Desteğinize ihtiyacım var...

yesilgri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
492
297
53
Merhabalar

Az cok hatirlayan vardır belki beni,Bir buçuk ay önce baba evine geldim daha doğrusu ev sahibi evden çıkarmıştı bizi eşim olacak şahıs da (inşallah en yakın zamanda eski olacak) yeni bir ev tutamayacagini memlekete donmemi söyledi işime geldi döndüm.

Bu zaman zarfında çok düşündüm olctum tarttım herşeyi kendisinin hareketlerini de keza aynı şekilde dikkat ettim kızımızla görüşmek için araması diisnda hiç bı iletişim kurmadik birbirimizi sormadık arayıp kizni görüp kapattı hep.

On gün kadar önce konuşmak istediğimi söyledim aradım açmadı geri dönmedi aradigindada sormadı hiç en son artık yazmaya karar verdim içimde ölen çoğu şeyi boşanma isteğimi gayet saygılı ve kibar bı şekilde anlattım düşünmesini istedim belki bu defa! Anlar diye ama nerde 3 gün oldu beni aramadı hiç ablasını arayıp kızını gördü en son biraz önce mesaj attım düşünebildin mi söylediklerimi diye verdiği cevap

-koyun can derdinde kasap et derdinde (kendisinin işle ilgili bı takım sıkıntıları varmış ona atıf yapiyo)

Bu cevabından sonra da yine yazdım çünkü konuşmak mümkün değil zamanı yokmuş konuşmaya
Bir kere daha emin oldum aldığım karardan burda kendime huzurlu bı hayat kurucam umarım uzatmadan anlarsın dedim

bosanacagima üzülmeye fırsatım olmadı daha bı insan çocuğunun annesine nasıl bu kadar değersiz davranır gerçekten anlayamıyorum gerçi uzuluyorum da ya neyse.

Sizden istediğim hanımlar bana destek olmanız çünkü babam çok zor bir insan ve bosanmami asla kabul etmicek biliyorum ve içimdekileri hislerimi birilerine anlatmam gerekiyor hiç arkadaşım olmadığından sizlerden destek bekliyorum bu süreç benim için çok zorlu olacak destek olan herkese şimdiden çok testeşekkür

eski konulara baktım da hiç pişman olacak bişeyin yok. karşılıklı sevgi saygınız kalmamış üstüne bi de şiddet başlamış. eziyet çekmeye gelmediniz ya bu hayata. babanız da eninde sonunda kabullenecek

eski konulara baktım da hiç pişman olacak bişeyin yok. karşılıklı sevgi saygınız kalmamış üstüne bi de şiddet başlamış. eziyet çekmeye gelmediniz ya bu hayata. babanız da eninde sonunda kabullenecek
Umarım dediğiniz gibi olur babam sabit fikirli bı insandır ve elalem ne dercidir biraz o yüzden bu süreç geriyor beni

Küçücük bir eve yerleşsen babanla da uğraşmak zorunda kalmasan? O zaman tamamiyle bağımsız olursun. Çocuğuna da anne falan bakabilicekse, çalışırken gündüzleri ona birakirsin

Küçücük bir eve yerleşsen babanla da uğraşmak zorunda kalmasan? O zaman tamamiyle bağımsız olursun. Çocuğuna da anne falan bakabilicekse, çalışırken gündüzleri ona birakirsin
Aslında benim niyetim de o ama ne abim ne de babam su asamada müsade etmezler başka bı eve

Babanizin karari degil bu sizin karariniz. Ona saygi duymak destek olmak düser. Görmüyor mu size nasil davrandigini?!

Bu zihniyeti de hiç anlamam. Kınamayayım da. Ya senin evladın mutsuz olduğu ve değer görmediği bir evlilikten kurtulacak. Kim ne demişin canı cehenneme. Önemli olan senin evladının ne hissettiği ne yaşadığı nasıl mutlu olduğu.
Benim babam da zor bir insandır. Kuralcıdır, sabit fikirlidir. 3 yanlış evlilik yaptım şu an 3. Boşanma davamı açtım. Hepsinde de bana destek olmuştur babam, kim ne dere zerre takılmamıştır. Mutsuzsan bitir biz arkandayız demiştir hepsinde. Bana çok mutsuz bir çocukluk yaşattı baskıyla büyüttü ama benim mutlu olmam için kimseyi takmadı babam. Keşke sizin babanız aileniz de arkanızda olsaydı.
Ama yılmayın, kimsenin ne düşündüğüne takılmayın. Kararlıysanız ilerde mecburen kabullenecek ve saygı duyacaklar.

Bu zihniyeti de hiç anlamam. Kınamayayım da. Ya senin evladın mutsuz olduğu ve değer görmediği bir evlilikten kurtulacak. Kim ne demişin canı cehenneme. Önemli olan senin evladının ne hissettiği ne yaşadığı nasıl mutlu olduğu.
Benim babam da zor bir insandır. Kuralcıdır, sabit fikirlidir. 3 yanlış evlilik yaptım şu an 3. Boşanma davamı açtım. Hepsinde de bana destek olmuştur babam, kim ne dere zerre takılmamıştır. Mutsuzsan bitir biz arkandayız demiştir hepsinde. Bana çok mutsuz bir çocukluk yaşattı baskıyla büyüttü ama benim mutlu olmam için kimseyi takmadı babam. Keşke sizin babanız aileniz de arkanızda olsaydı.
Ama yılmayın, kimsenin ne düşündüğüne takılmayın. Kararlıysanız ilerde mecburen kabullenecek ve saygı duyacaklar.
Geçmiş olsun size de ne mutlu , teşekkür ederim oldukça kararlıyım da yine arkandayım kızım demesi babanın verdiği güvenle güçle sırtını ona dayamak bambaşka bir histir eminim yaşamak isterdim iste

Aslında benim niyetim de o ama ne abim ne de babam su asamada müsade etmezler başka bı eve
Onlara soran kim? Yetişkin bı kadınsın sen. Güzel bi yaşam için bosaniyosun. Baba evinde daha beter hissetmez misin. Gerekirse konusmasinlar senle. Şu vakitten sonra kendi mutluluğunu dusinmelisin

Çok şükür var öğretmenim ama yurt dışındn yeni döndüğüm için çalışmıyorum ücretliye başvurdum olur insallin

Insallah. Sükür mesleginiz var. Calisin kendi ayaklarinizin üstünde durun. Babaniza fena kiziyorum. Insan evladina sahip cikar. Elin oglu cocuguma siddet uygulasa dünyayi yakarim. Anlamiyorum böyle babalari

Onlara soran kim? Yetişkin bı kadınsın sen. Güzel bi yaşam için bosaniyosun. Baba evinde daha beter hissetmez misin. Gerekirse konusmasinlar senle. Şu vakitten sonra kendi mutluluğunu dusinmelisin
Bakalım bı kaç gün sonra onlara soylicem son kararımı tavırlarına göre Harry edicem çok karşı cikarlarsa evlerinde de kalmak istemediğimi soylicem

Insallah. Sükür mesleginiz var. Calisin kendi ayaklarinizin üstünde durun. Babaniza fena kiziyorum. Insan evladina sahip cikar. Elin oglu cocuguma siddet uygulasa dünyayi yakarim. Anlamiyorum böyle babalari
Bende hiç anlamıyorum babamı gerçekten her hareketine çok şaşırıyorum söylediklerine çok kiriliyorum

Back
X