- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Takimlara katilsana sende cok faydasi olur cnmBen 75 kiloyum((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takimlara katilsana sende cok faydasi olur cnmBen 75 kiloyum((
Ben anlamıyorumki takımlardan amaTakimlara katilsana sende cok faydasi olur cnm
Tamam dur etiketlicemm :) ben takimdayimm tabi :)Ben anlamıyorumki takımlardan amasen takimdamisin? Benide alsaniza
![]()
Etiketledim seniiiii. :)Ben anlamıyorumki takımlardan amasen takimdamisin? Benide alsaniza
![]()
Canımmm ay sağol valla ya bende bu sefer inanıyorum akşm yeöeğe gittik eşimle yani o yedi ben kayfe içtim sade dedim kendime sen olmuşsunnnEtiketledim seniiiii. :)

anım bnecde kurallara uyarsan faydası olurrrBen anlamıyorumki takımlardan amasen takimdamisin? Benide alsaniza
![]()
Benim zaten karnım acıkmıyor gözüm aç benimmm
bu arada sabah tartıda 70.4 ü görünce hani bi şok olmadığım değil 1.5 senedir görmediğim bi rakamdı ama yediğim löp löp ekmek araları lahmacunlar pideler çifer çifter magnumlar getirdi beni buraya önümüzdeki çarşamba tartılıp tabiki karabauğday detoxumu bozmazsam 2 günde saf protein yapıp metabolizmamı çılgına çevirmeyi planlıyorumm
Insallah baby yazin zorluyo insaniCanımmm ay sağol valla ya bende bu sefer inanıyorum akşm yeöeğe gittik eşimle yani o yedi ben kayfe içtim sade dedim kendime sen olmuşsunnn![]()
Valla 1 senedir biley yapabildiğim yok bakalım en azından 2 hafta sürse bariiii 70 olmuşum inanabiliomusun 1 yılda 10 kilooooInsallah baby yazin zorluyo insani
Yaparsin kararliysan![]()
Bilmemmi en iyi ben bilirim seniValla 1 senedir biley yapabildiğim yok bakalım en azından 2 hafta sürse bariiii 70 olmuşum inanabiliomusun 1 yılda 10 kiloooo
Tamammmm sakin olllllllllll inersinnnnnnnnnnn eminimmmmmm@ParteMoralll hani 66 falanken avunuyodum yaa şimdiiiii![]()
Oooo selcan hanimmmmmm napiyosunz yaaaaaa. Siz burayi nerden buldunzzzzSsiiisssttt noluyor burda moonlii senmisin :))
Sorma citirliktan olucemHayirli olsun topiginn takipteyim bendee :)) @ParteMoralll bebigim nasilsin citir hatunn
Kiz tesadüf girdim ne detoksuymus derken sizi gördüm :))Oooo selcan hanimmmmmm napiyosunz yaaaaaa. Siz burayi nerden buldunzzzz