Öncelikle çok geçmiş olsun.Allah bebeğini sana bağışlasın.Benimde düşük tehlikem vardı.Üç ay hiç kalkmaksızın yattım ve ilaçlarımı düzenli olarak kullandım.Bol su içtim.Seninde bunlardan başka yapabileceğin pek bişey yok.Bebeğin sağlıklıysa zaten seninle olacaktır...
Beslenme çok çok önemli.Düzenli olarak et tavuk ve balık tükettim(haftada birer kez muhakkak tüketmeye çalış)Ayrıca vitamin değeri yüksek sebze yemekleri veya sebze çorbası.Meyve olarak ben ananası çok yemiştim ki ananas bebeğin tutunması içinde çok faydalıymış.Doktorum ciğer yeme demişti bana ki zaten sevmem.Maydonoz dereotuda yemedim rahim kasılmalarına neden olduğu söyleniyor.Bu arada sebze ve meyveler çok iyi yıkanmalı ve ette iyi pişmiş olmalı.Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım.Progestan diye bir ilaç verdi mi doktorun?peki beslenmene nasıl devam ettin bol sebze ve meyve mi yedin? bana verdi ilaçlardan biri rahim kaslarımı güçlendirmek içinmiş diğeri zaten folik asit.. bende yatıyorum genelde zaten kasıklarım ara ara sancı giriyo. bide su hergün 2,5 litre içiyorum belki daha fazla yeterlidir sanırım? bu arada içimi ferahlattın canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?