- 15 Ekim 2016
- 6.980
- 12.538
- 248
- Konu Sahibi karabiber6514
-
Ayol leş gibi bir sülaleden kurtulmuşsun kına yak kına gerçek dost akraba olsalarmış annenin yokluğunda sana destek olurlardıHerkese iyi akşamlar dilerim
Çok yanlizim arkadaşlar. Annem bu dünyadan göçüp gidince anne tarafı akrabalarım biz annen var diye Her gün görüşüyorduk artık seninle eskisi gibi görüşemeyiz dediler. Halbuki bu insanlarla annem varken yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.
Annem gittikten 2 yıl sonra bebeğim doğdu. Kimseden yardım zaten istemem ama inanın başımda kalacak kimsem yoktu.
Benim kimseyle bir kavgam olmadı. Bir saygısızlığım olmadı. Kimseden yardımda istemiyorum. Sadece hal hatır sorsalar yeterdi. Neden bu kadar yanliz bırakıldım bilmiyorum. Ne yapmış olabilirim ben yakınlarıma sizce ?
Çok doğru yazmışsınız hepsi toksik ve leş gibiymişlerAyol leş gibi bir sülaleden kurtulmuşsun kına yak kına gerçek dost akraba olsalarmış annenin yokluğunda sana destek olurlardı
Kimse demiyor her şeyine koşsunlar ama bir hatır sormak bile yeter bazen ama insan olan yapar yalnızca
Siz bunlardan uzak durur toksik insanları uzak tutun kendinizden
Akraba mı kaldı hepsi çıkarcı el iyisi boşverin
Bi insan durduk yere niye böyle bi şey söyleme gereği duyar kiannen var diye Her gün görüşüyorduk artık seninle eskisi gibi görüşemeyiz dediler.
Ve siz bu akrabalari hala hayatınızda mi tutuyorsunuz 12 sene önce nisanimda bana yapılan haksızlıktan sonra hem anne hem baba tarafının hepsini sildim kaç kişi öldü nene dayı falan cenazelerine bile gitmedim huzurluyum valla Allah kimseye muhtaç etmesinHele ki doğum yapınca öyle çok hissettim ki yokluğunu ama yok işte gitti
Akrabalarimda her işime karıştılar simdi yoklar. Evlenirken kız tarafı olarak kına gecesi yapamadım. Çünkü gelmeyiz demişlerdi. Rezil olmamak için yapamamıştım.
Amin etmesinVe siz bu akrabalari hala hayatınızda mi tutuyorsunuz 12 sene önce nisanimda bana yapılan haksızlıktan sonra hem anne hem baba tarafının hepsini sildim kaç kişi öldü nene dayı falan cenazelerine bile gitmedim huzurluyum valla Allah kimseye muhtaç etmesin
Ah bir anlasam ne yaptım ki ben size dedim. Sen bir sey yapmadın biz annen için görüşüyorduk sizle dediler ve annem gidene kadar hayatımda herseyime karistilar. Yurt dışında okuma fırsatım vardi onda bile annemi etkileyip engel olmuşlardı.Bi insan durduk yere niye böyle bi şey söyleme gereği duyar ki
Büyük bir aile de büyüdüm sen yani sürekli akraba ziyareti falan alışmış sın ondanÇok doğru yazmışsınız hepsi toksik ve leş gibiymişler
Bende hala daha arada yanlarına giderim. Niye gidiyorsam istemiyorlar işte
Artık sadece eşime ve çocuğuma yönelme vakti sanirim
valla yüreğim sızladı resmenHerkese iyi akşamlar dilerim
Çok yanlizim arkadaşlar. Annem bu dünyadan göçüp gidince anne tarafı akrabalarım biz annen var diye Her gün görüşüyorduk artık seninle eskisi gibi görüşemeyiz dediler. Halbuki bu insanlarla annem varken yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.
Annem gittikten 2 yıl sonra bebeğim doğdu. Kimseden yardım zaten istemem ama inanın başımda kalacak kimsem yoktu.
Benim kimseyle bir kavgam olmadı. Bir saygısızlığım olmadı. Kimseden yardımda istemiyorum. Sadece hal hatır sorsalar yeterdi. Neden bu kadar yanliz bırakıldım bilmiyorum. Ne yapmış olabilirim ben yakınlarıma sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?