Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
migros ve carrefour 'dur genelde tercihim kampanyaları takip etmek gerek tabii

Bim, A101 gibi marketlerde çeşit olmuyor yada ben ilçedeyim diye öyle bilemiyorum.
Kipa'dan 1 kez aldım ama ne hikmetse erimedi çamaşırlara yapıştı leke gibide kaldı acayip bişeydi hemde bilinen ünlü markalardan biriydi birdaha cesaret edip almadım,
Migros bana çoğu üründe diğer marketlere göre pahallı geliyor deterjandada öyle o yüzden hiç bakmıyorum bile ordan,
Ardaş, Diasa, Şok vb marketlerde var ama hiç uğradığım yok.
Anlayacağınız yerel bi hipermarketi tercih ediyorum hem daha hesaplı hemde şimdiye kadar sorun yaşamadım büyük paket kullandığım için sorun çıkarsa üzülürüm.

G.ANTEP'te yerel mağza var hipermarketler yok bu sebeble yerel tercih ediliyor

bende yerel marketleri tercih ediyorum. çünkü yerel marketten kastım bizim orada sadece deterjan satan büyük bir market var. her marka var ve diğer marketlerden daha uygun satıyor. migros tansaş gibi marketler bana daha pahalı geliyor. aynı marka ürün bizim deterjancıda daha uygun.

alışverişlerimi carrefur dan yapıyorum ve deterjanlarımı da haliyle ordan alıyorum
ben İstanbula evlenince taşındım
haliyle alışkanlıklarımı da değiştiremedim, kullandığımız bir zeytinyağı markasını aramadığım market kalmadı bir tek carrefur da buldum
şimdi alışverişte ordayım
tansaşlar artık kalkıyor o olmasa tansaşları da çok severdim

migros pahalı geliyor

carrefour çünkü, her alanda,geniş seçenek var.(ev aletleri,dekorasyon,yiyecek,kitap vs. vs...)tek yerden kapıp geliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…