evlilil elden gidiyor haberinzi ola... esinizi eve baglicaksiniz disarda ne ariyorsa onu evde bulmasini saglicaksiniz.alkol mu hazirlayin masasini sohbet mi oturun konusun. disari kaymis esiniz demekki evde.mutlu degil bazen hanimlar anne olunca kadinlik vazifelerini unutup dunyalarini cocuklarina adiyorlar bunu genelleme.soyluyorum çocuğunuz kucuk butun.ilgi ondaysa oda siklmistir. bence konusmayi deneyin ses volume yukselmeden...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok uzuldum suan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şuan evde yatıp uyuyor annemde evde . kalkınca konuş restini çek dedim. boşanmak istiyorum derse de git boşan de dedim. yüz buldukça tepeme binecek çünkü. babam bide arabasını verecekti tatile gidelim diye siz eşimin yaptığına bakın
eşiniz çalışmıyor mu ?
izinli bugün gecede eve sabaha karşı geldiği için uyuyor annemde evde çocuğa bakıyor. kalksın konuşacak annem
Anladım umarım kafasına dank eder.
Siz işten izin alıp gitseniz 1 hafta filan olmaz mı ?
tabiki en büyük hata eşimin salak oluşu. bütün gün o adamlaydı kısıtlamıyorum tabi gidicek erkek erkeğe ama aile yapımız bozulmaya başladı.
arkadaşı geçen bize diyoki gece saat 11 olmuş biz çocuğu annemlere bırakıcakmışız 2 saat uzaklıktaki bi yere denize içmeye gidicekmişiz. bu yüzden eşimi arayıp saatlerce ısrar etti eşim okadarına hayır dedi allahtan. sonra bütün gece bu adamın bozulmuş aile yapısından bizim ailemizden konuştuk ama 2 gün sonra bi bakıyorum sırf bu adam için beni hırpalayıp boşanalım diyebiliyor.
O arkadasiyla kendiniz agir konusun, hayatinizdan cikmasini soyleyin. Valla buyukleri bile araya koyup adami uzaklastirin hayatinizdan. Tabi siz esinizi hala istiyorsaniz.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
O arkadasiyla kendiniz agir konusun, hayatinizdan cikmasini soyleyin. Valla buyukleri bile araya koyup adami uzaklastirin hayatinizdan. Tabi siz esinizi hala istiyorsaniz.
Arkadasindan uzaklastirmanin ne yolu varsa arayin. Uzum uzume baka baka karari. Esiniz de arkadasinin fikirlerini hayat tarzini benimseyecek. Tabi mantikli bir sekilde insan diyor degil mi, bu adamin akli fikri var, iradesi var diye. Ama ben bu erkeklerin cok cabuk etkilendiklerini ve de aslinda kafalarinin cok calismadigini dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?