Deste Katina

Dreamlive kafamdaki soru içinde bakabilirmisin özelden soruyu sorsam öyle bır sey mümkünmüdür?

Çok teşekkür ederim bu arada.

şimdiden teşekkür ederim.. :)

Dilek 22.03.1988 Koç burcu

Sevgili Now,
İnatçı Now...Ne var bu kadar inat edecek?Birazcık olsun ılımlı olamaz mısın?
Anneni biraz üzmüşsün mesela...Senin iyiliğin için çırpınıyor , hep destekçin..Ama kırılmış..Ona sarılıp gönlünü almaya ne dersin?
Bir telefon et ve ona ne kadar sevdiğini söyle..Aranızdaki bağı daha da kuvvetlendirecektir...Müjdeyi de verelim,
Sevdiklerinle güzel bi ömür seni bekliyor ,kapında hatta...Artık açsan da içeri girse mutluluk ...Hoşçakal.

teşekkür ederim.
üstümde siyah bişey yok ama dikkate alıcam önerini.
biraz aslıilk vardır bende doğru söylüyosun.
yanlış karar neyle ilgili acaba onu merak ettim?inşallah sonu hayırlı olur

Sevgili Firarperest,
Azimli insanları severim.Ve azmine hayran kaldım... Her hileyi deniyorsun kendi çıkarların için.E olması gereken de bu ama dikkat et canını yakmasınlar .Çünkü bazen büyükler ne kadar kabullenmesek de doğruyu söylerler...Bir şanssızlıktır ki gidiyor diyorsan orada dur...Yarından itibaren kendin için yeni bir adım atmaya ve o şansı tersine çevirmeye ne dersin? Çok güçlüsün ,karakterini yabana atmamalısın... Hoşçakal.

Sevgili Hkbinici,
Görelim bakalım Rabbim neyler,neylerse güzel eyler... Olmayacak birşey yok...Doğacak bebeğiniz bereketiyle gelecek,çalışmalara devam ...Hoşçakalın:)

teşekkür ederim.
üstümde siyah bişey yok ama dikkate alıcam önerini.
biraz aslıilk vardır bende doğru söylüyosun.
yanlış karar neyle ilgili acaba onu merak ettim?inşallah sonu hayırlı olur

Ne karar vereceğini ben bilemem sen bileceksin...Ama yanlış olduğuna dair sinyaller alıyorum...

Söylediklerin beni şaşırttı desem...
Şanssızlık konusunda haklısın ama güçlü müyüm onu bilmiyorum. :26:
Teşekkür ederim.

canım bende bilgilerimi özelden yazdım bakarsan çok sevinirim

Sevgili Nilsu,
4.11 Benim için çok önemli bir tarihtir ,hatta hayatımın dönüm noktası diyebilirim...
Yorumlara gelecek olursak,kendini özel hissetmemen için ne sebebin var?
Etrafındakiler senin gibi olmak istiyorsa ,seninle olmak isteyen çoksa, herşey yolunda gidiyorsa neden özel olmadığını düşünüyor ve bu düşünceler yüzünden hayatındaki tüm güzel çiçekleri solduruyorsun ? Kendine çeki düzen vermelisin hemde şimdi hemen ..Al eline bir ayna ve gülümseyerek bak...Gözlerine bak Işıl ışıl olmalı gülüşün pes etmek yok...Sevgilerimle..Hoşçakal.

çok teşekkürler yorumun ve ilgilendiğin için ağzına ve yüreğine sağlık arkadaşım....

sagol canım yarısı dgruu soylekıı gorecek gununu polıtıkası dogru ama hıc egosu yuksek bırı dglımdırr....
anne destegı cokk dogruuu teşekkur ederımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…