Yasadıklarınıza benzer seylerı annem yasadı.Onlar aıle ıdı.Bıze gelırler ya da bır yerlere gıdılır annem sureklı hızmet halınde.Babam eve harcamadığı parayı onlara harcar,butun zamanını onlarla gecırebılmek ıcın annemı zorlar hasta olsa ıstemese bıle ya gıdılır ya da gelırler.1-2 yıl surdu böyle.Ne cektıgını annem bılır.Babam yaptı yapacağını yanına kar kaldı.Sımdı hayatlarında yoklar gelıp gıtme görüşme hıcbı sey.Babam da annemle.Yanı bır surectı yasandı annem yıprandı ve gectı gıttı.Yasarken zor ama gecıyor sızınkı ne zaman geçer kımbılır ama ıllakı geçecek.Ogluna kıyamam.Ben de sırf babasız çocuk olmasın dıye daha beterlerıne katlanıyorum hıc kuskun olmasın.Aynı bı sey olmamış gıbı sevgı gosterılerı sonra gene bıldıgını okuyan amannnnnnnnnn
aklıma ne geldi şu tatile gidecekmişiniz ya sen ailenle git o dımdızlak kalsın evde o arkadaşına doysun sende keyfine bak belki bir süre ayrı kalınca kıymetini anlar
ayrıca o arkadaşından sağlam bir kazık yemedikçe o adam eve dönmez
içim daralıyor resmenbenim gibi bir sorunla karşılaşıp atlatan olmadı mı arkadaşlar
bu gece belki gene gidicek offf daralıyorum
Farklı dusunmeye calıs.Kafamı dınleyecegım ıyı kı yok de.O yokken (bılırım ıcınden gelmez ama)varken yapamadıklarını yap.Onemseme.Bunların hepsını ben de yapmaya çalışıyorum.Sen de dene.Benımkı daha kotu bitecek geçecek gıbı degıl,arkadaş da degıl kı daha yakını,tahammulu daha zor.Sen dünyayı onun etrafında donduruyorsun,o başkasının etrafında bu koyuyor adama.Anlıyorum.Ama bır de dusun eve cagırdı senı de hızmet etmeye zorladı?Bence bırak gıtsın.Hayatımda yok de olduğu kadar de kendını sıkma.Bosanmakla hayatın daha da karışacak, o kadar guclumusun bılmıyorum,ben degılım.Bı sarkı var ya,herkes verdıgı kadar alır artık benden.Verdıklerını azalt,ısteklerını azalt,hayatındakı anlamını azalt
Senin bizim desteğimize değil,kendi ayakların üzerinde durup tavrını koymaya ihityacın var.Sen kocan sırf yalnız gitmesin diye ona takılıp o dükkana giderek,yaptığı şeyin doğruluğunu tastikliyorsun.Evine barkına sorumsuz,karısına bi boşayacağım bi seviyorum diyen adamın bazen inanılmaz iyi olması mı senin gözünü boyuyor.O da baaaazenneski konularımdan bilen var eşimle sorunlarım var. bi arkadaşına tutuldu gidiyor .evinden bi uzaklaşıyor bi yakınlaşıyor. beni bir boşuyor bi seviyor.
genelde beraber dışarı çıkarız ama gittğimiz yer bu arkadaşının dükkanı nişanlısında benim arkadaşım. çocuk sabaha kadar içen evlilik aile kavramlarından bi haber biri. ve benim eşimde takıldı 1 senedir ona. aile kavramımız bozulmaya başladı .para biriktiremiyoruz benim hatırlatmamla sürekli oğlumuzu gezmeye götürüyoruz.
varsa yoksa arkadaşının dükkanı sırf tek gitmesin diye bende peşine takılıyorum . sabahlara kadar içiyolar boş boş muhabbetler. biz boşansak arkadaşının umrunda olamaz o derece. eşimle çok konuştum bu konuları anlatamıyorum.
dün izinliydi bütün gün beraberlerdi çocukla akşam gene onla dükkana gitmek istedi. bende gelicem dedim. dükkan müsait değil gelme dedi. oysa çocuğun nişanlısı arkadaşımda orada. inatlaştık oda benim cenemi sıktı hızlıca itekledi yer e düştüm. bunların bi kısmınıda annem gördü. çarptı kapıyı çıktı gitti. yanına 3 kuruş paramızıda aldı gitti. boşancam senden dedi gene bende boşan tutan yok bıktım artık bende dedim. sabah karşı 5 gibi geldi ayrı odalarda uyuduk.
nişanlısıyla konuştum çocuğun anlattım durumu biz bu olaylardan dolayı boşanmak üzereyiz lütfen eşime yüz vermeyin artık dedim. çok gergin ve üzgünüm şuan ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum annemlede konuştum. ama ortada bir çocuk var. ve inanın bazen inanılmaz iyi bazen beni 3 kuruşluk insanlar yüzünden hırpalıcak kadar kötü biri. desteğinize ihtiyacım var hemde çok
Senin bizim desteğimize değil,kendi ayakların üzerinde durup tavrını koymaya ihityacın var.Sen kocan sırf yalnız gitmesin diye ona takılıp o dükkana giderek,yaptığı şeyin doğruluğunu tastikliyorsun.Evine barkına sorumsuz,karısına bi boşayacağım bi seviyorum diyen adamın bazen inanılmaz iyi olması mı senin gözünü boyuyor.O da baaaazenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?