nasıl bir ailesiniz siz ya 2 tane eşinin var birtane senin çocuğun var sen daha çocuk istiyorsun..bu çocuklar nasıl hayata sağlayacaksınız sadece karın doyurmakla yaşam olmazkomşuya bak sen nasıl cahil sanki koltuk takımı istiyor yeni eve yeni bebek kendinin ayranı yok içmeye allahım ya çok cahilsiniz valla
nasıl bir ailesiniz siz ya 2 tane eşinin var birtane senin çocuğun var sen daha çocuk istiyorsun..bu çocuklar nasıl hayata sağlayacaksınız sadece karın doyurmakla yaşam olmazkomşuya bak sen nasıl cahil sanki koltuk takımı istiyor yeni eve yeni bebek kendinin ayranı yok içmeye allahım ya çok cahilsiniz valla
Depresifpolyanna bence konuyu baştan okumalısınız. Ben beni kıskandı ve üçüncüye gebe kaldı demedim.
Evet bugün bebeğe baktırmak için gelecekti ama tercihini başka devlet hastanesinden yana kullandı bence bunda bile aman hilem çıkmasın ortaya kanısı mevcut.
Yengemle konuyu konuştuk ve daha ben hiçbirşey demeden "Kızım ne spirali çıkarttırıp gebe kalmıştır biz anlamayalım diyede sizin hastaneye gelmemiştir" Dedi bizi yakınen tanıyan bu yorumu yapıyorsa arkadaşlar ben size konuyu gerektiği gibi anlatamıyorum.
Ve konuyu baştan okumadan sonradan dahil olan arkadaşlar çorba peynir değil mesele olaydaki tezatlık ya ben pazara gitsem çocuğum peynir istese evin ihtiyacı olan birşeyi almamda o peyniri alırım çocuğuma sırf üzülmesin diye.
Allah analı babalı büyütsün ben kıskandığımı kabul ediyorum kötüde düşünmüş olabilirim. Ama işte burada yazınca çıkmıyor ortaya ben bu kişiyle mesafemi koydum bana sürekli laf sokan evimden şunum yoktu bunum yoktu ama kendime baaak bu kazağı aldım diyen çocuğunun isteğini düşünmeden bencil davranan kadınlara tahammülüm yok..
Nasıl bir savunmadır bu senmi karar vereceksin ne zaman gebe kalacağına ne demek durum ortada şartlar ortada tabiki gerekli uyarıda bulunacağım.
O değil yedi kat el olsa derim kızım iyi düşün iyi karar ver.
İstediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz ama fesatlık bu değil fesat sürekli izleyen laf sokan ve kendini üstünmüş gibi göstermeye çalışandır.
Başka bir akrabamız gebe kaldı. Aldırmayı istedi ne konuşmalar yaptım aldırma doğur onunda üçüncüsüydü yok bakamam dedi aldırdı. Ne kadar üzüldüm bir bebeğin yokoluşuna ama bırakın ortadaki bebeği zaten insan olarak anlaşamıyorum. En yakınımdaki akrabalarım bile bana dönüp inadadır diyorsa vardır elbet bir bildikleri..
Depresifpolyanna bence konuyu baştan okumalısınız. Ben beni kıskandı ve üçüncüye gebe kaldı demedim.
Evet bugün bebeğe baktırmak için gelecekti ama tercihini başka devlet hastanesinden yana kullandı bence bunda bile aman hilem çıkmasın ortaya kanısı mevcut.
Yengemle konuyu konuştuk ve daha ben hiçbirşey demeden "Kızım ne spirali çıkarttırıp gebe kalmıştır biz anlamayalım diyede sizin hastaneye gelmemiştir" Dedi bizi yakınen tanıyan bu yorumu yapıyorsa arkadaşlar ben size konuyu gerektiği gibi anlatamıyorum.
Ve konuyu baştan okumadan sonradan dahil olan arkadaşlar çorba peynir değil mesele olaydaki tezatlık ya ben pazara gitsem çocuğum peynir istese evin ihtiyacı olan birşeyi almamda o peyniri alırım çocuğuma sırf üzülmesin diye.
Allah analı babalı büyütsün ben kıskandığımı kabul ediyorum kötüde düşünmüş olabilirim. Ama işte burada yazınca çıkmıyor ortaya ben bu kişiyle mesafemi koydum bana sürekli laf sokan evimden şunum yoktu bunum yoktu ama kendime baaak bu kazağı aldım diyen çocuğunun isteğini düşünmeden bencil davranan kadınlara tahammülüm yok..
Nasıl bir savunmadır bu senmi karar vereceksin ne zaman gebe kalacağına ne demek durum ortada şartlar ortada tabiki gerekli uyarıda bulunacağım.
İstediğiniz gibi yorumlayabilirsiniz ama fesatlık bu değil fesat sürekli izleyen laf sokan ve kendini üstünmüş gibi göstermeye çalışandır.
Başka bir akrabamız gebe kaldı. Aldırmayı istedi ne konuşmalar yaptım aldırma doğur onunda üçüncüsüydü yok bakamam dedi aldırdı. Ne kadar üzüldüm bir bebeğin yokoluşuna ama bırakın ortadaki bebeği zaten insan olarak anlaşamıyorum. En yakınımdaki akrabalarım bile bana dönüp inadadır diyorsa vardır elbet bir bildikleri..
İyiki başlığa "DESTEĞE İHTİYACIM VAR" yazdım. Köstekleyin beni desem böyle savunmalar çıkmazdı. İçinde olduğum durumu anlatıp kıskandığımı belkide olayı fazla abarttığımın farkında olduğumun ifadesini yapıyorum geceden beri ama saolun ya kızlar çok çok yardımcı oldunuz kendimi kötü hissediyordum. Şimdi dahada kötü hissediyorum.
Kadına spirali çıkart kocana yalan söyle diyen sen değil misin?
Ben seni anlamadım konu sahibi, hem kadına taktik vermişsin, hem hile yapıp hamile kaldı diyorsun. Sen vermişin bu akılı.
Çok yanlış yerlere takıyorsun, onun hayatı onun çocuğu, seni enterese eden kısmı seni acıtacak hareketlerde bulunuyorsa çekersin kapını, koyarsın mesafeni.
Canım sen moralini neden bozdun onu söyle onu teselli etmeye çalışıcam. Bebeğin olmuyor diyeyse canını sıkma. Allah'ın bildiği vardır. Belki tam şu anda olması hayırlı değildir. Onun dışında neye sıktın?
Kkkda bazen öyle konular görüyorum ki yazsam ban yiyicem, sussam gönlüm razı değil
Allah ıslah etsin..
Merhaba; Kızlar çok kötüyüm bugün ama size konuyu baştan anlatmam lazım. Teyzemin bir kızı var ve benden 10 yaş büyük 13 yıllık evli iki kızı var. Biz bu şahısla daha önceleri samimi değildik. Daha sonra komşu olmak zorunda kaldık. Gelip gitmeler başladı. Zaten öncedende çok böyle birbirinden haz eden insanlar değildik. Bizim durumumuz iyi sayılır. İlk evlendiğimiz zamanlar ekonomik anlamnda kötü zamanlar geçirdik ama zamanla toparladık çok şükür. Benim bir oğlum var 5 yaşında onunda iki kızı var. 12 ve 8 yaşında. Ben bebek istiyorum ama bende psödotümör serebri (Yalancı Beyin Tümör) var. Doktorum ilk başlarda bebeği yasakladı fakat şuanda gebe kalabilirsin dedi. Daha öncesinde biray geciktim ben ve bunu kuzenimede söyledim daha sonra kendi kendime regli oldum. Regli olduğumu ona söyledim bana dediki. Benim eşim üzerime ceketini atsa gebe kalıyorum. Spiral takılıyım şimdi çıkarttığım ay gebe kalıyorum dedi. EE tabii benim gücüme gitti. Neyse durumlarıda pek iyi değildir ve eşiylede anlaşamazlar daha önce pek çok kavga ve dayak yemeleri bile oldu. Yeni ev aldılar. Karşı komşusu gebeydi ve doğurdu komşu demişki buna ee yeni eve yeni bebek sende yap bir tane ve 36 yaşında kuzenim buda geldi bana dediki. Bende düşünüyorum aslında ama eşim istemiyor bir şekilde kandırmaya çalışacağım dedi. Sende ne var dedim spiral takılı dedi bende spirali habersiz çıkarttır spiralle gebe kaldım dersin dedim akıl verdim. Bu kuzenim benim cebinde beş para olmadan gezer eşi pazar parası bırakırsa pazara gider falan birgün beraber pazara gittik beyaz peynir aldık kızı örgü peynirde istedi alamam dedi param yok Kız üzüldü. Bende acıdım çocuğun durumuna.. Bu sefer oğlumda yanımdaydı aldım bir poşet örgü peynir verdim ellerine hadi beraber yiyin dedim. Evimde birşey pişiririm hemen bir tabak alt kata kuzenime ama ne hikmet hep tabaklarım boş gelir. Neyse ses etmem. Kocası tek kuruş eve para bırakmaz çocuğunun beslenmesine süt konması gerekir gelir 50 krş parayı benden ister falan ama iş laf sokmaya gelincede kol gibi lafı sokar. Birkaç eşimde şahit olmuş giriş kat evleri eşim işten gelince mutfak camından izliyormuş eşim apartmana girince bir ayak koşturma sesi duyuyormuş sanırım diyor dürbünden elimdeki poşetlere bakıyor ne alıyor ne götürüyor diye dedi. Bugün yıkıldığım konu ise bugün haber aldımki spiralle gebe kalmış banada ablam haber etti ablamı aramışlar çünki ablam bir hastanenin muhasebe müdürlüğünü yapıyor. Şimdi yarın ablamların hastanedeki doktora gelecek ve doktor bakacak. Ablama ben söyledim o spirali çıkarttırıp gebe kalmıştır dedim. Ablamda yarın anlarız ben doktora sorarım dedi. OFFF çok fena oldum. Bana hem böyle laf sokmaları ve bize inatmış gibi 3. çocuk ve biliyorumki iki kızdan sonra erkek olmasını isteyecekler ama inkar edecekler Allah ne verirse diyecekler yine bu kadar fitne fesat kıskançlık Allah'ım bana yardımcı olsun. Şimdi ben diyorum. Ben buna hiç hayırlı olsun falan demesem umursamasam kıskanmışım gibimi durur ki kıskandımda kıskanmadım değil. Yada ilgilenmem özen göstermemmi lazım yardım edin bana .. :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?