desteğinize ihtiyacım var hemde çok

Son düzenleme:

Benimde halamın oğlu var evlendi ama çevresindeki serseri denilen tipteki arkadaşlarından hiç kopamadı kadın sabır sabır diye diye en sonunda boşandılar :26: çok zor çok iyi anlıyorum seni kuzenımde böyle yaptı üstlelik bir de çocukları vardı ona da yazık oldu ama şimdi kadın daha rahat çekilecek çile değilmiş dedi kuzenımı sorsan hala o serseri arkadaşlarıyla mahallede takılıyor hayatı mahfoldu ama ders cıkarmadı sıfır umarım eşin en kısa sürede düzelir canım

işin en ilginç yanı hem o adamın ve ortamın nekadar saçmasapan gereksiz ve boş olduğundan bahsediyor. hemde gidiyor. inan çok konuştuk bu konuları çok. galiba bende böyle devam ederse boşanıcam.. bide biliyomusunuz bayramda taile gidicektik k.peder k.valide benim babamda arabayı vericekti bu adama. kaldı herşey.

Yapma ya çok sinir bozucu ben senin yerinde olup bunlar yaşamış olsaydım bilemiyorum ama sabredemezdim sanırım o yüzden konunu görünce yazmak istedim kuzenimde böyleydi gül gibi hanım hanımcık eşini kaybetti şimdi sürünüyor aptal inşallah inşallah senin ki düzelir doğru yolu bulur bol bol dua et hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin rabbim sana ve evladına

annemle konuştum akşam boşanmayı ciddi ciddi. ama çocuğum var nasıl olur nasıl hayatıma yön vericem bilemiyorum. en büyük hatayı evliliğin yuva kurmanın ne demek olduğunu bilmeyen eşimle evlenmekle yaptım. şimdi evde yatıyor uyuyor ne arıcam ne sorcam bakalım ne olucak nasıl gelişcek olaylar. iyi bir ders vermem lazım acaba diyorum açsam boşanma davasını aklı başına gelirmi sonra vazgeçsek falan yada boşanmak istiyorum dediğinde tamam ayrıl ozaman evden deyip biraz uzaklaştırsam mı

sen çalışıyor musun canım işn varsa etme gençliğine yazık ?!

eşin normal davranınca sen davranma...,
unutmadığını böyle olmayacağı göster ona...
çok zor durum gerçekten çok iyi anlıyorum seni...

inan eşim olayların ciddiyetinin farkında bile değil o zannediyoki 2 gün sonra konuşçaz tatilede gidicez ... ahh annem babam alıp karşısına resti çekse deseki madem boşancan deyip duruyosun alıyoruz kızımızı e halin varsa gör. tutuşsa bununda bi tarafı. ama nerde.. bizimde karşı komşu boşandı yıllardır eziyet etti kadına kadın bankacı olkumuş hanım hanımdı. en sı-onunda boyunca 2 kızına rağmen terk etti evi adam şimdi sünepe gibi dolanıyo ortada. eşimle sohpet ederken bu komşuyu anlatıyorum eşimde derki ne salak adam bıraktı karısını yuvasını ne halde diye.. ama dedim ya kafası gidiyo benim eşimin bi kavgada o komşudan beter oluyo

Son düzenleme:

Anladım. Sizi kısıtlamıyor diyorsunuz ama maşallah baya kıskanıyormış. Ortamda başka bir kadın olursa peki. Hani illa alem yapacaklarından ya da kadınla bir şey olacağından değil de hani kuzen de sizi yemez sonuçta o zaman gidiyor mu eşiniz? Misal kuzen de bir kız arkadaşı ile gelmiş olsa siz bunu kabulleniyor musunuz? Bir de haddime değil ama eşiniz çocuktan önce de böyle miydi?

O zaman siz de boşanmasanız bile sinyallerini vereceksiniz. Alıp başınızı iki gün bir hafta neyse geleceksiniz annenize. Siz de yetişkin bir insansınız. Her şeyi annenizden babanızdan beklemeyin. Sizi kollasalar ezdirmeseler çok güzel olurdu. Ama madem yapmıyorlar kendi savaşınızı kendiniz verin. Siz kendinizi kollayın ezdirmeyin.

sen çalışıyor musun canım işn varsa etme gençliğine yazık ?!

çalışıyorum şuanda da işteyim o kadar konuşmaya ihtiyacım var ki sizlerle çok doluyum. önümü göremiyorum. boşver görmezden gel diyorum kendime yapamıyorum.çünkü sesimi çıkarmazsan iyi herşey..

valla arkadaşım bunun bir alt modeli de benim kocam şiddeti yoktur ama arkadaşlarına çok düşkündür onlara toz konduramaz
beni hep 2.planda görür örneğin bu cumartesi geceden iş arkadaşlarıyla denize gidiyor
geçen arkadaşını yemeğe çağırdı bende hamileyim neyse yemek yiyoruz kızım cacığını hiç yemedi
biz birer kase yedik baktı kızım yemedi aldı yarısını arkadaşına yarısını kendine koydu çok zoruma gitti
hamileyim diye mi bilmiyorum teklif bile etmedi yani
ben çareyi kendime çocuğuma ve arkadaşlarıma vakit ayırarak buldum ve artık o teklif ediyor
şuraya gidelim buraya gidelim diye üstüne düşmeyin umursamayın inanın kendisi gelicektir allah sabır versin bize

Çok zor durumdasınız anlaşılan..eve biraz hareket getirseniz eşinizi acaba eve cekebilirmisiniz ki..bide siz görüşmesine karşı çıktıkca inadına da yapıyor olabilir...gitmek istediğinde sürekli bi bahane bulun

katlanma be canım o zaman...durumun varsa bırak o düşünsün ..çalış cocuguna bak o boşver iyice düşün tasın ama biraz sürünsün bakalım ne olacak..ayrılığı hissettir ona öncelikle yokluğunu...

canım bence hiç bişey demeden al eşyalarını annenin evine git annen kabul ederse

yok ben onu kısıtlamıyorum dedim. yoksa o beni baya kısıtlar. ortamda kız varsa kendide gitmiyor yada benle gidiyor. çocuktan önce her sapma sapan kavgamızda daha kötüydü. çocuk olunca sorumluluklarının biraz daha farkına vardı. ya o istiyoki istediği zaman çıksın takılsın zaten kısıtlamıyorum seni abartmanın anlamı yok diyorum anlatamıyorum. bana ya bişey yapmıyorum 2bişey içiyorum hava alıyorum geliyorum diyo. gerçektende öyle biliyorum ama bu haftada 2 -3 olmaya başladı sıkıntı orda ..

zaten umursamamaya başladığımda hemen dönüveriyor ama benim yapım gereği sıcakkanlıyım ona sürekli böyle davranırsam soğurum eşimden

zaten o adam aramadığı sürece kapı dışarı çıkmıyo dibimden . nezaman dışarı davetler başlıyo o zaman değişiyo. adam eşimi pazar günü balık tutmaya çağırıyo demiyoki bu adamın ailesi var çocuğu var diye. bizimkide takılyo peşine demiyorki benim karım bütün hafta çalışıyor geliyor ev temizliyor olmaz önceliğim ailem diye

bahane bulunca dinlemiyor beni üsteliyor ben sinirleniyorum sonrada beni hırpalıyor ve dışarı çıkıyor.. eşim hiç bir evli arkadaşını olmadık saatlerde aramaz dışarı çağırmaz . ama kendi umrunda bile değilim onun ...

bide en ağırıma giden evden çıktı bi hışımla bende arkadaşımı aradım nişanlısını yani .anlattım durumu böyle giderse boşanıcaz dedim. konuştuk baya . tabi biz konuşurken dükkana gelmişler. öğrendi konuştuğumuzu demiş ki kıza boşver konuşma demiş. bide soruyomuş ne diyo ne konuştunuz diye . şok oldum ya.. kızda bana söylüyo yazıklar olsun dedim. gece biraz konuşmuş kız eşimle . eşim her evde kavga olur ama sana anlatmasını doğru bulmuyorum falan demiş . oysa oraya giderek insanlara evliliğimiz ile ilgili malzeme veren kendisi !!! ben kızı anlasınlar biraz geri dursunlar diye konuştum çünkü tak etti artık. onların aile yuva kavramı yok ayrılsak kimsenin umurunda olmıcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…