Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
Migros çünkü sanal marketi kullanıyoruz. Ben deterjan tasıyamayacak durumdayım, eşim de hic sevmez poşet taşımayı.

A101
BİM
Carrefour
Dia
Migros
Real
Şok
Tansaş
Yerel süpermarketler (Hangisi olduğunu yorumlarınızda belirtir misiniz ?)

Evime yakın olduğundan ve diğer tüm büyük marketlere (Carrefour-migros-kipa vb) nazaran daha avantajlı ürün indirimleri, çeşit farklılığı ve uygun fiyatları açısından AKUĞUR'u tercih ediyorum. (Yerel)

migros , carfour vs. büyük marketler bulunduğum ilçede olmadığı için yerel market olan hadim marketi tercih ediyorum.

BİM diğer marketlere göre daha hesaplı fakat kalite olarak CARREFOURda herşey olduğu için orayı daha çok tercih ederim......

migros, tansas, kipa..kipa ve tansas evime yakin...migros isyerime..haftasonu degilse kipa..haftasonu ise tansas..cunku kipa cok kalabalik oluyor..kasalarda beklemek de istemiyorum..

DEterjanda en uygun fiyatlı bulduğum yerel süpermarket olarak işaretledim "çağdaş market"ten alıyorum.

Valla devir ekonomi devri nerede ne uygunsa oradan alış veriş yapıyorum ,belli bir yeri yok bu migrosda olabilir carrefourda şok dia vb...

son 1.5 senedir çamaşır ve bulaşık deterjanında Amway kullanıyorum..ama farklı deterjan almak istersem leke çıkarıcı,kireç çözücü,yumuşatıcı v.s. kipa yı kullanıyorum..arada sırada da carrefour...:49:

Back
X