Deste Katina

aman allahım çok mutlu oldum çok teşekkür ederim canım. yalnız dediklerin çıkıyor değil mi doğru olanlar var çünkü diğerlerini daha bilmiyorum . çok saol

Fulden Begüm
01.10.1985
Terazi
şimdiden teşekkürler..

Sevgili Fulden,
Nedir çektiğin elden...
Hayır yani herşey iyi herşey güzel giderken araya birilerinin lafları girmese olmaz mı değil mi?
Olmaz tabii ki...Onlar olmazsa bağlılığı sağlamlığı göremezsin...Çok güvenilir birisin ancak etrafındaki insanlar seni de kendilerine benzetme çabalarındalar...
Büyük kavgalarla yaşadığın bitiş tekrar gündeme gelecek ve bir adam sana olan aşkını haykıracak...Kavuşmalı günler..Hoşçakal

aman allahım çok mutlu oldum çok teşekkür ederim canım. yalnız dediklerin çıkıyor değil mi doğru olanlar var çünkü diğerlerini daha bilmiyorum . çok saol

Rica ederim..Dediklerimin çıkıp çıkmadığını sizler test edeceksiniz..Hiçbirinizin hayatını bilmiyorum bu nedenle de soru sormayın ki ben de kendimi ölçmüş olayım diyorum zaten...Mucizeli günler...

şirin
04/01/1985
oğlak

çok çok teşekkürlerr

Sevgili Şirin,
Adın kadar şirin olduğundan şüphem yok...Ama insanlar seni oldukça ketum buluyorlar...Nedeni senin savunma mekanizman sert görünümün...
Anlaşılması zor biri değilsin ama anlamıyorlar...Bir deniz yolculuğu görünmekte ve bu yolculuk çok iyi bir yolculuk olacaktır.Zekanı kullan ve insanların arkandan çevirdikleri işlere kayıtsız kalma... Güzel günler seninle olsun,hoşçakal...

merhaba adım selin
doğum tarihim 21 ekim 1985
burcum terazi
teşekkür ederim

Sevgili Selin,
Sen sevdin ama oldu elin...
Boşvereceksin takılmayacaksın..Sana kıymet vermediğini hissetiğin an kapıya koyacaksın...İnsanlar bencildir hemen hemen bir çoğumuz...
Bunu sevdiklerimize yapamasak da en çok sevdiklerimiz üzer bizi...
O halde bırak duygusal davranmayı ...Kendini motive et ve sevdiğin yada seveceğin işler edin kendine... Gelişmeye açık ve pozitif birisin ... Sabırlı ol ve kimseye gerektiğinden fazla değer verme...Hoşçakal...

çok teşekkür ederim

:) budur..ağzına sağlık teşekkür ederim..hoşçakal..

msj sayımı doldurmadığım için özelden msj atamıyorum benim falımada bakar mısın birde sen buraya cvp yazıdğında ben nasıl takip edecem göremiyorum gelen cevabıda şimdiden teşekkür ederim.
adım : derya
doğum tarihim :31/10/1984
burcum: akrep

Çok teşekkür ederim evt bu aralar çok kötüyüm psikolojik olarak hayırlısı bakalım sabır edelim inşallah dediğin gibi olur

Sevgili Gonca,
Neye kızdın ki bu kadar? Neden kızdırdılar seni ?
Niçin bu küskünlük?
Neden herşey üstüste geliyor?
Çünkü sen bütün bunlara izin veriyorsun...
Çünkü haketmedikleri kadar önemliler...Gururlusun evet ama sevdiklerin söz konusu olduğunda hiç birşeyin önemi olmuyor...Bence kendini düşünmeye başlamalısın...Yaşamını değiştirmelisin..Göreceksin ki mutluluk anahtarı elinde ama sen yanlış kapıda oyalanıyorsun...Hoşçakal

Sevgili Sonne,
Seni kızdırabilir miyim biraz?
Çok uçarısın çok heyecanlısın çok hareketlisin ve yanlış adımlar atıyorsun...Biraz da aceleciliği koyarsak işin içine ,yanlış yerde yanlış tavırların yüzünden incinebilirsin...Dikkatli ol..Kanın kaynıyor belki ama doğru adım atmazsan yüreğin kanayacak... Düşünmen gereken önemli bir konuda dikkatini çekmek istiyorum...
Olumlu ve sevindirici sonuç alacaksın... Sevinçli günler..Hoşçakal

Yorumların için çok tşk ederim.Her zaman mutlu olsak mutluluğun anlamını yitirebilirdik ama değil mi İyi dileklerin için de çook tşk ederim.Yüreğine sağlık

Öncelikle teşekkür ederim görmemişim ben,bu ara aklımdan hiç iyi şeyler geçmiyor.Eşimden uzaktayım ve yorgunum adam her dakka ilgi beklıyo ve ben bebegıme de ona da yetısemıyorum,sureklı nette olamamkı bu ayrı yakında gececek ama hayırlısı ne dıyeyım,cıddı sıkıntılarım var bu ara ve evet ev alma gıbı bı ıstegım var ve umarım annem bu konuda destek olur, bebegım konusunda oldugu gıbı...tesekkurler

Sevgili CANSU26,

'Görecek gününü' politikasından vazgeçmezsen nereye kadar susturacaksın içindekini...Hep bir gurur , hep bir inat...
Egolarından aslında ne yapmak istediğini bile bilmiyor ve asıl yapacağından vazgeçiyorsun...İstediğin gibi olmaz ki herşey hayatta...Biraz sakin olmaya ve kendini dışardan seyre dalmaya ne dersin...Empati kur göreceksin haksız olduğunu...
Derviş öğüt veriyor, dilini azcık tutsun ne söylediğini bilsin diyor..Dönüşü olmayan sözler dönüyor ortada...Anne desteği var yabana atma...Büyük sözü dinlemen zararına olmayacak...
Egosuz günler,hoşçakal

Sevgili Özge,
Ne kadar güzel bir enerji var üzerinde...Tabii ki sanada sanada:)
Öncelikle şunu söyleyeyim...İnançların üzerinde biraz yoğunlaş bu aralar...Sanki koruyucu meleğinin kanadı biraz incinmiş,isyan ediyor olmalısın... Üzerinde mora yakın bir ışık var...Hislerinde isabetlisin ama bazen kalbinin sesiyle karıştırıyorsun ve kabullenemiyorsun...Biraz daha objektif olursan ve hislerini doğru kullanmayı dinlemeyi öğrenirsen çok güzel olaylar seni bekliyor....Cesur,gerçekçi,yenilikçi yapın sayesinde her zorluğu aşacağını düşünüyorum...
Bol hisli günler....

Sevgili Derya ,
Neden bugünün işini alıyorsun askıya,bırakıyorsun yarına...
Eğer içinde bastırdıkların bir çıkış bulamazsa seni bunalıma sürükler...
Herşeyi kafana takmayı ve irdelemeyi bırak..Etrafındaki herkes halinden memnunken kimsenin umrunda olmazken herkesi düşünerek bir çıkış bulamazsın herkes kendi hayatını yaşar ,kararların başkalarına batacaktır...Bırak saygı duymasınlar...Anlamasınlar seni...Kimseden senin gibi olmalarını bekleyemezsin...Sen anlayışlısın onlar da olacak diye birşey yok...Akrep burcuna göre çok duygusalsın sen,akreple ilgin yok Yükselenin Balık olabilir mi? Evlenmenin eşiğinden döndüğün birini özlediğini gösteriyor kartlar ..Bana kalırsa zamana bırakmalısın
Karamsarlığın zirvesinden inecek mutluluktan ayakların yerden kesilecek ..İnanmalısın...İnançlı günler...

Sevgili Emel,
Gururlu,özgürlüğüne düşkün,bilgili,akıllı,olgun ve sabırlı bir insan olduğunu görmekteyim.Yakın geçmişte sıkıntılar yaşanmış kararlar alınmış ve gürültülü o dönem atlatılmış geriye izleri kalmış...Ama bir çift göz var ki gözlerine bakınca dünya yansa umrunda olmayacak...Karşılıklı verilen emekte sorumsuz bulunan tarafın senden bir takım istekleri var... 'Eskiyi tamamen unutman'Gelmiş geçmiş, bence yapman gereken fazla takılmaman.İçinde bulunduğun o karanlıktan çıkarılıyorsun...Yavaş yavaş dağılıyor kara bulutlar ve isteklerini tek tek elde edeceksin...Bir annenin yapması gereken de evladı için güçlü olmak değil mi zaten... Sevdiklerinle geçireceğin güzel günlere odaklan ve olumsuz her düşünceyi sal gitsin...
Mucizeli günler...Hoşçakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…