yanlış anlamış olabilirim ama yinede cahilsiniz..ilk defa hamileliği kıskanan birini görüyorum çocuğu olduğu halde bu çok cahilce zaten görümcenin konuşmaları desen ufff
Demek size daha daha önce biri içtenlikle düşüncelerini açmamış. Bakın burada bu kadar kadın bebek sahibi olmak istiyor. Hangisi yolsa gebe gördüğünde imrenmiyor kıskanmıyor yada benim neden yopk düşüncesine katılmıyor.
Allah sana bu kötü düşüncende bebek vermiyor diyenler oldu el insaf ya bu ne biçim bir bakış açısı Allah hiç hiç olmayanlara versin tattırsın.
Benim bebek sahibi olamama nedenim artık son kez yazayım bunu şuanda rahatsızlığımdan dolayı aldığım ilaçlarla doktorum uygun görmedi ve eşim uzak çalışıyor.
Canım inan bunları yapan eşim sülalesi olsa zerre dokunmayacak. Ya tek kuzenim ve oda kasıt bana takık durumda işte bu ama sürekli arayı aç arayı aç açmışım gitmiş bitmiş.
Ben şuraya yazarken bana bu insan böyle kötü davranıyor. Bende ses çıkartmıyorum tavrım ne olsun tarzında yardım almaktı. Artık kuzen görüşmememden yanaşmamamdan bile anlayıp hala laf sokmalarına devam edince..