Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
çoğunlukla yerel marketlerden alıyorum. indirimleri fazla oluyor :)

genellikle bimden alışveriş yapıyorum hem ucuz hemde ürünleri çok güzel.ancak arada sırada carrefour ve migrostanda alışveriş yapıyorum aradığım herşeyi oralarda bulduğum için

Evimin yakınındaki yerel marketten yapıyorum. Alışveriş yaparken ucuzluguna değil marketin islamı şartlarda olup olmadiga bakarım.
Herkesin kendi tercihi..

Evime yakın olduğu için migrostan alışveriş yapıyorum yalnız sebzesi ve meyvesi çok pahalı. Ama hafta sonu indirimleri çok güzel oluyor. Onun haricinde carrefour bence en uygun marketlerden biri denk geldikçe oradan da almaya gayret ediyorum. Temizlik malzemeleri de kesinlikle bim de.

hangisinde indirimi yakalarsam o marketten alışverişimi yapıyorum genellikle. bilindik marka olan deterjanları bulabileceğim marketler oluyor migros,tansaş, carfeur ve yerel marketlerden metalkoop ve özmarı tercih ediyorum buralar daha ucuz oluyor :)

farketmiyo hangisine gidebildiyesem ordan alıyorum
migros
özdilek marketi
kipa marketi ve metrodan alışveriş yapıyorum özellikle şurdan alıyım demiyorum hiç

bursanın şaypa marketlerinden alıyorum çok güzel kampanyaları,indirimleri oluyor üstelik piyasaya göre çok daha hesaplı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…