Sevgili Elif,
Şüpheci,cesur,inatçı bir yapın var ve istediğin her şeyi elde etme enerjisine sahipsin...Çok aydınlık bir geleceğinin olduğunu söyleyebilirim ...Yakın zamanda bir kalabalığa gireceksin ve çok mutlu olacağın gelişmeler olacak...
Bunun yanı sıra kaybettiğin aşkın tekrar gündeme geleceği ve kazanılacağı görünmekte.Fakat bu noktada sana çok önemli bir rol düşmekte...
İlerlemeli sabit kalmamalısın...Hiç birşey çöktürmemeli ve küstürmemeli seni..
Hoşçakal...
Fulden Begüm
01.10.1985
Terazi
şimdiden teşekkürler..
aman allahım çok mutlu oldum çok teşekkür ederim canım. yalnız dediklerin çıkıyor değil mi doğru olanlar var çünkü diğerlerini daha bilmiyorum . çok saol
şirin
04/01/1985
oğlak
çok çok teşekkürlerr
merhaba adım selin
doğum tarihim 21 ekim 1985
burcum terazi
teşekkür ederim
Sevgili Selin,
Sen sevdin ama oldu elin...
Boşvereceksin takılmayacaksın..Sana kıymet vermediğini hissetiğin an kapıya koyacaksın...İnsanlar bencildir hemen hemen bir çoğumuz...
Bunu sevdiklerimize yapamasak da en çok sevdiklerimiz üzer bizi...
O halde bırak duygusal davranmayı ...Kendini motive et ve sevdiğin yada seveceğin işler edin kendine... Gelişmeye açık ve pozitif birisin ... Sabırlı ol ve kimseye gerektiğinden fazla değer verme...Hoşçakal...
çok teşekkür ederim
Sevgili Fulden,
Nedir çektiğin elden...
Hayır yani herşey iyi herşey güzel giderken araya birilerinin lafları girmese olmaz mı değil mi?
Olmaz tabii ki...Onlar olmazsa bağlılığı sağlamlığı göremezsin...Çok güvenilir birisin ancak etrafındaki insanlar seni de kendilerine benzetme çabalarındalar...
Büyük kavgalarla yaşadığın bitiş tekrar gündeme gelecek ve bir adam sana olan aşkını haykıracak...Kavuşmalı günler..Hoşçakal
Sevgili Sinem,
Bu aralar hep tartışmalar hep bi patırtı gürültü olan ortamlarda bulunuyorsun...Ruh halin zaten fena halde,bir de tartışmaların içinde yer alman seni daha kötü ediyor... Aşk desek bıçak ucunda,bitti bitecek...Ya da bitmiş izlerini taşıyorsun hala..İş desek bu aralar o da çok fena ... Herşey alt üst...
Ama bütün bunların tek sebebi var...Sabırsızlık!
Toplum olarak sabrımızı tamamen kaybetmeye başlamış olmalıyız..Aynı sorunu görüyorum bi çok insanda,buna ben de dahilim..
Sabret,göreceksin ki meyvesi çok tatlı olacak...
Hoşçakal...
Sevgili Nilgün,
Çok fazla sınanmış çok fazla olaylar geçirmiş aşkınız ama zafer elde etmiş ve kopmamışsınız birbirinizden ..Ancak aşk gerçekse dış etkenler daha fazla bağlar çiftleri...İstediğin insanla evlendin...Zor dönemler geçirdin...Şimdi eşinlesin.Peki neden hala mutsuzsun?
Belki de sana yapma etme diyenler zaman zaman haklı çıkıyorlardır değil mi...
Ama merak etme.Eğer uyumu sağlamaya çalışır ve fedakarlığa devam edersen kötü şansı iyiye çevirebilirsin...Aslında iyi şans ve kötü şans yoktur ..Şans tektir, ya iyi kullanırsın ya kötü...Hep iyi kullanman dileğiyle..
Hoşçakal..
Sevgili Dilek,
Çok güçlü bir enerji hissediyorum seni hayata bağlayan ve tek umudun olan bir mucizen var...
Geçmiş dönemde çok sıkıntılar yaşamış ve bunları zor da olsa aşmışsın...Şuan sana kalan bir yorgunluk var fakat yorgunluğunu alan bir de küçün mucizen var...Çok duygusal yapın sana zarar vermelerini kolaylaştırır...Oysa sen çok daha güçlü olmalısın çünkü koruman gereken biri var...Dua kabul günlerindesin sanki aklından geçen karşına getiriliyor... Aklından geçenlere dikkat etmeli ve olumlu düşünmelisin...Ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyi olacak..Bir de almak istediğin birşey görüyorum,
bir de anne desteği...Evet almak istediğin her ne ise annenin de desteği ile alacaksın ve bu senin için yeni bir dönemin başlangıcı olacak...
Bebeğinle sağlıklı huzurlu ve mutlu seneler dilerim.Hoşçakal...
msj sayımı doldurmadığım için özelden msj atamıyorum benim falımada bakar mısın birde sen buraya cvp yazıdğında ben nasıl takip edecem göremiyorum gelen cevabıda şimdiden teşekkür ederim.
adım : derya
doğum tarihim :31/10/1984
burcum: akrep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?