Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
antalyada yaşıyorum 1e1 de her ayın 7sinde %70 varan indirimler oluyor o gün gidip indirimdeki kullandığım deterjanımdan alıyorum kaliteli markaları süper indirimlerle alıyorum ...

gündüz eşim evde olmadığoı için zor gelio gece birlikte kipa :) evimiv yakınında margi ve bimde var ama daa hiç yanlız aliışverişe gitmedim:)

antalyada yaşıyorum 1e1 de her ayın 7sinde %70 varan indirimler oluyor o gün gidip indirimdeki kullandığım deterjanımdan alıyorum kaliteli markaları süper indirimlerle alıyorum ...

ceylin 101 diye marketler görmüştüm onu diyorsunuz değil mi?
camasır deterjanlarının tüm markalarında indirim oluyor mu? ben de oradan alayım bundan sonra
%70 indirim çok iyi
ilk defa sizden duydum teşekkürler

ceylin yazmışsın 101 diye bende antalyada yaşıyorum bende gidip bakıcam genelde büyük makrodan alıyorum ben

metro gross marketten alıyoruz bize yakın ve ucuz sanıyordum.. ama artık 101 e de ugrarım ordaki fiyatları bilmiyorum

öğrenci olduğum için erkek arkadaşımla bütçemize en uygun olan BİM vazgeçilmez alışveriş adresimiz :):)

Makro,Bildirici,BİM,Migros,Adese değişiyor.ama yakın olduğu için genel tercihimiz Makro market.fiyatları da uygun oluyor.

ceylin yazmışsın 101 diye bende antalyada yaşıyorum bende gidip bakıcam genelde büyük makrodan alıyorum ben

Canım her ayın 7sinde indirim oluyo mutlaka uğra ....her ayın 6sında da gülgen die market var orda oluyo indirim ama 1e1 deki güzel oluyor onu kaçırma...

canım marketin ismi 1e1 her marka deterjanda da indirim olmuyor.her ay farklı markalar giriyor sanırım ama mutlaka git her ayın 7sinde ....her ayın 6sında gülgende var unutma sevgiler...

Ben de gift pass olduğundan kartın geçerli olduğu yerlere gidiyorum.. Ama genelde her şeyin olduğu 5M migrosları kullanıyorum.. Kiler de evime yakın acil ihtiyaçlarımı da oradan karşılıyorum...

Hangi markette en uygun fiyatlıysa oradan alıyorum. Sonuçta bütçemi en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum. Bir internet sitesi var ürünlerin süpermarketlerdeki fiyatlarını gösteren.. http://www.markettenekadar.com Linkini ekledim faydalanmanız için.. Her akşamüstü siteye bakar oldum. İş dönüşü almam gerekenlerin hangi markette en uygun olduğuna bakıp içim rahat alışveriş yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…