des gibi zayıf olsana

size yetiştiren teyzeniz
ben ısrar kıyamet darladım, des bize gel bu hafta bahçedeyiz seni de bekliyoruz vs diyen kadındı ne iş diye. o da bu yüzden oldugunu dusunuyorum diye anlatıverdi.

Yaa bu şey değilmi kendinde olmayanı kıskananlar varyaa ondan işte. Ben seni gördümkii gayette tatlısın . kuru tahta çivi safünaz gibi tabirler hiç hoş değil ama sen hiç duymamış gibi davran

Yaa bu şey değilmi kendinde olmayanı kıskananlar varyaa ondan işte. Ben seni gördümkii gayette tatlısın . kuru tahta çivi safünaz gibi tabirler hiç hoş değil ama sen hiç duymamış gibi davran
bana anlatan teyzeme dedim teyze cidden mi ya cidden mi tahta kurusu denecek haldeyim? zayıfsın ama cirkin bir zayıflık degil dedi ki son zamanlarda iki kilo aldım bir iki kilo daha alsam bence de daha iyi olur ayıptır söylemesi annem acılı tursu yapmıs da cok istah acıyor

Bence iltifat etmiş, alınmış değil de hoşunuza gitmiş gibi davranman daha koyucu olur onlara, çünkü enişten de teyzen de senin kilona imrendiği bi gerçek, millet ben gibi olmak için bıçak altına yatıyo çok şanslıyım manken gibiyim falan diye takıl, zaten de öyle, severim ben zayıflığı

Enişte keşke bu kadar boş boğaz olmasaydı. Dünyanın en sevimsiz laflarından biri, falan gibi olsana. Hayır kilo vermeni istiyorum demek başka şey, birini örnek göstermek çok başka bir şey.
ARTI1, bos bogaz bence de. 50 kilo ol de gec ne sagı solu karıstırıyorsun? ki toplulukta böyle bir sey de söylenmemeli bence.

Deyyyzen seni kıskanmış

eniştenız cok garıp
nıye sızı esıyle konusurken araka katıyor
neden sızın yedıgınızle kılonuzla ılgılenıyor
o once kendı kıllı gobegıne baksın sıze ve karısına gelene kadar

konuya gelırsek bırsey olmamıs gıbı davranmanız gerekıyor tabıkı
:)

ay yok ne mankeni 160 boyla :d sadece vücudum kilo alamıyor, ne kadar yesem de. kahvaltı pek sevmem ancak diger ogunlerde ki kendi kendime ogun yarattıgım da olur, uzerime tanımam.

Suçlu olan enişte.
Eşine birini örnek gösterip şunun gibi ol demek ne kadar incitici.
Iki kadınının vücudunu bu şekilde karşılaştırma ve utanmadan bir de yorum yapip eşini insan icinde rencide etme hakkini nereden almış acaba?
Bence teyzenize bir şey belli etmeyin, kadıncağız eşiyle uğraşıyor bir de siz üzmeyin.

Des gibi ne demek anlayamadim. Nick'den cagrisim yapti acaba Desmond gibi zayif olsana diye okudum o da zayif biseydi garibim. Gece gece kafa gitti benim herhalde

kizlaar emin olun ki sandiginiz tahta kurulugu hicte iyi değil ben de bundan biktim insan biraz kilo alir 45 kg yum ben 50 kg olmıycak miyim bide cocuk dogurdum dogumdan yukari odama ciktim ben sok bi gram kilo kalmamis son umidumda gitmisti simdi oglumla mama yiyorum insAllah alirim

Hanımefendi sakın üzülmeyin. Ben de yaşıma göre bayağı zayıfım. "Tahta kurusu, çalı çırpı, sen evlenemezsin, ölü gibisin, travestiye benziyorsun, bir vursam duvara yapışırsın" ve daha nicelerini duydum. Bu lafların bir kısmı da anneme ait. Ben ne yaptım? Umursamamayı tercih ettim tabii ki. Teyze dediğin kimdir ki? Zaten derdiniz başınızdan aşkın, bir de onun lafını mı takacaksınız? Ama enişteniz de saçma bir örnek vermiş. Kıyas en sevmediğim şeylerdendir, hele de "şunun gibi zayıf/kilolu ol" lafına toleransım sıfırdır. Bir de, teyzeniz sizin gibi zayıf olamayacağını zaten anladığı için hasetlik göstermiş olabilir kendince. Dediğim gibi, duymamış gibi yapın. Ya da yüzünüze söylendiğinde "evet ya ben de farkındayım, tahta kurusu olmak acayip güzel bir duyguymuş" deyip ağızları açık bırakırsınız. :)

Fitness ı tavsiye ederim

Hangi kadına başka bir kadın gibi ol dense bozulur. Teyzen de doğal olarak bozulmuş ve tepkisini öyle söylerek göstermiş.
Ben eniştenizin öyle söylemesini yanlış buldum. Hem karısını kalabalıkta rencide etmiş, hem sizin fiziğinizi incelemiş ve bunlar yetmezmiş gibi sizin fiziğinizi beğendiğini onca insan içerisinde ifade etmiş. Bunların her biri hiç hoş olmayan şeyler

Son düzenleme:
Teyzede size karşı olan bi kompleks oluşumu var. Eniştenizin sizi örnek göstermesi de tuz biber olmuş yarasına. O sizin gibi olamadığı için o tabiri kullanmış Hiç takmayın, zira biraz da üzünülmesi gereken bir konumda teyze kişisi.

Bence boşuna dert ediyorsun. Teyzen kıskançlığından öyle söylemiş. Tahta kurusu olmak her halükarda şişman olmaktan iyidir.

Teyzem bana tahta kurusu dese kızmazdım. Nitekim demiştir de, başka şeyler de demiştir
Teyze yani, takılır mı, desin nolcak.
Ama enişte beyin sizin fiziki durumunuzla ilgili karısına söylenmesi saçma olmuş.
Yine de aile ilişkilerinizi siz bilirsiniz.
Size bunları ileten ve bilmezden gel diyen teyze bu konunun en tuhaf kişisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…