Erkek İnfertilitesi Desteğe ve dertleşmeye ihtiyacım var lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

qaraqiz

meleğimmmmm
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
1.935
1.014
448
iyi geceler hanımlar.
günlerdir haftalardır bütün konuları okudum. ara ara ağladım ara ara sevindim. en son ben de yazmaya karar verdim.
3 yıllık evliyim. bu benim 2. evliliğim. ilk evliliğimde eşimden bazı sebeplerin yanında en çok da çocuk istemediği için ayrılmak zorunda kaldım. çünkü oluşan gebeliklerimi sonlandırdılar. hatta en son doktoruma ağladım benim artık çocuğum olmayacak mı diye. nasıl bir psikolojim bozulmuşsa. sen evlen gel ben seni doğurtcam demişti. derken evlendim ve tabi çocuk sahibi olmak istiyorum yaşım da 33. ama ne var ki eşim yanaşmıyor. Allah'ım dedim imtihanda mıyım? sonrasında öğrendim ki eşimin varikoseli. Uzun uğraşlarım sonucu Ürologa gittik ameliyat dedi ama eşimin doktor antipatisi olduğu için üzerine düşmüyor. konuşmaya kalkınca da sinirlenip bağırıp çağırıyor. artık hamile kedi görsem ağlıyordum. yapacak bir şey yok deyip kabullenmeye çalıştım bu durumu. ama geçenlerde eşim artık evimize bir bebek gelmesini istediğini söyledi. nasıl şaşırdım nasıl sevindim bu sözüne anlatamam. oraya mı gideyim buraya mı gideyim derken yukarıda bahsettiğim doktoruma gittim. sperm analizlerini gösterdim ve düşük olduğunu söyledi. hareket için yorum yapmadı ve proxeed plus yazdı. çok acemiyim bu konuda yolun başındayım ve kimsem yok yalnızım. Allah aşkına bana bi akıl fikir verin. Gördüğüm her şeyi not alıyorum. yapmak istiyorum ama daha yazılan terimleri bile iyi bilmiyorum. Bu arada doktor senin doğurganlığın ispatlı o yüzden herhangi bir şey vermiyorum dedi. Bir şeyler söyleyin bana. çooookkk ihtiyacım var.

merbaha canm....RABBİM HAYIRLI BİR ŞEKİLDE EVLAT HASRETİMİZİ BİTİRİP İNŞALLAH...EĞER EŞİNDE VARİKOSEL VARSA HİÇ İLAÇ KULNAMASIN İLK ÖNCE ERTELEMEDEN AMELİYAT OLSUN CANM..AMELİYATTAN ÖNCE Kİ KULLNILAN İLAÇLAR PEK FAYDA ETMİYOR..AMELİYATTA BASİT AMA ÖZEN GÖSTERİLEMSİ GEREKEN BİR AMELİYAT...VE OLAACAKSA İLLAKİ MİKROCERRAHİ OLSUN..2 AY ÖNCE OLDUK..ŞİMDİ BKLEME AŞAMASINDAYIZ BNZİDE

çok teşekkür ederim yorumun için. devlet hastaneleri uzak tarihe gün veriyor. işten güçten kalınıyor diye eşim bıdı bıdı ediyor. özelde de maliyetli olduğu için gidemedik. böyle olunca da sallandı durdu. o zaman ben ilaçları alsam da kullandırmayım yani öyle mi.

çok çok geçmiş olsun.yazınızdan çok etkilendim.rabbim tez zamanda annelik duygusunu yaşatsız size ve isteyen,hakeden herkese..

öncelikle varikosel için ameliyat şart.ama eşiniz yanaşmıyosa,alternatif şeyler deneyebilirsiniz.mesela doktorun yazdığı proseed plus mutlaka kullanın.onun yanında keçi boynuzu kürü şiddetle tavsiye ediyorum.
yarım litre kaynayan suya 6-7 adet keçiboynuzunu kırıp,3 dk kaynatıyoruz ve 20 dk demlemey bırakıp,1 hafta boyunca sabah-akşam,daha sonra sadece gece yatarken 3 ay kullandırıyoruz inanın çok etkili.

inşallah eşiniz ameliyat olmaya ikna olur:)
bizde geçen sene kasın ayında olduk ameliyat bekliyoruz bakalım:)

inşallah. sizin için de Allah sizin için de hayırlısını versin. Bir an evvel olumlu netice alıp kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Keçi boynuzu almıştım ama ona da yanaşmadı ben de keçiboynuzu özütü aldım. ona ses etmiyor hem kilo aldırır sana diye kandırdım. keçi boynuzu kürü de ilaçla olur mu olmaz mı bilemedim. onu da ilave edeyim o zaman. Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın. evlat acısı da tattırmasın.

zeynep benden 20 gün kıdemlisin evlilik tarihine baktım da ayn dönemiz :))

iyi dileklerine içtenlikle amiin diyorum:)
ahh bu erkekler bide tadını beğenmeyip onca emekle yaptığımız kürleri içmezler:))

zeynep benden 20 gün kıdemlisin evlilik tarihine baktım da ayn dönemiz :))

aaa evett:))) 14 mayıstı evlilik tarihimiz.sizinkide 8 yada 9 haziran filan galiba:))

Insallah en kisa surede bebgini kucagina alirsin arkadasim..varikosel eger birinci derece ya da cok hafifse ameliyat pek fayda etmiyor diyorlar....iyice bi arastirin ogrenin derim...

Allah umarım en kısa sürede nasip eder.Öncelikle sakin olun.Doktorunuz düşük demiş ama sayımı,hareketlilikmi hangisi?Uygulamayı düşündüğünüz bir kür varsada probleminize yönelik şeyler yapın.Herşey bir yana sakin olun eğer sizin bir probleminiz yoksa ve eşinizin sorunu çok ciddi değilse en azından kısa bir süre akışına bırakın.Çünkü herzaman doktorlarında söylediği sakin olmak ve panik yapmamak.Allah yardımcınız olsun.

ewet canm biz ameliyattan önce plus kullandık..vitanim kullandık..klomen hiç biri fayda etmedi...bizde özel de ameliyat olduk..sigorta oldugu için sadece 200 tl ödedik..yatak parası ile beraber 250 ..ayrıca mikrocerrahi olduk...1.5. Yıl boyunca erteledik..eşim sürekli erteliyordu..en sonnuda ikna ettim...kolay bir ameliyt oldugunu görünce keşke daha erken olsaydım diyordu...

doktorum hareketle ilgili bir şey demedi. sadece sayı az dedi ve akabinde proxeed plus yazdı. 3 ay kullanacak dedi. 3 ay içinde normal yolla gebelik olmazsa aşılama yapıcam size dedi.
şimdi ilacı temin etmeye çalışıyorum. Allah razı olsun bütün yakınlarım alarma geçti. işsiz olduğum için 4 kutusunu yakınlarım alacak. diğer 2 kutuyu da biz alacağız.

3 haziranda evlendik biz de :)

Arkadaşım önce "maalesef"hoşgeldin ve geçmiş olsun. Bence moralini bozmana hiç gerek yok, eşinin durumu benim eşim ve buradaki birçok arkadaşımın eşlerinden daha iyi. En azından bir ameliyat ile herşeyin düzelebileceğini biliyorsun yapman gereken tek şey eşine bunu sindirmesi için zaman vermen, ameliyat kolay değil sonuçta. O kendini hazırladığı zaman ameliyat olacaktır. Önünüzde çetin bir yol var, hepimiz gibi, moralini yüksek tut, eşinin elini tut bir de dualarını hep kalbinde tut, Sen "Ya Rab"dedin mi, Allah "Buyur ey kulum" dermiş..sevgiler.

geçen yıl bizde aynı şeyi yaşadık. 1 yıl bebek düşünmedik, daha sonra 1 yıl olmadı, ben de kist vardı, hep ona bağladık, sonra kisti ameliyatla aldırdık ve bütün testleri yaptırdık. geçen yıl eşimde varikosel çıktı, hız, sayı çok düşüktü, morfoloji sıfırdı. eşim ameliyat oldu ve ben ameliyatın 4. ayı çok şükür hamileydim. ameliyattan sonra 3. ayda test yaptırdığımızda çok güzel düzelme olmuştu zaten ama yeterli değil demişti doktor ve proxed vermişti, gerek kalmadı çok şükür, siz de vakit kaybetmeden ameliyat olun, Allah herkese bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah, ve en önemlisi rahat olun ve akışına bırakın,bunu diyenlere inanmazdım ama öyle, belkide benim hiç umudum yoktu o yüzden rahattım

canım benim yazdığın aynı şeyleri bende yaşadım ...eşim de varikosel olduğunu öğrendiğimizi zaman doktor bize 3 ay kullanmamız için proxeed plus yazdı ve 3 ay kullandık ekstradan keçi boynuzu kürü yaptım ve 3 ay sonra test yaptırdık değerlerde hiç bir değişiklik olmadı daha sonra ameliyata karar verildi falan derken ameliyatın üstünden 5 ay.geçti 6.ay ilk testimizi yaptıracağız bakalım ne kara artış oldu diye.. benim sana tavsiyem canım ilk önce varikoselden kurtulun daha sonra ilaç kür ne varsa deneyin ..bide değerlerini paylaşırsan bizimle daha iyi yorum yaparız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…