Sevgili Hande,
Çok fazla nazar var üzerinde...Biraz dua etmeye ne dersin...Üzerindeki ağırlık tamamen nazarla bağlantılı.Çok dikkat çeken birisin fakat çok küskünsün...Umutların çöpe gitmiş... İnsanlar yalan söylemiş, sana inanmamış bir sürü kargaşanın içinde ordan oraya koşturuyorsun...
Sana tavsiyem sakın intikam duygularına kapılma... Çünkü sonuç kartların diyorki;
Çok güzel bir yola girecek gerek maddi gerek manevi bütün herşey çok iyi olacak... Çektiğin sıkıntıların sadece mutluluk için baştan ödenen bedel olduğunu göreceksin...
Hoşçakal.
şimdiden teşekkür ederim.. :)
Dilek 22.03.1988 Koç burcu
Dreamlive kafamdaki soru içinde bakabilirmisin özelden soruyu sorsam öyle bır sey mümkünmüdür?
Çok teşekkür ederim bu arada.
Sevgili Kbra90 ,
Sana zarar vereceklerini düşündüğün herkese asisin..Ben bilirim ben yaparım ben ederim diyorsun,kendine güvenmen çok güzel ama asi olmak çok başka birşey. Biraz kendine çeki düzen ver...
Siyah ne var şuan üzerinde bilmiyorum ama enerjin diplere inmiş...Bir süre yeşil ağırlıklı giyinmeni öneriyorum.Yanlış bir karar vermek üzeresin kararlarını gözden geçirmeni söylüyor kartlar...
Şuan iletişimde olmadığın birinden bir haber alacaksın sabırlı ol iyi alametler var.. Hoşçakal...
teşekkür ederim.
üstümde siyah bişey yok ama dikkate alıcam önerini.
biraz aslıilk vardır bende doğru söylüyosun.
yanlış karar neyle ilgili acaba onu merak ettim?inşallah sonu hayırlı olur
Sevgili Hkbinici,
Görelim bakalım Rabbim neyler,neylerse güzel eyler... Olmayacak birşey yok...Doğacak bebeğiniz bereketiyle gelecek,çalışmalara devam ...Hoşçakalın:)
Sevgili Firarperest,
Azimli insanları severim.Ve azmine hayran kaldım... Her hileyi deniyorsun kendi çıkarların için.E olması gereken de bu ama dikkat et canını yakmasınlar .Çünkü bazen büyükler ne kadar kabullenmesek de doğruyu söylerler...Bir şanssızlıktır ki gidiyor diyorsan orada dur...Yarından itibaren kendin için yeni bir adım atmaya ve o şansı tersine çevirmeye ne dersin? Çok güçlüsün ,karakterini yabana atmamalısın... Hoşçakal.
canım bende bilgilerimi özelden yazdım bakarsan çok sevinirim
Söylediklerin beni şaşırttı desem...
Şanssızlık konusunda haklısın ama güçlü müyüm onu bilmiyorum. :26:
Teşekkür ederim.
teşekkür ederim canım
Sevgili Sedda89 ,
Oldukça olumlu...İnanmayı ihmal etme...Dua et ve çokça çalış :)
Sevgili Elasu,
Su gibi duru olmalı ömrün... Mucizevi bir aşk görünüyor sana ,birlikteliğin varsa çok sevildiğini yoksa da büyük bir aşkla karşılaşacağını söyleyebilirim..Cesarete ihtiyacın var çünkü geçmişte o kadar acı hatıralar ve geçmişe baktığında o kadar çok keşkeler var ki..Düzeleceğine inanır bir adım atarsan değiştireceksin herşeyi...Hoşçakal..
Sevgili CANSU26,
'Görecek gününü' politikasından vazgeçmezsen nereye kadar susturacaksın içindekini...Hep bir gurur , hep bir inat...
Egolarından aslında ne yapmak istediğini bile bilmiyor ve asıl yapacağından vazgeçiyorsun...İstediğin gibi olmaz ki herşey hayatta...Biraz sakin olmaya ve kendini dışardan seyre dalmaya ne dersin...Empati kur göreceksin haksız olduğunu...
Derviş öğüt veriyor, dilini azcık tutsun ne söylediğini bilsin diyor..Dönüşü olmayan sözler dönüyor ortada...Anne desteği var yabana atma...Büyük sözü dinlemen zararına olmayacak...
Egosuz günler,hoşçakal
:)) çok teşekkür ederim canım saolasın..İnşallah diyorum artık duadan başka bişeyde gelmiyor elimizden ağzına sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?