Desteğinize ihtiyacım var !

Sellenno

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2018
548
694
23
. Merhaba dondum kaldım anlayamıyorum hiçbirşeyi ve dostane yorumlara ihtiyacım var.Durumu idrak edebilmem için anlama faslındayım
Eşimle gerçekten eşten dostan öte acı tatlı pek çok anı paylaştık.Kendimizce emek verdik.Sorumluluktan hep korkan Ancak destekle kendine gelen biridir ve yaşı kaç olursa olsun etkilenir ailesinden.
Ailesiyle bazı yanlış anlaşılmalar Ve kıskançlıklar yüzünden uzaklaştık.O da hiç ısrar etmedi kendi yağımızda kavrulduk .Uzatmak istemiyorum ailesini ziyarete gitti gayet normal birşekilde çıkıp.İşle ilgili vs görüştük yazıştık bu süreçte Ne zaman geleceğini sordum bilmiyorum dedi bir kaç gün önce.İlgilendi ,evle ilgili sorular sordu vs
Bugün hadi gel artık özledik dediğim de boşanma için görüştüğünü Ve kendimi hazırlamamı yazmış.Bende bu nerden çıktı çocukmuyuz gel konuşalım yazdım Sonra birşey yazmadı.
Annem annesiyle konuştu o da ben anne dememişim vs kendi dertlerini anlatmış ve onların karışmadığını kendi kararı olduğunu son olarak yanında evde olduğunu ve annemin yüzyüze konuşsunlar demesine istinaden de aa tabi gitsin konuşsun demiş.Sizce neden kaçıyor ?İstemiyorsa yüzyüze konuşmuyor kanlı bıçaklı değildik.Annesinin tek derdi özür dilemem son bir gün önce eşimde ağzımı arayıp ya siz daha önce annemle çok iyiydiniz demişti.Anneside anneme sürekli özür dilemedi,bana anne demedi demiş ve biz karışmıyoruz onun kararı diye tekrarlamış.Bizde yuvası yıkılsın istemeyizlerle devam etmiş :KK43:
Bu arada çocukça bir detay Belki Ancak whatsapp profilde hala ikimizin fotosu var

Son düzenleme:
Annesi yüzünden sizden boşanma kararı alan bir adamdan ayrılın gitsin. Annesi çok değerli çok önemli idi ise evlenmeseydi. Niye özür dileyeceksiniz bilmiyorum ama bunu boşanma aşamasına getiren adamdan hayır gelmez. Size gözdağı vererek istediğini yaptırmaya da çalışıyor olabilir. Annesi yüzünden, çok şeyler paylastigi eşini bir kalemde silen adama çok laf söylenir de neyse. Yok anne dememissiniz, yok özür dilememissiniz.Konularda çok sacma , esinjz bu sebeplerden yuvasini yikiyorsa cok pisman olacak.Allah yolunuzu açık etsin, umarım güzel olur her şey.

Annesi yüzünden sizden boşanma kararı alan bir adamdan ayrılın gitsin. Annesi çok değerli çok önemli idi ise evlenmeseydi. Niye özür dileyeceksiniz bilmiyorum ama bunu boşanma aşamasına getiren adamdan hayır gelmez. Size gözdağı vererek istediğini yaptırmaya da çalışıyor olabilir. Annesi yüzünden, çok şeyler paylastigi eşini bir kalemde silen adama çok laf söylenir de neyse. Yok anne dememissiniz, yok özür dilememissiniz.Konularda çok sacma , esinjz bu sebeplerden yuvasini yikiyorsa cok pisman olacak.Allah yolunuzu açık etsin, umarım güzel olur her şey.
Çok haklısınız Ancak yapısı bu hep onlar yönetmiş hoş mu değil .Onlarla ilgili anlattığım herşeyi anlatmış Ve hatta benim 24 saat başında beklediğimi oyüzden onları arayamadığını :)Anlayamadığım neden yetişkin bir insan gibi yüzyüze ya da şuan yaptığı gibi mesajla sevmiyorum ,istemiyorum diyemiyor 40 küsür yaş.

Annesinden özür dilemeniz için gözünüzü korkutmaya çalışıyor olabilir mi?

Hiçbir sorun yokken kendi kendine boşanma kararı alması bir tek bunu getirdi aklıma.

Giderken kavgalı mıydınız?

Evimizi Yen'i taşımıştık ben bir taraftan evi yerleştiriyordum 3 yılda 3.kez :( Bir gün önce her zamanki konuşmalar.Arkadaşıyla çıkmasına kızmıştım tipik regl dönemi :) Sonra tatlıya bağladık Ve annesiyle ilgili soruyu sordu hava alıp gelmeme kızdı görürsün sen dedi ve sonuç

Annesinden özür dilemeniz için gözünüzü korkutmaya çalışıyor olabilir mi?

Hiçbir sorun yokken kendi kendine boşanma kararı alması bir tek bunu getirdi aklıma.
Annesi benimle yaşadı sorunu Ancak kendiside görüşmedi bunun içinde benim izin vermediğimi söylemiş .Şimdi de telefonla dahi konuşup söyleyemiyor bunu Ve kendisi de hukukçu buna rağmen avukatla görüştüm boşanma için yazmış bir kaç gün önce gayet güzel mesajlar atıyordu ben de ailesinin yanında tartışmamızı belli etmek istemediğini düşünüyordum.

Evimizi Yen'i taşımıştık ben bir taraftan evi yerleştiriyordum 3 yılda 3.kez :KK43: Bir gün önce her zamanki konuşmalar.Arkadaşıyla çıkmasına kızmıştım tipik regl dönemi :) Sonra tatlıya bağladık Ve annesiyle ilgili soruyu sordu hava alıp gelmeme kızdı görürsün sen dedi ve sonuç
Daha ne kadar peşimde süründürürüm’ün derdinde o zaman. Blöf yapıyor gibi geldi, yemeyin.

O herşeyi biriktirmiş beni suçlu ilan etmiş sanırım annesiyle dertleşmeye gitti ve bırakmadı anlatmış bulundu .Onlarda yapıların gereği öyle olmaz Yok sevgi bitmiş saygı bitmiş bunu en baştan beri hep kullanır Sonra aaa biz karışmıyoruz derler.

Çok haklısınız Ancak yapısı bu hep onlar yönetmiş hoş mu değil .Onlarla ilgili anlattığım herşeyi anlatmış Ve hatta benim 24 saat başında beklediğimi oyüzden onları arayamadığını :)Anlayamadığım neden yetişkin bir insan gibi yüzyüze ya da şuan yaptığı gibi mesajla sevmiyorum ,istemiyorum diyemiyor 40 küsür yaş.
40 yaşındaki adamın mesajla bosanalim demesi gerçekten çok ilginç. Hiç buyuyememis ne yazikki.

Daha ne kadar peşimde süründürürüm’ün derdinde o zaman. Blöf yapıyor gibi geldi, yemeyin.
Ben de öyle düşündüm Ve asla böyle birşeyi kabul etmiyorum çocukça davranıyorsun ortada Ne var birbirimizi seviyoruz vs yazdım.Yani diğelim çok gaddar Ki 5 yıldır tanıdığım adam sevmiyorum ben istemiyorum söyleyemesene yazardı diyorum .Belkide yanlış tanımışım

Ben de öyle düşündüm Ve asla böyle birşeyi kabul etmiyorum çocukça davranıyorsun ortada Ne var birbirimizi seviyoruz vs yazdım.Yani diğelim çok gaddar Ki 5 yıldır tanıdığım adam sevmiyorum ben istemiyorum söyleyemesene yazardı diyorum .Belkide yanlış tanımışım
Hayırlısı olsun hakkında umarım bir çıkış yolu bulursun. Çok saçma bi durum çünkü Allah yardımcın olsun.

O herşeyi biriktirmiş beni suçlu ilan etmiş sanırım annesiyle dertleşmeye gitti ve bırakmadı anlatmış bulundu .Onlarda yapıların gereği öyle olmaz Yok sevgi bitmiş saygı bitmiş bunu en baştan beri hep kullanır Sonra aaa biz karışmıyoruz derler.
Boşan sana kadın mi yok da demişlerdir. Ya 40 yaşında adam milletin doldurusuna geliyor , nasıl işse. Hayir memnun değilsen geç eşinle konuş, bak ben bu bu durumlardan hoşnut değilim diye. O ne annesine şikayet eder gibi, anne bunu döv de dedi mi acaba?

40 yaşındaki adamın mesajla bosanalim demesi gerçekten çok ilginç. Hiç buyuyememis ne yazikki.
Evlenmeden öncede 2 yıl birlikte yaşadık o zamanda en ufak tartışmada annesine gider beni suçlardı o öfkeyle biz telefonda düzeltirdik .Hadi gel derdim ayıp olur şimdi hazırlık yaptılar vs der ertesi gün gelirdi annesi herkesi yönetmeyi sever beni o yüzden sevmedi .Ancak değişmişti 3yıldır içinde Ya da ben öyle sandım

Boşan sana kadın mi yok da demişlerdir. Ya 40 yaşında adam milletin doldurusuna geliyor , nasıl işse. Hayir memnun değilsen geç eşinle konuş, bak ben bu bu durumlardan hoşnut değilim diye. O ne annesine şikayet eder gibi, anne bunu döv de dedi mi acaba?
Benim yüzümden 100 küsür kilo olmuş annesi öyle demiş anneme .Çünkü ben ailesiyle görüştürmemişim.Yani yiyip yiyip spor yapmamaktan hareketsizlik den değil

Bir de şöyle bir detay var biz evlendik gerçekten çok iyiydik annesiyle ama otoriter yapısıyla tez canlı davranıp korkuttu beni bende hassas bir insanım .ve işlerini zora sokup boşanmamızı istediler protokol vs eşim gitmedi o zaman ayrılırız yine evleniriz ailemin gönlünü alırız gizli görüşürüz vs.Sonra Ailesi geri çekildi senin kararın dediler ve bir kaç gün Sonra hiç başlamadan bitti o konular .kendisi de görüşmedi onlarda hayatı zorlaştırmak için çaktırmadan uğraştılar

Benim yüzümden 100 küsür kilo olmuş annesi öyle demiş anneme .Çünkü ben ailesiyle görüştürmemişim.Yani yiyip yiyip spor yapmamaktan hareketsizlik den değil
Cidden çocuk gibiymis ya, keşke hiç evlenmeseydiniz bekarken farkettiginizde. 40 kusur yaşında adam , koşa koşa annesine şikayete gitmiş . Dedikleri şeyler de çok ama çok saçma , elle tutulur sebep yok. Ailesi ile görüşmek istiyordu ise sizinle geçip olgun bir adam gibi konussaydi. Sen gorusmeyebilirsin ama onlar benim annem babam diye. Tavrı çok çocukca.

Cidden çocuk gibiymis ya, keşke hiç evlenmeseydiniz bekarken farkettiginizde. 40 kusur yaşında adam , koşa koşa annesine şikayete gitmiş . Dedikleri şeyler de çok ama çok saçma , elle tutulur sebep yok. Ailesi ile görüşmek istiyordu ise sizinle geçip olgun bir adam gibi konussaydi. Sen gorusmeyebilirsin ama onlar benim annem babam diye. Tavrı çok çocukca.
O zaman bir sağlık problemi vardı Ve buyüzden etkilenmeye güçsüz hissetmeye başlıyordu.Terapi düzenli ilaçla yıllardır yoktu en son gittiği gün aldı omlarında alıp verdiği ni sanmıyorum,Yani ben insan olarak sevdim herşeyle ne yazıkki bile bile lades .Ailesi söylediklerini sağlıkla söylediğine inanıyor .Ki kendisi boşanmak ölümden sonra ikinci acı şeydir ,bekara boşamak kolay vs diyen biri sürekli

Back
X