desteğinize ihtiyacım var

gun89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
13
0
36
Antalya
iyi günler. ben buraya yeni üye oldum. derdimi paylaşacak kimsem yok. sizlerin fkrini almak istiyorum.ben kendim azeriyim türkle evliyim. 6 ay oldu evleneli. türkiyede kimsem yok derdimi anlatacak omuzunda ağlayacak kimsem yok ve çok zor durumdayım sinirlerim çok bozuk. o yüzden derdimi sizlere anlatayım düşündüm. kocamla 3 gündür küsüz. kavga ettik bana vurdu ve bende o yüzden konuşmuyorum ama oda kurur yapıyor oda benimle konuşmuyor. kavga ettiyimiz gün geldi konuşalım diye ama ben iyi değildim konuşmak istemedim. 3 gündür ayrı odalarda oturuyoruz. biz severek evlendik. artık küs kalamıyorum ama kendimde ilk adım atamıyorum. inad yapıyorum o gelsin istiyorum bana. bana bi fikir verin lütfen.

valla üzüldüm ama ne desem bilmemki kendimde evli değilimki bir fikir vereyim,eminin tecrübeli arkadaşlar sana yardımcı olacaktır,peki neden vurduki sana konu neydi çok özel değilse söylermisin? yani acaba senmi üstüne gittinde sinirlendirdin kocanı suç sendemi?

ben sinirlendirdim galiba. benden pantolonunu ütülememi istedi bende ona küs olduğum için git kendin ütüle dedim.o yüzden vurdu. ama yinede vurmak için ciddi bi sebep yoktu

ben sinirlendirdim galiba. benden pantolonunu ütülememi istedi bende ona küs olduğum için git kendin ütüle dedim.o yüzden vurdu. ama yinede vurmak için ciddi bi sebep yoktu

Evet doğru ciddi bir tartışma filan yokmuş ortada,evlenmeden öncede sinirlimiydi böyle parlarmıydı aniden? aslında dahası evlenmeden önce ne kadar tanıdınki eşini,uzun süre birlikteliğiniz oldumu yoksa evlenmek için tanıştırıldınızmı? gördüğüm kadarıyla birbirini fazla tanımadan yapılan evliliklerde böyle aniden görülmedik huylar çıkıyor ortaya evlendikten sonra

Back
X