Destek olmak isteyenler :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
358
ığdır
bugün bitirdim, ayrıldım, ayakta durabilmem için desteğe ihtiyacım var, çünkü tek sorunum aşk değil, destek olmak isteyenler...

sıkma kendini be canım..sorunu tam bilen sensin.sorun her ne ise sen ne şekil mutlu oluyorsan öyle yaşa ve gerisini düşünme.içine de atma.

konularımı okuyanlar daha iyi bilir, sevgilim sırf telefonu yüzüne kapattım diye yapmadığını bırakmadı sen aileme layık değilsin, gerizekalı, ruh hastası, lan'lı konuşmalar, en sonda ailemle ilgili sorunlarımı anlatmıştım onları yüzüme vurdu, 11 gün ayrı kalmıştık ben gidip konuştum sırf sevdiğim için, ayağıma geldin yalvardın dedi sonradan oysa yalvarma felan yok bitti die masadan kalktım giderken durdurdu ve barıştık, benle asla mutlu olamican dedi, 1 buçuk senelik sevgilimdi yüzük takmıştık, herşey bianda bu duruma geldi kötü konuştuğunda 2 gün konuşmadım bu kezde o sürekli mesajlar attı, durmadan. çok acı çekiodum son zamanlarda çünkü bi seni seviyorum diodu bi ağzıma ediodu yani, dün aradım zor günler geçiriorum senin desteğine çok ihtiyacım var farkında değilmisin dedim, umursamadı bile o kadar takıntılı adam umursamadı bile, ailevi problemlerim var şu sıralar o kadar sıkıntıdayımki, dün psikiyatriye gittim 2 tane ilaç yazdı, sevgilime dün herşey senin istediğin gibi olsun ayrıl bitsin dedim itiraz bile etmedi tamam deyip telefonu yüzüme kapattı, çok acı çekiorum bütün dertler üstüste geldi ve annem için ayakta durabilmem gerek bi desteğe çok ihtiyacım var eski gücüm kalmadı bitirdiler beni

Canım bende çok kötü zamanlar geçiriyorum zar zor ayakta durmaya çalışıyorum üzme kendini diycemde kendimden biliyorum insan üzülmedende yapamıyor...Sen yinede güçlü olmaya çalış bende öle yapmaya çalışıyorum herşeye rağmen ..En azından sağlıklı olduğumuza şükredebiliriz..Allah başka dert vermesin diye ben sürekli dua ediyorum sende dua et güçlü olmaya çalış canım..

çok dua ediyorum, gerçekten birilerinin desteğine çok ihtiyacım var, birinin omzunda saatlerce ağlamaya çok ihtiyacım var:43::43:

Onun yüzünden sağlığından olmuşsun canım, hayatta senin sağlığından önemli bişey yok. Tamam sevmişsin, emek vermişsin, ama cidden bazı erkekler, gösterdiğin ilgiyi, verdiğin değeri gerçekten haketmiyor. Bende zamanında unutamam felan dediklerimi, şimdi yolda görsem, hatırlamıyorum bile. İnan geçiyor, sen yeterki üzülmemeye gayret et, en önemlisi onu gerçekten unutmak istiyorsan, çabala. Özlediğin zaman, onun sana yaptığı kötülükleri düşün, slov müzikten uzak dur, fazla kendinle yalnız kalma, uğraşlar edin. Bunlar acını hafifletecektir..

Sevgilerimle..

çok daha iyilerine layıksın canım..bunu düşün..

en zor zamanımda sırtımdan vurdu, onca geçirdiğmiz zamanın hatrına bile yanımda olma, allah beni kahretsinki çok güvendim çok hep olan bana oluyo, ben kimseye kıyamıyorum ama herkes bana kıyıyo.

Bende hep öle düşünüyorum inanırmısın hep diyorumkii ben hep insanlara iyi davranıyorum kötülüğüm kimseye dokunmuyo neden insanlar hep bana acı veriyo neden hep kötü çıkıyo diye ama malesef bi cvp bulamıyorum canım..Gel beraber ağlayalım benimde çok ihtiyacım var buna :14:

daha öncede beni terkedip gitti ama ben ona kıyamadım affettim dayanamadım, o zamanlar 2 tane hastalık geçirdim, ağla ağla kendimi bitirdim şimdi yine aynı durumdayım bu insanlık olamaz en zor zamanında insana bu yapılamaz herşey üstüste geliyo delircem dayanamıyorum

yolun başında gerçek yüzlerini gösterdikleri için sevinin arkadaşlar, iş işten geçtikten sonra aşk acısından değil kurtulmak için ağlayacaktınız..insan tabii üzülüyor kolay değil o kadar emek var, hayal var,planlar var..ama olsun, değmeyecek insan için daha fazla emek etmeye gerek yok..daha iyilerine layıksınız..dimdik ayakta durun, size yakışan bu kızlar:70::70:

sağolun. bütün hayaller planlarda bitti. geleceğimi bile ona göre planladım, bu kadar acıyı hayvan olsa haketmez. sağlığımdan etti beni kaç kez, kötü olmak istiyorum acımasız olmak, hep saflıktan iyilikten kaybettim, acıdım birinin bi damla gözyaşına kıyamadım ama bana öyle bi kıydılarki, bu kafayla dün derslerime bile giremedim o çocuğun kuzeni geldi beni susturdu öyle bi ağladımki bağıra bağıra çok acı çekiyorum çok doluyum

canım kendini üzme bu kadar. sabretmeye çalış. eninde sonunda bu günler geçecek. bu acılar seni güçlendirecek. hem insan üzülmeden acı çekmeden güzelliklerin güzel günlerin farkına varamıyor. ne sıkıntılar yaşayan insanlar var ayakta kalıyor. yoluna devam ediyor. sende bu insanlardan olmalısın. öncelikle en değerli insanın kendin olduğunun farkına varmalısın. inanki insanın en önemli varlığı ailesi. ailenin ve senin sağlığın yerinde olsun. güzel günler elbette gelecek. kendine farklı uğraşlar bulmaya çalış canım. farklı ortamlara gir yeni arkadaşlıklar edin. sana çok iyi gelecektir. herşeyi atlatacaksın merak etme :34:

canım kendini üzme bu kadar. sabretmeye çalış. eninde sonunda bu günler geçecek. bu acılar seni güçlendirecek. hem insan üzülmeden acı çekmeden güzelliklerin güzel günlerin farkına varamıyor. ne sıkıntılar yaşayan insanlar var ayakta kalıyor. yoluna devam ediyor. sende bu insanlardan olmalısın. öncelikle en değerli insanın kendin olduğunun farkına varmalısın. inanki insanın en önemli varlığı ailesi. ailenin ve senin sağlığın yerinde olsun. güzel günler elbette gelecek. kendine farklı uğraşlar bulmaya çalış canım. farklı ortamlara gir yeni arkadaşlıklar edin. sana çok iyi gelecektir. herşeyi atlatacaksın merak etme :34:

teşekkür ederim lütfen bana dua edin, kötü haberler üstüste geliyo

bak bence senin yapacağın,serpil kendine gel,kendine özen göster,mutlu olacağın her güzelliği yaşa,yaşının kıymetini bil.inadına güçlü ol,inadına mutlu ol,ona ihtiyacın yokmuş gibi davran.zamanla bi bakmışsın hakikaten kendiliğinden ayakta durabiliyosun.o pişman olup geldiğinde de seni bulamasın.üzüldüm sana ama bence kendi kendini bu hale getiriyosun.sana değer vermeyene ne diye üzülüypsunki.bizde geçtik o yollardan.ama inan hayat bitmiyo sen bitiyosun.sonunda doğruyu buluyosun.hayat çok güzel..:71::71::69:

bak bence senin yapacağın,serpil kendine gel,kendine özen göster,mutlu olacağın her güzelliği yaşa,yaşının kıymetini bil.inadına güçlü ol,inadına mutlu ol,ona ihtiyacın yokmuş gibi davran.zamanla bi bakmışsın hakikaten kendiliğinden ayakta durabiliyosun.o pişman olup geldiğinde de seni bulamasın.üzüldüm sana ama bence kendi kendini bu hale getiriyosun.sana değer vermeyene ne diye üzülüypsunki.bizde geçtik o yollardan.ama inan hayat bitmiyo sen bitiyosun.sonunda doğruyu buluyosun.hayat çok güzel..:71::71::69:

teşekkür ederim. emek verdiğin adamın böyle yapması çok dokunuyo işte, onun için ne fedakarlıklar yaptım onca emek, ne aldattım ne bişe yaptım, ama anladımki iyilik kimseye yaramıyo, ilk ayrılık nedeni dertlerimi sıkıntılarımı anlatmıyorum diyeydi, bu barışmamızda anlattım en ufak bi detayı bile çünkü çok güveniyodum, anlattıklarımı yüzüme vurabilecek kadar ******** olduğunu bilememişim, bizim üniversitede bi kız var önüne gelenle çıkıyo bigün onla bigün başkasıyla erkekler buna neler alıyolar, o kızı sevgilileri öyle bi koruyorki anlatamam ya adamlar karşıdan gelio kızı korumak için, böyle kaşarlara bu ilgi bu sevgi hak mı yani, adam aldatılıyo hemde kaç kişiyle, ama kız kıymet görüyo bi telefonuyla çocuk anında yanında, o kadarda çirkinki, iyi felanda değil hergün birinin kucağında, bense ne kadar iyilik fedakarlık yaptıysam hep kaybettim. bu dünyada iyilik beş para etmiyo, nerde hata yaptığmıda bi anlayabilsem, en sıkıntılı zor günlerimde ben ona öyle bi anlayış gösterdimki bide onun kötü kötü ,laflarını çektim, yazık dünyanın bu hale gelmesine yazık, benim gibi insana bunların yapılabilmesine yazık, bu dünyada başarılı olmak istiyorsan duygularını bi kenara bırakıp acımasız duygusuz olmak gerek, mantıkla hareket etmek gerek, kimseye hiç kimseye acımaya gelmiyo, ben kıyamadım affettim ama olanlar bana oldu sırtımdan vuruldum bittim

Genelde hep derdin biri geldi mi diğerleri de üstüne gelir ama bir de şu var ki mutlulukda bir geldi mi peşpeşe heyecanlar yaşanır bir bakarsız çok mutsuzken birden mutlu olmuşsun ama biliyo musun

mutlu olmak için bekleme mutluluk şu an senin elinde ......

biz insanlar genelde bi mutsuzlukla karşılaştık mı ona sarılırız sadece senin için demiyorum kendi adıma bende yaşadım benzer duyguları..
ama sen biliçaltının gücünü bilir misin o kafamızın içinde taşıdığımız şey war ya ah onun bi cevherine ulaşabilsek mucizeler peşpeşe gelecek
benim inandığım çok güsel birşey var bence sende dene:
her sabah bu gün ne kadar güzel bi gün bu günüm hep gülmekle geçecek de ve durduk yere de olsa kahkaha at inan bir süre sonra ya kahkaha atmak ne güselmiş diip bu sefer istemsiz kahkaha atacaksın
birşey daha söylcem insanın aklında kalbinde hissettikleri düşündükleri neyse yaşadıkları da odur
yenilmeden her zaman iyi şeyler düşün her zaman her işinin yolunda gideceğini düşün bazen düşündüğün halde gerçek olmasa bak işte olmuo napiim olmuo diyerek karamsarlığa sakın düşiim deme güçlü ol sen güçlü oldukça herşey düzelecek güven bana.belki tanışmıyoruz ama inanmanı istiorum her şeye rağmen yaşıyoruz herşeye rağmen ayakta kalmak zorundayız ....hayatındaki olumsuzluklara sakın kafa yorma herşeyin en en en güzelini seç sadece o güzele yönel onu kafanda büyüttükçe büyüt onu dünyan yap sonra mutluluklar peşpeşe gelecek inan bana ..

Son düzenleme:
Genelde hep derdin biri geldi mi diğerleri de üstüne gelir ama bir de şu var ki mutlulukda bir geldi mi peşpeşe heyecanlar yaşanır bir bakarsız çok mutsuzken birden mutlu olmuşsun ama biliyo musun

mutlu olmak için bekleme mutluluk şu an senin elinde ......

biz insanlar genelde bi mutsuzlukla karşılaştık mı ona sarılırız sadece senin için demiyorum kendi adıma bende yaşadım benzer duyguları..
ama sen biliçaltının gücünü bilir misin o kafamızın içinde taşıdığımız şey war ya ah onun bi cevherine ulaşabilsek mucizeler peşpeşe gelecek
benim inandığım çok güsel birşey var bence sende dene:
her sabah bu gün ne kadar güzel bi gün bu günüm hep gülmekle geçecek de ve durduk yere de olsa kahkaha at inan bir süre sonra ya kahkaha atmak ne güselmiş diip bu sefer istemsiz kahkaha atacaksın
birşey daha söylcem insanın aklında kalbinde hissettikleri düşündükleri neyse yaşadıkları da odur
yenilmeden her zaman iyi şeyler düşün her zaman her işinin yolunda gideceğini düşün bazen düşündüğün halde gerçek olmasa bak işte olmuo napiim olmuo diyerek karamsarlığa sakın düşiim deme güçlü ol sen güçlü oldukça herşey düzelecek güven bana.belki tanışmıyoruz ama inanmanı istiorum her şeye rağmen yaşıyoruz herşeye rağmen ayakta kalmak zorundayız ....hayatındaki olumsuzluklara sakın kafa yorma herşeyin en en en güzelini seç sadece o güzele yönel onu kafanda büyüttükçe büyüt onu dünyan yap sonra mutluluklar peşpeşe gelecek inan bana ..

teşekkür ederim yanımda olmanız bile güç veriyo

teşekkür ederim yanımda olmanız bile güç veriyo

Heeey öyle geçiştirme her zaman olumlu düşüneceğine söz ver eğer mutlu olmayı yürekten istiosan inanarak yapmanı istiorm

Back
X