Desteginize ihtiyacim var

Serapp1234567

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
24
14
18
32
Merhaba uzun zamandır takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum. 1 yıldır nisanliyim ve yarın nişan atıyorum sorun şu ilk tanistigimizdan bu yana bana olan aşkını hissedemedim aslında çok kibar ve düşünceli birisi ama hani bazı şeyler yapmacık gelir ya hep öyleydi benimle uzun uzun konuşmak vakit geçirmek istemedi hiç bi zaman. Ama her ozel gunumu kutladi surekli cicekler aldi. Ama ne yazik ki ruhum hic biz zaman inanmadi buna .Bunu dile getirdiğimde hep suçlu ben oldum çok konuşan oldum.
5 ay önce ayrıldım bu sebeple ve iki ay sonra ben sensiz yapamam dedi geri döndü. Her şey güzel olacak dedik ve iki ay sonra düğünümüz vardı. Tamamen işine odaklandı ve benimle tek konuşması nasılsın canım iyiyimdi. Yine sıkıntı çıkardım ve artık ben aşk duygusunu bilmiyorum bana huzur vermiyosun ben ask adami degilim diyerek ayrıl benden nefes alalım dedi. Kusura bakmayın o kadar dağınik ki beynim doğru düzgün yazamıyorum 32 yaşındayım ve nasıl toparlanır bilmiyorum.ayrilmakla hata mi ediyorum benimle benzer durumu yaşayan var mı aranızda

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata etmiyorsunuz. Şimdi böyleyse evlendikten sonra daha beter olacak ki nisanlilik dönemi canım cicim zamanlardır sevgisini hissetmiyorsaniz sevgisi yok demektir. Evlenmeden önce ölüp biten adamlar evlendikten sonra oduna dönüyorlar. Sizinki daha beter olur. Yol yakınken birakin

adamı sevememişsiniz.
sırf çiçek alıyor diye de evlenilmez.
çok düşünecek bir şey yok.
ilişkiden/evlilikten beklentileriniz farklı, bir arada hep mutsuz olursunuz.
Aslında ben çok sevdim hep belli ettim. aşık olmayan oydu. Zaten sn olarak ben aşkı bilmiyorum yaşamadım hiç yapamıyorum dedi. nisanliyken yalnız kalmak öpüp koklamak bile istemedi ve bunu dini acıdan uygun bulmadığını söyledi ama diğer ilişkilerinde gayet rahat bi adammış.

Haklisinuz hp ben yanlis anliyorum diye diye bu raddeye getirdim iliskimizi ve o her defasinda isimden dolayi yapamiyorum goreceksin akimi dedigi icin sabrettim bey efendi dugun arefesinde aşk adamı olmadığına karar vermiş

Haklisinuz hp ben yanlis anliyorum diye diye bu raddeye getirdim iliskimizi ve o her defasinda isimden dolayi yapamiyorum goreceksin akimi dedigi icin sabrettim bey efendi dugun arefesinde aşk adamı olmadığına karar vermiş
Kadın yanlış anlamaz bence Bi insan seviliyorsa bunu anlamak çok zor olamaz. Sevmeden de evlilik olmaz

Doğru yoldasınız. Benim bir tanıdığım var.. Normal sohbet etmek istese bile eşi olacak ona "senin bu kadar çok konuştuğunu bilmiyordum" gibi cümleler kuruyor. Zaten sevgisini de hissetmiyorsunuz. Salin gitsin

Ayrı kaldığınız süreçte birbirinizi özlediniz mi

Canım aynı yaştayız sana tavsiyem şu seni seven ilgi gösteren bir erkekle evlen lütfen bende bekarım 2 yıl kadar önce biriyle tanışmıştım önce çok istekli ciddi görünen adam birkaç ay sonra sanki zorla görüşüyormuş gibi hissettirmeye başladı üstelik ben kendimi zorlamıştım çünkü gerçekten düzgün ahlaklı biriydi... ama sonra sorumsuzca davranmaya başladı ilgisizdi netice olarak zaten bişey hissetmeyen ben iyice soğudum...hani erkek için çok önemli değil ama kadın için ilgi alaka saksıdaki çiçeği sulamak gibi yani sevgi ilgi gördükçe büyüyor içimizde... şu an sana ilgi göstermeyen bir erkek var karşında zamanla sevgi çiçeğin kuruyup gidecek bunu yapma kendine nasibin değilmiş gibi düşün...

Anlıyorum, ben de iki yıllık bir nişan sürecinden geçtim ve nişanı bozdum. Tam sizin söylediğiniz gibi arada eksik bir şeyler kalınca olmuyor, konuşsan tam karşılığını bulamıyorsun, parçalar birbirine oturmuyor. Yürümüyor, ben de yürütemedim zaten. Doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapın.

Icıne sinmeyen birsey varsa ilerletme ablacim evlenince o kafa daha çok öyle bir karışıyor ki aynaya bakınca eskiden parlayan sönük gözlerine bile aciyorsun.

Sevilmemek o kadar yorar ki insani cirpinirsiniz ama bakmissiniz hep ayni yerdesiniz.Derseniz ki ben bunla yaparim annede olurum es de olurum sakinligine donukluguna tabi ama yok derseniz bu sizin evlenceniz kisi deil

Yaşın kaç olursa olsun kendini böyle ruhsuz bir adama mahkum etmemelisin. Bu adamla evlenirsen bu tamamen mahkumiyet olur senin için. Hislerinde yanılmıyorsun doğru yoldasın. Belki kafanda acabalar var bu olmazsa sonra kimse de olmazsa ne yaparım dye düşünüyorsun yalnız kalmaktan korkuyorsun ama arkadaşım bazı insanlar var ki yalnızlıktan daha kötü. Tek başına yalnız kalmakla iki kişilik yalnızlık arasında uçurum var. Sen bu adamla evlenirsen yine yalnız olacaksın ki bana göre tek kişilik yalnızlık kadar huzur veren bşy yok. Bu yükten kurtar kendini

Ayrı kaldığınız süreçte birbirinizi özlediniz mi
Evet çok özlemiştik ama ben hiç belli etmedim iki aylık ayrılığın sonunda o kapımda ağladı günlerce sensiz yapamam diye ama şimdi Yine aynı şeyleri yaşıyoruz. Sürekli düşünüyorum amacı neydi neden döndü sevmiyorsa ikinci kez aynı şeyleri yaşattı hem kendine hem bana

O kadar iyi tarif etmişsin ki canim konuşsam tam karşılığini bulamıyorum. Hep bi tıkanıklık hep bi emin olamama. O kadar zarar görmüşüm ki. Siz nasıl toparladınız bu süreçten sonra

bunun cevabı onda gizli malesef... biz bilemeyiz ama siz tanıyorsunuz az çok bir fikriniz hissiyatınız vardır... birde erkekler genelde bir anlık duygular yaşayabiliyor bizim gibi duygusal olmadıkları için kafalarında bitirebiliyorlar bir anda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…