bence git ilgilen ama kımseyede hakettıgınden daha fazla değer verme sonra sen üzülürsün böyle işte nıye kafana takıyosun kı bakabılecekmı o cocuklara onu dusun yapmak cok onemlı ve zor bısey degıl Allah sana bi sınav vermıs olabılır suc degıl kı bebegınızın olmaması yazgıdır elındekı ıle yetınmeyı bıl Rabbım onun acısını gostermesın hiç üzülme kıskanma da bu arada oğlunuzdan sonra ne ile korundunuz haplar falan gecıcı kısırlık yapıyo yumurtlıkta acele etmeyın inşallah gonlunuze gore olur kendını de daraltma.hep mutlu ol
Kötülüğü dokunmamış diyenlere;
Benim hakkımda komşularıma ayrı bana ayrı konuştu. İşine geldiğindede elalemin iyisinden kendi kötün iyidir diyip beni kucaklıdı. Ben bir hastalık geçirdim geçen yıl hastalığımın nedeni doğum kontrol hapı çıktı. Kuzenim gitti komşular sülalem dahil kilodan hasta olmuş diye yaydı. Benim eşim namaz kılmıyor diye seninki cumaya bayram namazına gidiyormu bari o kadarını yapıyormu dedi. Çocuğum ne zaman ona göndersem çocuğum hep ağlayarak döndü neden annecim dediğimde bana vurdu dedi. bunlar bence aramı soğutmak ve bana inada yapılmış hareketlerin sonucunda soğuk durmamın nedenidir. Biri sizi sizin başınıza kötü birşey geldiğinde aramıyorsa bir geçmiş olsun demek için ama kendinde iyi birşey olduğunda arayıp müjde veriyorsa ben bu işte fesatlık görürüm. Oradaki tabak boş falan laflarım yani bakamayacak durumda olupta üçüncüye bile bile lades demektir. Gelip bir insan size akşamları sadece çorba içebiliyoruz diyip ağlanırsa sizde tabiki yaptğınızdan gönderirsiniz değilmi? Ben kıskandığımı zaten söylüyorum. Evet kıskandım ya sizin biri karşınıza çıkıp aman sende bir tutturamadın bebeği benim eşim üzerime ceket atsa gebe kalıyorum demesinden alınmazmısınız allah aşkına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?