Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketDeterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?
real market evime yakın olması tabiki tercihi öne çekiyor bir okadar da bol çeşit barındırması artılar sağlıyor ayrıca bir market alışverişi yaparken aynı zamanda media market ve giyim mağalarının bulunduğu geniş bir alan var markete gitmişken diğer ihtiyaçlarınızı da karşılayabiliyorsun
mardinde görev yapıyoruz öğretmenim ve emirgan adlı marketimiz var oradada kampanyada olunca alıyorum.. tabi migrostata kampanyalıyken alıyorum. burada başka markette yok zaten:)
Adana'da yaşıyorum Groseri'yi tercih ediyorum genellikle... Tabii diğerlerinin fiyatlarını da takip ediyorum; Carrefour, Kiler ve Ekorama'ya da bakıyorum...
Çamaşır deterjanımı migrostan alıyorum indirim yapıldığı zaman fiatlarıda uygun oluyor hemde evime yakın olması avantaj benim için ....
Diğer deterjanlar ürünlerinide bimden alıyorum fiatlarıda ucuz çünkü..