Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
bim tayyibin oğlunun diye biliyorum ordan alışveriş yapmam yaparsam sanki ülkeme ihanet etmiş gibi hissederim,a101 cüneyd zapsuya ait burdanda alışveriş yapmam arada bi tuvalet kağıdı alırım.carrefour dia sabancının olduğu için uğramam, migros tansaş ingilizlerin heryerde olduğu için mecbur kaldığımda alırım iğne bile alsan kazıklanırsın migrostan,reali bilmiyorum burda yok ama almanların sanırım,şok ülkerin burdan da bi şey almam bildiğim en üçkağıtçı şirket ülker.....

kısacası yerel marketler. çağdaştan alışveriş yaparım herşey taze,fiyatlar normal memnunum.

Basta Migros. Alışverişimi buradan yapıyorum. Zorda kaldığımda kiler ve Show evime yakın. Tayyipin oğluna yada aynı gorusteki digerlerine kazandiracagima ingilize kazandırırım. Birde metro dan yapıyorum

carrefourdan alırım genelde temizlik ürünlerini....genel olarak birşey almadan önce arastırdıgım için en uygun fiyatların carrefourda oldugunu gördüm hem ürün yelpazssı genıs hem fiyatlarda ürün basına 2-3 tl uygun oluyor

seçenekler içinde yok ama ben bütün alışverişlerimi kipadan yapıyorum, deterjanı da ordan alıyorum

Dia'nın fiyatları daha uygun, ancak yeni taşındığım yer de maalesef Dia yok.
Migros'un fiyatları biraz daha pahalı ama kampanyaları çok güzel oluyor, ve Migros'a çok güveniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…