Sizin ilişki dinamiğiniz öyle diye akrabalarınızla benimki de mi öyle olacak anlamadım? Ayrıca görmezsen öleceğin bir akraba türü yok bence ama yine de siz bilirsiniz.Eki Görüntüle 2716351
Tahta kurusunun zayiflikla ne alakası var? Tahta dese hadi neyse.
Ayrıca sana çocuklar doğurup,yıllar içinde şişen kadına bekar,daha yirmisindeki kızı örnek gösterip 'onun gibi olsana' diyen andavala saygılarımı sunuyorum. Kendisi yirmili yaşlardaki çocuklar kadar saçlı ve fit midir acaba,ya da performansi hala 15 sene önceki gibi mıdır? Bu insanlara kendilerine bakması için bel alti laf vurmuyorlar ya,ona üzülüyorum
Ben suçluyu laf taşıyan teyzede buldum. Ortamda her şey konuşulur,sen niye özel muhabbette olan lafı,kirilacagini-arasinin bozulacağını bile bile fitliyorsun???
Tam bir fesat davranışı.
Bence iki teyzeyle de iletişimi sıfıra indirin.
Teyze alt tarafı,görmezsen olmeyecegin bir akraba türü değil ki..ben (aram gayet iyi) teyzelerimi ,halalarimi bayramda bile aramam. Kırk yılda bir görürsem sarılır öperim,o kadar (işte aramın iyi olmasının tek sebebi)
Siz de araya mesafe koyun işte, çok mu zor???
Sen degilsindir ama ben bayagi kupkuru olmak isterdim
cevik olurdum, kendime agir gelmezdim. Bende bir meme var 5 er kg. Gobek desen ayri.
diyetteyim ama hamilelik kilosunu anca verdim. Azicik daha vermeliyim.
incecik olsam bile memeler dert
E teyzen fitneci, diğer teyzen arkandan yirmi yaşındaki kızla sidik yaristirmis,öz yeğenine tahta kurusu demis, enişten desen densiz.Sizin ilişki dinamiğiniz öyle diye akrabalarınızla benimki de mi öyle olacak anlamadım? Ayrıca görmezsen öleceğin bir akraba türü yok bence ama yine de siz bilirsiniz.
Hadi enişteniz boşboğazlık etmiş
Teyzeniz de kıskançlık yapar gibi sizin zayıflığınızı çirkin bir dille tasvir etmiş
Diğer teyze bunu size nasıl söyleyebiliyor? Onun yaptığı da doğru değil ki.
İşiniz ne acabaKonusahibi aman ne güzel zayıfsın bıd bıd filan diyelim diye mi açtın konuyu, valla şu konuda ben bi eniştenin benimle ilgili kötü niyeti mi var neden bana bu gözle bakıyor diye tırsarım, senin hayalini mi kuruyor ki benim tombik hatun des gibi olsun diyor, o enişteyle de teyzeyle laf taşıyan diğer teyzeyle de fazla görüşme Allah korusun kötü niyetli geldi bana enişte, enişteliğini bilsin senin vucudunu beğenmesin
Ps; Günaşırı mesleği yüzünden uç örneklerle dolu hayatları inceleyen Purçak
Ben olsam zevzek kocasından çıkartamadığı hıncı haksız yere benden almaya kalkan birine karşı bu kadar yumuşak olmazdım, olamazdım. Bünyeme ters yani.bir teyzem var ve evet fazla kiloları var. dikkat ettiginde kilo verebiliyor ama bogazına duskun cok dikkat etmiyor diye gözlüyorum ben ve kendi de böyle söylüyor zati. bana birkac zamandır soguk yapıyordu, takmıyordum. cunku zaten bir ton derdim var umursayamam bir de onu. her neyse, diger teyzemin söylediklerine göre enistem birkac kez grup halinde otururlarken desmond kac kilo? o kadar kilo versen falan demis, ben yokum bu ortamda bunu da belirteyim. teyzem de o ne öyle ya tahta kurusu gibi şeyler söylemis, oldukca sert bir sekilde. simdi gelelim günümüze ben enistemin beni misal olarak söyledigini biliyorum ailede zayıflıgı goze carpan bir ben varım cunku, teyzemin arkamdan tahta kurusu demesi agırıma gitti ve bu uyduruk mevzu yuzunden soguk yapması... diger teyzem de ısrarla bilmiyormus gibi yap vs diyor. aslında benim de niyetim o yönde ama.. teyzem icin siz ne dusunuyorsunuz, benim yapmam gereken yahut uzerime vazife olan bir durum var mı sizce? ve yanlıs anlasılmaması adına sunu da belirteyim kilomdan söz eden enistem daha once laf arasında sen yemek yemiyorsun herhalde bu zayıflıgın baska acıklaması olamaz gibi geyikler yapan biridir.
Allah korusun kötü niyetli geldi bana enişte, enişteliğini bilsin senin vucudunu beğenmesin
Ps; Günaşırı mesleği yüzünden uç örneklerle dolu hayatları inceleyen Purçak
Yan, benim de aklıma adam alıcı gözüyle bakmış, sapık mı gözü mü var geldi Allah korusun adamı hiç iyi niyetli bulmadım.
Gönül koymayın teyzeye bence. Eşimiz başka bir kadını örnek vererek öyle olsana dese hepimiz istemsiz (suçu olmadığı halde) kadına gıcık olabiliriz.bir teyzem var ve evet fazla kiloları var. dikkat ettiginde kilo verebiliyor ama bogazına duskun cok dikkat etmiyor diye gözlüyorum ben ve kendi de böyle söylüyor zati. bana birkac zamandır soguk yapıyordu, takmıyordum. cunku zaten bir ton derdim var umursayamam bir de onu. her neyse, diger teyzemin söylediklerine göre enistem birkac kez grup halinde otururlarken desmond kac kilo? o kadar kilo versen falan demis, ben yokum bu ortamda bunu da belirteyim. teyzem de o ne öyle ya tahta kurusu gibi şeyler söylemis, oldukca sert bir sekilde. simdi gelelim günümüze ben enistemin beni misal olarak söyledigini biliyorum ailede zayıflıgı goze carpan bir ben varım cunku, teyzemin arkamdan tahta kurusu demesi agırıma gitti ve bu uyduruk mevzu yuzunden soguk yapması... diger teyzem de ısrarla bilmiyormus gibi yap vs diyor. aslında benim de niyetim o yönde ama.. teyzem icin siz ne dusunuyorsunuz, benim yapmam gereken yahut uzerime vazife olan bir durum var mı sizce? ve yanlıs anlasılmaması adına sunu da belirteyim kilomdan söz eden enistem daha once laf arasında sen yemek yemiyorsun herhalde bu zayıflıgın baska acıklaması olamaz gibi geyikler yapan biridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?