bekar gibi takılıp seni boşluyosa yol ver gitsin o arkadaşına da söyle bile bile ne nişanlılığıymış bu
mübarek gün senin bir evladın var kardeşim onun rızkını bir serserinin peşinde heba ediyosa yazıklar olsun...sana tek tavsiyem temiz ailelerle dostluk kurup eşini onların eşleriyle tanıştırman çevresi değişirse hayat yapısı da değişir.ya bide ramazanda bari içmemese keşke.[/QUOTE
kızda evlenmeğe niyeti yok uzun ilişkileri kopamıyo yazık. eşim beni ve çocuğu nebilim görünürde pek kollar pek sahip çıkar. ama böyle adamların peşine takılınca değişiveriyor. daha geçen gün arkadaşının bozuk aile yapısından konuştuk bana çok ters şeyler diyip duruyor ee sen niye yapıysun beni eziyosun diyorum ya ben 2 içki içip geliyorum takılmıyorum ki diyor. arkadaşıda işi olduğu menfaati olduğu her vakit eşimi arar eşimde kendini kullandırır.
geçen müşterinin biri bu adama bi saat vermiş borcu karşılığı eşimde saati çok beğenmiş adam al senin olsun demiş. eşim koluna taktı saati bi hevesliki sormayın adam daha ertesi günü aradı eşimi saati aldı kolundan. bu kadar değerli eşim düşünün onun için . ama eşim farkıda bile değil yuvasının bu adam yüzünden dağılıcağından.
akşam nişanlısına dedimki ben boşanma kağıdını koyunca önünüze herkes anlar dedim. kız özür diliyo o adam adına kendi adına
eski konularımdan bilen var eşimle sorunlarım var. bi arkadaşına tutuldu gidiyor .evinden bi uzaklaşıyor bi yakınlaşıyor. beni bir boşuyor bi seviyor.
genelde beraber dışarı çıkarız ama gittğimiz yer bu arkadaşının dükkanı nişanlısında benim arkadaşım. çocuk sabaha kadar içen evlilik aile kavramlarından bi haber biri. ve benim eşimde takıldı 1 senedir ona. aile kavramımız bozulmaya başladı .para biriktiremiyoruz benim hatırlatmamla sürekli oğlumuzu gezmeye götürüyoruz.
varsa yoksa arkadaşının dükkanı sırf tek gitmesin diye bende peşine takılıyorum . sabahlara kadar içiyolar boş boş muhabbetler. biz boşansak arkadaşının umrunda olamaz o derece. eşimle çok konuştum bu konuları anlatamıyorum.
dün izinliydi bütün gün beraberlerdi çocukla akşam gene onla dükkana gitmek istedi. bende gelicem dedim. dükkan müsait değil gelme dedi. oysa çocuğun nişanlısı arkadaşımda orada. inatlaştık oda benim cenemi sıktı hızlıca itekledi yer e düştüm. bunların bi kısmınıda annem gördü. çarptı kapıyı çıktı gitti. yanına 3 kuruş paramızıda aldı gitti. boşancam senden dedi gene bende boşan tutan yok bıktım artık bende dedim. sabah karşı 5 gibi geldi ayrı odalarda uyuduk.
nişanlısıyla konuştum çocuğun anlattım durumu biz bu olaylardan dolayı boşanmak üzereyiz lütfen eşime yüz vermeyin artık dedim. çok gergin ve üzgünüm şuan ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum annemlede konuştum. ama ortada bir çocuk var. ve inanın bazen inanılmaz iyi bazen beni 3 kuruşluk insanlar yüzünden hırpalıcak kadar kötü biri. desteğinize ihtiyacım var hemde çok
Benimde halamın oğlu var evlendi ama çevresindeki serseri denilen tipteki arkadaşlarından hiç kopamadı kadın sabır sabır diye diye en sonunda boşandılar :26: çok zor çok iyi anlıyorum seni kuzenımde böyle yaptı üstlelik bir de çocukları vardı ona da yazık oldu ama şimdi kadın daha rahat çekilecek çile değilmiş dedi kuzenımı sorsan hala o serseri arkadaşlarıyla mahallede takılıyor hayatı mahfoldu ama ders cıkarmadı sıfırumarım eşin en kısa sürede düzelir canım
işin en ilginç yanı hem o adamın ve ortamın nekadar saçmasapan gereksiz ve boş olduğundan bahsediyor. hemde gidiyor. inan çok konuştuk bu konuları çok. galiba bende böyle devam ederse boşanıcam.. bide biliyomusunuz bayramda taile gidicektik k.peder k.valide benim babamda arabayı vericekti bu adama. kaldı herşey.
eski konularımdan bilen var eşimle sorunlarım var. Bi arkadaşına tutuldu gidiyor .evinden bi uzaklaşıyor bi yakınlaşıyor. Beni bir boşuyor bi seviyor.
Genelde beraber dışarı çıkarız ama gittğimiz yer bu arkadaşının dükkanı nişanlısında benim arkadaşım. çocuk sabaha kadar içen evlilik aile kavramlarından bi haber biri. Ve benim eşimde takıldı 1 senedir ona. Aile kavramımız bozulmaya başladı .para biriktiremiyoruz benim hatırlatmamla sürekli oğlumuzu gezmeye götürüyoruz.
Varsa yoksa arkadaşının dükkanı sırf tek gitmesin diye bende peşine takılıyorum . Sabahlara kadar içiyolar boş boş muhabbetler. Biz boşansak arkadaşının umrunda olamaz o derece. Eşimle çok konuştum bu konuları anlatamıyorum.
Dün izinliydi bütün gün beraberlerdi çocukla akşam gene onla dükkana gitmek istedi. Bende gelicem dedim. Dükkan müsait değil gelme dedi. Oysa çocuğun nişanlısı arkadaşımda orada. Inatlaştık oda benim cenemi sıktı hızlıca itekledi yer e düştüm. Bunların bi kısmınıda annem gördü. çarptı kapıyı çıktı gitti. Yanına 3 kuruş paramızıda aldı gitti. Boşancam senden dedi gene bende boşan tutan yok bıktım artık bende dedim. Sabah karşı 5 gibi geldi ayrı odalarda uyuduk.
Nişanlısıyla konuştum çocuğun anlattım durumu biz bu olaylardan dolayı boşanmak üzereyiz lütfen eşime yüz vermeyin artık dedim. çok gergin ve üzgünüm şuan ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum annemlede konuştum. Ama ortada bir çocuk var. Ve inanın bazen inanılmaz iyi bazen beni 3 kuruşluk insanlar yüzünden hırpalıcak kadar kötü biri. Desteğinize ihtiyacım var hemde çok
Yapma ya çok sinir bozucu ben senin yerinde olup bunlar yaşamış olsaydım bilemiyorum ama sabredemezdim sanırımo yüzden konunu görünce yazmak istedim kuzenimde böyleydi gül gibi hanım hanımcık eşini kaybetti şimdi sürünüyor aptal inşallah inşallah senin ki düzelir doğru yolu bulur bol bol dua et hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin rabbim sana ve evladına
ortam uygun değil dediği kızın erkek kuzenide dükkandaymış. eşimde beni kıskanır epeyce. eğer dükkanda sadece arkadaşı ve nişanlısı varsa tamam der ama başkalarıda varsa gelme der ama kendi gitmekten çoğu zaman geri kalmaz. güvenim gerçekten tam . arkadaşı içki ve pc oyun hastası kolunu kaldırıp başka kıza bakmaz. eşimde biliyorum. hem nişanlısı kızla konuştuk bütün gece pc oyun oynuyolar içiyolar o kadar.
eşimi güven konusunda iyi tanıyorum. amaç sadece dükkan hareketli biyerde havada sıcak evde durulmuyo. dükkana gideyim 2 muhabbet 2 içki takılayım diyo. ama evde bi ailesi var unutuyor. bide kaç sefer o arkadaşını nişanlısıyla bizim eve çağırdı gelin bizim balkonda takılalım çocuğu uyutalım biz gece rahat rahat otururuz dedi. ama arkadaşı dışarda takılmaktan hoşnut biri gelmiyolar bile eve salak saçma ergen muhabbetleri başka bişey yok.. olan bana oluyor ve ben nasıl çözücem bu durumu bilmiyorum arkadaşım
inan eşim olayların ciddiyetinin farkında bile değil o zannediyoki 2 gün sonra konuşçaz tatilede gidicez ... ahh annem babam alıp karşısına resti çekse deseki madem boşancan deyip duruyosun alıyoruz kızımızı e halin varsa gör. tutuşsa bununda bi tarafı. ama nerde.. bizimde karşı komşu boşandı yıllardır eziyet etti kadına kadın bankacı olkumuş hanım hanımdı. en sı-onunda boyunca 2 kızına rağmen terk etti evi adam şimdi sünepe gibi dolanıyo ortada. eşimle sohpet ederken bu komşuyu anlatıyorum eşimde derki ne salak adam bıraktı karısını yuvasını ne halde diye.. ama dedim ya kafası gidiyo benim eşimin bi kavgada o komşudan beter oluyo
sen çalışıyor musun canım işn varsa etme gençliğine yazık ?!
eski konularımdan bilen var eşimle sorunlarım var. bi arkadaşına tutuldu gidiyor .evinden bi uzaklaşıyor bi yakınlaşıyor. beni bir boşuyor bi seviyor.
genelde beraber dışarı çıkarız ama gittğimiz yer bu arkadaşının dükkanı nişanlısında benim arkadaşım. çocuk sabaha kadar içen evlilik aile kavramlarından bi haber biri. ve benim eşimde takıldı 1 senedir ona. aile kavramımız bozulmaya başladı .para biriktiremiyoruz benim hatırlatmamla sürekli oğlumuzu gezmeye götürüyoruz.
varsa yoksa arkadaşının dükkanı sırf tek gitmesin diye bende peşine takılıyorum . sabahlara kadar içiyolar boş boş muhabbetler. biz boşansak arkadaşının umrunda olamaz o derece. eşimle çok konuştum bu konuları anlatamıyorum.
dün izinliydi bütün gün beraberlerdi çocukla akşam gene onla dükkana gitmek istedi. bende gelicem dedim. dükkan müsait değil gelme dedi. oysa çocuğun nişanlısı arkadaşımda orada. inatlaştık oda benim cenemi sıktı hızlıca itekledi yer e düştüm. bunların bi kısmınıda annem gördü. çarptı kapıyı çıktı gitti. yanına 3 kuruş paramızıda aldı gitti. boşancam senden dedi gene bende boşan tutan yok bıktım artık bende dedim. sabah karşı 5 gibi geldi ayrı odalarda uyuduk.
nişanlısıyla konuştum çocuğun anlattım durumu biz bu olaylardan dolayı boşanmak üzereyiz lütfen eşime yüz vermeyin artık dedim. çok gergin ve üzgünüm şuan ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum annemlede konuştum. ama ortada bir çocuk var. ve inanın bazen inanılmaz iyi bazen beni 3 kuruşluk insanlar yüzünden hırpalıcak kadar kötü biri. desteğinize ihtiyacım var hemde çok
çalışıyorum şuanda da işteyimO kadar konuşmaya ihtiyacım var ki sizlerle çok doluyum. önümü göremiyorum. Boşver görmezden gel diyorum kendime yapamıyorum.çünkü sesimi çıkarmazsan iyi herşey..
annemle konuştum akşam boşanmayı ciddi ciddi. ama çocuğum var nasıl olur nasıl hayatıma yön vericem bilemiyorum. en büyük hatayı evliliğin yuva kurmanın ne demek olduğunu bilmeyen eşimle evlenmekle yaptım. şimdi evde yatıyor uyuyor ne arıcam ne sorcam bakalım ne olucak nasıl gelişcek olaylar. iyi bir ders vermem lazım acaba diyorum açsam boşanma davasını aklı başına gelirmi sonra vazgeçsek falan yada boşanmak istiyorum dediğinde tamam ayrıl ozaman evden deyip biraz uzaklaştırsam mı
Anladım. Sizi kısıtlamıyor diyorsunuz ama maşallah baya kıskanıyormış. Ortamda başka bir kadın olursa peki. Hani illa alem yapacaklarından ya da kadınla bir şey olacağından değil de hani kuzen de sizi yemez sonuçta o zaman gidiyor mu eşiniz? Misal kuzen de bir kız arkadaşı ile gelmiş olsa siz bunu kabulleniyor musunuz? Bir de haddime değil ama eşiniz çocuktan önce de böyle miydi?
valla arkadaşım bunun bir alt modeli de benim kocam şiddeti yoktur ama arkadaşlarına çok düşkündür onlara toz konduramaz
beni hep 2.planda görür örneğin bu cumartesi geceden iş arkadaşlarıyla denize gidiyor
geçen arkadaşını yemeğe çağırdı bende hamileyim neyse yemek yiyoruz kızım cacığını hiç yemedi
biz birer kase yedik baktı kızım yemedi aldı yarısını arkadaşına yarısını kendine koydu çok zoruma gitti
hamileyim diye mi bilmiyorum teklif bile etmedi yani
ben çareyi kendime çocuğuma ve arkadaşlarıma vakit ayırarak buldum ve artık o teklif ediyor
şuraya gidelim buraya gidelim diye üstüne düşmeyin umursamayın inanın kendisi gelicektir allah sabır versin bize
Çok zor durumdasınız anlaşılan..eve biraz hareket getirseniz eşinizi acaba eve cekebilirmisiniz ki..bide siz görüşmesine karşı çıktıkca inadına da yapıyor olabilir...gitmek istediğinde sürekli bi bahane bulun
Çok zor durumdasınız anlaşılan..eve biraz hareket getirseniz eşinizi acaba eve cekebilirmisiniz ki..bide siz görüşmesine karşı çıktıkca inadına da yapıyor olabilir...gitmek istediğinde sürekli bi bahane bulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?