Destek istiyorum

Fatmanuglem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
8
1
1
29
Kızlar fış bunun için buraya kaydoldum kayınvalidem ve görümcelerim benim arkamdan bir iş öeviriyorlar sürekli ama ne olduğunu anlamıyorum bir grupları var beni almadıkları ben hissediyorum ama sürekli benim hakkımda konuşuyorlar bugün hatta şahit oldum konuşmalarına benim hakkımda ileri konuşuyorlar eşim hakkında yüzüne abi arkasından isimiyle hitap ediyorlar eşim asker kayınvalidemin yanındayım bir şekilde ortaya çıkartmam lazım ama nasıl ortaya çıkartmadan hiç kimseye birşey diyemem

Yapmayin böyle.Niyet okumaya da çalışmayın,siz kaybedersiniz.Esiniz ile konuşun annem beni özlemiş,biraz da orada kalicam diyerek annenize geçin bir süreliğine.Kafanizi dagitirsiniz hem

neye dayanarak sizin arkanızdan iş çevirdikleri sonucuna ulaştınız. Sadece sizin hakkınızda konuştuklarını duyduysanız ötesinde bi durum sezinlemediyseniz evham yapıyo olmayasınız

Yapmayin böyle.Niyet okumaya da çalışmayın,siz kaybedersiniz.Esiniz ile konuşun annem beni özlemiş,biraz da orada kalicam diyerek annenize geçin bir süreliğine.Kafanizi dagitirsiniz hem
Ama annem çok uzakta oturuyor onlar hep benim kötüğümü istiyor ve çalışan bir bayanım böyle değildiler hep değiştiler onunda kızı evlendi gitti kızının kayınvalidesi ne kızıyodu neden böyle davranıyor kızıma diye şimdide kendi bana aynı davranıyor

neye dayanarak sizin arkanızdan iş çevirdikleri sonucuna ulaştınız. Sadece sizin hakkınızda konuştuklarını duyduysanız ötesinde bi durum sezinlemediyseniz evham yapıyo olmayasınız
Evham yapmıyorum şahit olduklarına dayanarak bunları söylüyorum kzı geldiğinde hep kendi odalarındalar birgün oturup muhabbet ettikleri yok herkes kendi odasına kapanıyor

Belki hoşlanmıyorlardır sizden o yüzden muhabbet de kurmuyorlardır. İlla arkanızdan iş çevirdikleri anlamına gelmez bu en fazla dedikodunuzu yapıyorlardır. Muhatap almayın, daha kötü olur durduk yere sizi haksız çıkarabilirler.

yav bırakın konuşsunlar siz hayatınızda hiç dedikodu yapmadınız mı?

Ortaya çıkarınca ne olacak.. her şey düzelecek mi herkes daha mutlu olup daha huzurlu bir aile mi olunacak.. hayır.. sadece size düşman olmaya tam gaz devam edecekler.. öylelerse tabi.. bence duymayın boşverin.. he he diyip geçin.. eşinizle birbirinize güvenip ailenizi düşünürseniz bunlar geçer gider..

Evham yapmıyorum şahit olduklarına dayanarak bunları söylüyorum kzı geldiğinde hep kendi odalarındalar birgün oturup muhabbet ettikleri yok herkes kendi odasına kapanıyor
Öyle olsunlar bosverin.Normalde ayrı eviniz var mı?

Orada kalmak sana iyi gelmeyecek gibi evine dön diyecektim ama düzeninizi bozmuşsunuz annende kalsan bi süre uzaklaşmış olmak için yoksa acabalarla kendinidaha da yıpratacaksın. Eşinin askerliğinin bitmesine çok yoktur umarım

Yüzüne ayrı arkasınızdan ayrı konuşuyorlarsa napardınız peki ben hiç bir zaman yüzlerine ayrı arkalarına ayrı konuşmadım

yahu diyelim birinden hoşlanmıyosun. annene gidip ya xten hiç hoşlanmıyorum çok gıcık biri bence dersin di mi. ama xle karşılaşınca naber nasılsın der hatrını sorarsın, sana çok gıcığım demezsin. bu gayet insanı bi olay.

eğer ortada somut bi zarar verme eylemi yoksa kafaya takma.

bi de beraber neden yaşıyosunuz?

Ama annem çok uzakta oturuyor onlar hep benim kötüğümü istiyor ve çalışan bir bayanım böyle değildiler hep değiştiler onunda kızı evlendi gitti kızının kayınvalidesi ne kızıyodu neden böyle davranıyor kızıma diye şimdide kendi bana aynı davranıyor
canım hiç takma insanların düşüncelerıne engel olamazsın. dediklerine de engel olamazsın. herkes kendı yaptığı davranıslardan sorumludur. bırak ıstedıklerını düşünsünler.

yahu diyelim birinden hoşlanmıyosun. annene gidip ya xten hiç hoşlanmıyorum çok gıcık biri bence dersin di mi. ama xle karşılaşınca naber nasılsın der hatrını sorarsın, sana çok gıcığım demezsin. bu gayet insanı bi olay.

eğer ortada somut bi zarar verme eylemi yoksa kafaya takma.

bi de beraber neden yaşıyosunuz?
Yüzünüzs ah kızım vah kızım diyip yüzünüze karşı canım kızım falan diyip vah vah lanmak başkasnının arkasından en azından biz yada kendi adıma Konuşayım sevmediğim insanlarla muhatap plmıyorım

Yüzünüzs ah kızım vah kızım diyip yüzünüze karşı canım kızım falan diyip vah vah lanmak başkasnının arkasından en azından biz yada kendi adıma Konuşayım sevmediğim insanlarla muhatap plmıyorım

farklı bakış açılarına hiç açık değilsiniz. ayrıca kurduğunuz cümleden bişey anlaşılmıyor.

Back
X