ve bence önemlisi bu konuşmayı size bu saçma muhabbeti anlatan kişi de garip.
Bana kalırsa en suçlu size bunu söyleyip sonra söylememiş gibi davranmanızi isteyen diğer teyzeniz.

Duymamış gibi yapın.

Üstünüze alinmayin bence, enisteye kizip sizin ustunuzden sert konuşmuş gibi geldi bana.
Eniştenin kendisine kizmaliydi. Eşinin kilo vermesini istiyorsa bile başka bir kadinla kiyasa girilmez hele aile icinden olmamali diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Ne garip bir enişte. Sizin yaşınız kaç onun yaşı kaç kim bilir ?Teyzeniz de bir garip ,çok garip bir aile kusura bakmayın
.
acıkcası teyzemde zayıf kalmayı basaranlara karsı bir öfke görüyorum. özellikle akranlarına karsı. ama enistemin oku bana yöneltmesiyle ben hedef oldum.

Teyzeyi anne yarısı bildik kadın bildiğin rakip cıkmays calısıyor size benım anladıgım o. Hafiften kıskanclık var gibi

Bir insan ya kilolu ya da zayıftır. Dünyada da bu şekilde ölçü birimleri bu ne saçma kavga. Görmezden gel. Bizim Türkler teşbihte abartabiliyor maalesef

göğüsüm falan var ya popo kıvrımımda var az da olsa o kadar kupkuru değilim :d
Sen degilsindir ama ben bayagi kupkuru olmak isterdim

cevik olurdum, kendime agir gelmezdim. Bende bir meme var 5 er kg. Gobek desen ayri.

diyetteyim ama hamilelik kilosunu anca verdim. Azicik daha vermeliyim.

incecik olsam bile memeler dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…