Desteginize ihtiyacim var

Ayrılin.icinize sinse konu acmazdiniz değil mi? Evlenip mutsuz olmak çok çok daha kotu.

Kurtardım aileme de söyledim ikinci kez bitti geriye sadece kırılmış özgüven istenmeme duygusu bunları telafi etmek kaldı.

Ilişkiden beklentiniz farklı. Adam bu şekilde ifade ediyor, bu size yetmiyor. Evet mutlu olamazsınız , boğar , bogulursunuz.

Adam açık açık benden ayrıl demiş seni istemeyeni sen neden isteyesin ki. Unutmak hiçbirşey senden daha değerli degil. Allah daha kötü acılar yaşatmasın boşverin bir erkek için de üzülmeye deymez inanın o sizin hayatınızdan çıkınca yaşamayanı öğreneceksiniz .

Çok çok haklisin canım ama pişman olup ağlamaya başladı bile ailesi arıyor sürekli dik durmaya çalışıyorum.

O kadar iyi tarif etmişsin ki canim konuşsam tam karşılığini bulamıyorum. Hep bi tıkanıklık hep bi emin olamama. O kadar zarar görmüşüm ki. Siz nasıl toparladınız bu süreçten sonra
Açıkçası çok zor canım. Nişanı ben attım zaten bitmişti diyordum ama ortamı hazırlayan oydu, kadınlık gururumu düşünüp benim terk etmeme izin verdi, ya da ailelere ben hesap vereyim diye mi yaptı bilemem. Kedimi geçtim ailelere bir şeyler anlatmak o kadar zor ki.

Annesi severdi beni o bile üzüldü ayrıldığımıza. Tüm bunları geçtim, üzerine işsiz kaldım, aynı ay. Her şey öyle üst üste geliyor ki, üzerinden iki yıl geçti ama geçim sıkıntısı, ev sıkıntısı, aile, işsizlik ayrılmamız çok önemsizmiş bunların yanında. Bunların yanında unutmak çok kolaydı.

Aynı şekilde ıssız kaldım ben de iki ay önce iyi bi şirkette güzel bi pozisyonda çalışırken. Her şey bi anda tepetaklak oldu. Bayramda tüm tanıdıklara açıklamayla uğraşacağım bir de.

Aynı şekilde ıssız kaldım ben de iki ay önce iyi bi şirkette güzel bi pozisyonda çalışırken. Her şey bi anda tepetaklak oldu. Bayramda tüm tanıdıklara açıklamayla uğraşacağım bir de.
Zor bir durum, çoğu zaman ölümü bile düşünüyorum ben. Siz kolay atlatırsınız umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…