Desteğinize ihtiyacım var.

staj ne zaman bitecek ?

Eğer yakın zaman ise sabret

Her yer aynı maalesef

O kadar iş deneyimim var pek çok kişi ile çalıştım ama durum değişmiyor inan gideceğim yerde de aynı böyle kişilerle karşılaşaksın. İyi yer yok hepsi aynı
Staj bitene kadar düzenini bozma
Sonrasında da kendini kovdur
Bol bol rapor al

Tavsiyem bir uzmandan destek alman
Neden dersen elinde kanit olur ileride mobbing vs dava surecin olursa, zıtlasirsaniz kendini garantiye al mutlaka
Tükendim kelimesini ben cok kullandim bu aralar nispeten iyiyim ama tetikteyim o acidan seni cok iyi anlıyorum tek sorun yeniden is bulmak iste senin açından
Neyse ki stajin yanmadan ustunu tamamlayabiliyorsun ben staj da yanar diye düşündüm.
Kurumla alakali bir sozlesmen var mı? Sosyal hakkın yok, is yükü fazla... psikolojin zaten berbat bir halde, beden ve ruh sagligin bozuluyor.
Sen benden daha iyi bilirsin elbette ama bunlar da mobbing icin yeterli sebepler degil mi?
Ihtarname cekilebiliyorsa onu da yap ben özelde isler nasil.yurur bilmiyorum o acidan da net bir sey diyemiyorum ama çözüm uretebilirsek sen de en az hasarla kurtulursun.

3 kişiydik muhasebe de 2 miz genel 1 kişi ön muhasebeye bakan.
Bu kadın gidince benim üstüm daha yetkili o bakmaz şimdi göz önünde ben varım bakabilecek bir de ben kaç ay idare ettim forever bakar diyorlar.
Bakmasına bakılır ama sonu yok.
1-2 gün olsa evet ama bu süreç belki aylarca sürecek.
İşe girdi işin öğrenilmesi vs gibi süreçler de var.

Yani o kadar dayanacak gücüm yok damdan

Dayanamam defne
Kaldıramam yani gerçekten iş konusunda hiç iyi değilim.

Canım hiçbir şey senin canından önemli ve değerli değil. Kendimizi parçalıyoruz iş için ama ne karşılığı veriliyor ne de kıymet biliniyor olan yine bize oluyor. Eğer senin için sıkıntı olmayacaksa işi bırakıp dinlen, kafanı topla.

Belli bir şey yok işte.
Bir kaç gelen giden oldu ama kimse alınmadı hava da kaldı görüşmeler.
Şuan bana yapılan o işte durumuna şükret bak dışarda işsizlik kol gibi, bir ton iş arayan insan var falan tamam da sizde benim kara kaşıma para vermiyorsunuz ki.
Bende gelip çalışıyorum hem de kaç kişilik iş yapıyorum.

Artık o şükretme durumunu da geçtim yani idare kotam doldu.

ben seni anlıyorum ama çık bırak diyemeyiz

bunu kimse diyemez

hatta eşin dahi diyemez yeri gelir sadece ben desteğim istiyorsan çık bence sorun değil der

özellikle staj vs de girince işin içine yorum yapılamıyor

yani sen o kadın olsan ön muhasebede çalışıyorum desen

çık bir süre arar bulursun iş derim ama staj girince iş değişiyor

ama tersten düşünmek lazım mesela bu işte çalışırken belirli bir gelir var işte ev alsak mı diyorsunuz mesela

bu tarz bir şeye girince de çıkmak daha zor

şimdi en azından gider daha belirgin yani çocuk yok, ev kredisi yok

belki o çıkış zamanı şimdi ama belki de değil

bunu bilebilecek olan sensin

ama 7 ay doğum izninde idare etti isen o eleman kolay kolay alınmaz gibi geldi

Evet diyorum ya belki de buranın stresinden olmuyor çocuğum.
Zaten evlendim borç öde dur, maddi sorunlar arasında boğuldum 3 günlük dünyada bir gün yüzü göremedim

Şuan 2 kredimiz var ev kirası var eşim karşılayabilecek durumda.
Biraz da kenarda paramız var çok sıkışırsak oradan harcarız.
Ev alamayız zaten o kadar yok daha da o zamana kadar beklersem ben burada ölürüm.
Stajımı yakmak elbette istemiyorum ama burayı da idare edemeyecek durumdayım artık.
Cidden çok sıkıntılıyım yani öyle böyle değil.

Ben 1 gün daha bakmak istemiyorum ön muhasebe işine.

Evet diyorum ya belki de buranın stresinden olmuyor çocuğum.
Zaten evlendim borç öde dur, maddi sorunlar arasında boğuldum 3 günlük dünyada bir gün yüzü göremedim
Canım stres her şeye bedel zaten o kadar çok şeye sebep oluyor ki sonradan diyoruz keşke diye.
Gerçekten hiçbir şey senden ve sağlığından önemli değil. Kazandığın parayla sağlığını kaybedeceksen bırak kalsın. Onlara hiçbir şey olmaz olan yine sana olur, onlar kaldığı yerden devam eder hiç kimse kalıcı değil.

Evet çok doğru çok ben ağlıyorum stresten ölüyorum kimsenin umurunda değil yine de.
Bugün sağlığım yok ama param var evim var arabam var.
Mutlu etmez beni.

İşte o yüzden de çalışmayayım diyorum 1 tatile bile gidemiyorsam burada çalışmanın ne anlamı var

Dayanamam defne
Kaldıramam yani gerçekten iş konusunda hiç iyi değilim.
5 senedir 3 kişinin işini yapıyorum.
2 senedir senelik izne çıkmıyorum bu sene çıkabilecek miyim o bile belli değil
Ne desem bilemedim
Bizde de patron kimseyi almıyor ya da part time , öğrenci vs alıyor.
Gelen kalmıyor
Sonra da insanlar çalışmak istemiyor diyor.
Bu devirde bir yerde de çalışmak akıllıca iş değil galiba

Konunuzu okuyunca hem çok üzüldüm hem çok sinirlendim. Hangi kurum kuruluş olursa olsun neden bu ülkede işini iyi yapan/yapmaya çalışanlar hep bu muameleye maruz kalıyor. Tabiri caizse neden almadıkları bir canımızı bırakıyorlar.

Yorumların hepsini okuyamadım ama okuduğum kadarıyla karşı taraf ile konuşarak insani bir diyalog ile bu konuyu çözemeyeceksiniz. Bu durumda çalışmadığınız süre zarfında maddi olarak ne kadar idare edebileceğiniz devreye giriyor. Ama eşiniz bırak artık dediğine göre bir şekilde idare edebilecek konumdasınız diye düşünüyorum. Zaten istifa etmem tazminatımı da alırım diyorsunuz en kolay şekilde alın inşallah.

Bir önerim fikrim yok malasef ki
Sadece maddi manevi huzurlu günleriniz olsun demeye geldim

İşte 3 günlük dünya kimse idare etmiyorken biz niye idare ediyoruz her şeyi anladın mı.
Zaten ölüp gideceğiz bari çalışırken rahat edelim diyoruz.

Ben çalışmak isteyenlerdenim mesela ama şartlar iyi değil.

Benimde başıma geldi buradan birisini idare ediyordum arada (gerçekten geçerli sebebi vardı sürekli izin almasına kimse bir şey diyemiyordu kurumsal şirket olsa kalmazdı bile zaten). Baktım her şey bana yıkılıyor yavaştan sonra kendi işlerimi ihmal etmeye başladım ve tavrımı koydum. Benden iş istedikleri zaman aşağı inmekten yapamadım dedim ya da şuan yapamam iki tarafa da bakıyorum dedim. Sonradan ya mavikelebek senin hakkını nasıl öderiz sağol her tarafa koşuşturdun dediler tabi maddi karşılığı yok.
Bir süre sonra tekrar izinler başladı haliyle bana tekrar iş yükü bindi yaptım yapmadığım değil ama ben ne zaman istersem yaptım ve tavrımdan anladılar ve iş yükümü patronumla paylaştım. izin durumu ortadan kalktı hala da ona verdiklerimi geri almadım.

Ben bu yorumu diğer yorumları görmeden yazdım

Diğer yorumları cevapları okudum işyeri de bk gibi yönetici de bunlardan bir halt olmaz

Çıktıktan sonra Linkedinde ifşa yap bence.. Son günlerde ifşalar arttı zevkle okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…