Devamı gelmiyor

Ruhsuzruhhali

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
92
1
18
27
Ben 20 yaşındayım. Bakireyim. Mastürbasyon yapıyorum orgazm oluyorum ama o titreme geldikten sonra klitorisim aciyor dokunamiyorum zevkte vermiyor. Ama kadınların üst üste orgazm olduklarını duydum. Bende mi bi anormallim var acaba? Ve orgazm oluyorum ama öyle bi sıvıda gelmiyor çok. Aradan zaman gecince akiyor biseyler.

20 yasinda bekarsinda niye acele ediyorsun ergen.henuz onunde deneyecen gun cok kendi kendine biseyler yapma hem gunah hemde yanlis yoldasin.

20 yasinda bekarsinda niye acele ediyorsun ergen.henuz onunde deneyecen gun cok kendi kendine biseyler yapma hem gunah hemde yanlis yoldasin.

Nesi günah pardon ? Ergenlikten çıkmış oluyor 20 yaşındaki insan ve kendi cinsel arzularını başkalarıyla değil de kendi kendine keşfetmesi,kendini tanıması çok çok normal. Dinde kendi kendinize tatmin olmanız günahtır diye birşey hiç duymadım ben.İnsanlara kesin düşüncelerle ve dini yargılarla yaklaşmayın

Kadınlar 14 yaşında çoğunlukla ergenliğe giriyor. Vucut olarak reglden sonra hormonların etkisi artar dolayısıyla konu sahibinin genç kız olarak hormonlarının zirve yaptığı yaşlarda. Bir kadın en verimli 20-29 yaş arasında yumurta üretir zaten. Bu aralıkta da cinsel istek çoktur. Bu arada Peygamber efendimizin bir lafı vardır. “Kolaylaştırın,zorlaştırmayın;müjdeleyin,nefret ettirmeyin.” diye. Kesin bir hükme dayanmadan bir şeylere günah demek bence çok büyük bi vebal. Hani nerde yazıyor mastürbasyon günahtır diye? Kulaktan dolma şeyleri dine mal ederseniz bu vebali kaldıramazsınız. Ben bir biyolog ve inançlı birisi olarak konu sahibine cevap vereyim; klitoris sinirlerin toplandığı en hassas bölgelerdendir. Dolayısıyla sert baskı canını acıtır. Bu arada doğru bilinen bir yanlış da orgazmı direkt klitoristen yaşanır sanmak sanırım. Vajina klitoris arası bütün bölgeler orgazmda etkilidir. Dolayısıyla geniş çaplı uyarı büyük bi uyarıya cevap verir

İşte bilip bilmeden herşeye günahtır diye diye,cahil bir toplum haline
Kadınlar 14 yaşında çoğunlukla ergenliğe giriyor. Vucut olarak reglden sonra hormonların etkisi artar dolayısıyla konu sahibinin genç kız olarak hormonlarının zirve yaptığı yaşlarda. Bir kadın en verimli 20-29 yaş arasında yumurta üretir zaten. Bu aralıkta da cinsel istek çoktur. Bu arada Peygamber efendimizin bir lafı vardır. “Kolaylaştırın,zorlaştırmayın;müjdeleyin,nefret ettirmeyin.” diye. Kesin bir hükme dayanmadan bir şeylere günah demek bence çok büyük bi vebal. Hani nerde yazıyor mastürbasyon günahtır diye? Kulaktan dolma şeyleri dine mal ederseniz bu vebali kaldıramazsınız. Ben bir biyolog ve inançlı birisi olarak konu sahibine cevap vereyim; klitoris sinirlerin toplandığı en hassas bölgelerdendir. Dolayısıyla sert baskı canını acıtır. Bu arada doğru bilinen bir yanlış da orgazmı direkt klitoristen yaşanır sanmak sanırım. Vajina klitoris arası bütün bölgeler orgazmda etkilidir. Dolayısıyla geniş çaplı uyarı büyük bi uyarıya cevap verir

Çok güzel açıklamışsınız bilimsel olarak da :KK9:
Herşeye bilip bilmeden günah diye diye cahil bir toplum haline geldik.Kadınları korkutup günahtır,ayıptır demekten kendine güveni olmayan kız çocukları büyüyor.Okuyup araştırmak yok asla, biryerden duyuluyor günahtır,kendi hoşuna gitmeyen birşeyse günahtır.

İşte bilip bilmeden herşeye günahtır diye diye,cahil bir toplum haline

Çok güzel açıklamışsınız bilimsel olarak da :KK9:
Herşeye bilip bilmeden günah diye diye cahil bir toplum haline geldik.Kadınları korkutup günahtır,ayıptır demekten kendine güveni olmayan kız çocukları büyüyor.Okuyup araştırmak yok asla, biryerden duyuluyor günahtır,kendi hoşuna gitmeyen birşeyse günahtır.

Teşekkür ederim. Dinimizin malesef çarpıtılmasına hiç gelemiyorum. Sanki bizim dinimiz yasak dini. Aksine hoşgörü dini. Bi insanın kendini tatmin etmesi niye günah olsun ki? Akla uygun bir dinimiz var. Ha malesef böyle çarpıtıldığı için yasaklar cazip geliyor eeeh diyor insan zinaya gidiyor. Ya genç kız işte ben de genç kızım elbette istek oluyor. Bunlar yadsınamaz. Bunla da mücadele ederim!

Nesi günah pardon ? Ergenlikten çıkmış oluyor 20 yaşındaki insan ve kendi cinsel arzularını başkalarıyla değil de kendi kendine keşfetmesi,kendini tanıması çok çok normal. Dinde kendi kendinize tatmin olmanız günahtır diye birşey hiç duymadım ben.İnsanlara kesin düşüncelerle ve dini yargılarla yaklaşmayın
Evet sanirim asiri bir tepki aldim bir ergene kendini tani henuz daha cinselikye acele etme demekli.peki arkdaslar siz 60 yasinda varlikli bir adamin 20 yasinda bir kizla evlenmesinede karsi cikmazsiniz sanirim saonucta buda bir cinsel durtu genc kadinla evlenmek istemesi dimi ama.

Evet sanirim asiri bir tepki aldim bir ergene kendini tani henuz daha cinselikye acele etme demekli.peki arkdaslar siz 60 yasinda varlikli bir adamin 20 yasinda bir kizla evlenmesinede karsi cikmazsiniz sanirim saonucta buda bir cinsel durtu genc kadinla evlenmek istemesi dimi ama.
Verdiğiniz örnek, konuyla alakalı mı sanıyorsunuz?
Denklem yanlış bir kere.
20 yaşında bir erkekle bir kadının evlenesine daha genç ve yapacakları başka şeyler olduğundan karşı çıkılır ama yine de istiyorlarsa evlenirler, ayıp ya da günah değil.
Ama 60 yaşında koca adam 20 yaşındaki kadınla evlenmeye çalışıyorsa sünyancılıktır bu!
Adamın cinsel dürtüsü varsa kendine denk biriyle evlensin ya da kendini tatmin etsin.
20 yaş örneği ne alaka şimdi?

20 yasinda gencin cinsel durtusune dur diyemedigi bir toplumda yozlasmis ve ahlken cokuse giden halk hikayelerini hergun haber lerde duyuyorun cok degil daha birhafta oncesi 5.ila 10 yasina gelmeyen kiz cocukleri kacirildi bunun sebebi yozlasmis ahlaktan yoksun egitmsiz toplumun tepkileridir bence

20 yasinda gencin cinsel durtusune dur diyemedigi bir toplumda yozlasmis ve ahlken cokuse giden halk hikayelerini hergun haber lerde duyuyorun cok degil daha birhafta oncesi 5.ila 10 yasina gelmeyen kiz cocukleri kacirildi bunun sebebi yozlasmis ahlaktan yoksun egitmsiz toplumun tepkileridir bence
Ha evet haklısınız, yozlaşmış toplum zaten kadınların kendini tatmin etmesiyle oluyor.
O zaman 13 ünde evlendirelim kızları?
Öyle mi çözülecek?
Yoksa 30 da mı olsun cinsel dürtüleri?
Yani allah aşkına masrürbasyonla kız çocuklarının kaçırılması arasındaki ilişki nedir?
Keşke o itler de kendini tatmin etseydi, değil mi?
Örnek vereceğim diye tezat konuşuyorsunuz, ama söyleyeyim ilk insandan beri mastürbasyon var.
Çünkü gen kodumuzda cinsel dürtü var.
Ya da kelime anlamı mı bilmiyorsunu, biriyle olmuyor açıkça ifade edeyim de, belli ki sıkıntı var çünkü.

Biz ebebeynler cocuklarimiza herseyi anlatmaliyiz ...
.erkek cocugun deneyim yasadigi bir toplumda kiz çocuguna nasil bir deneyim önericez.tabiki annesi ablasi bukonuyu konusmali gerekenleri uyarmali gerekenleride birsekilde ablatmali bu degilmi ebebbeyinlik sade dogur sal disari yada disarda yalan yanlis ögrensin bumu dogru.hayir degil tabiki...

Biz ebebeynler cocuklarimiza herseyi anlatmaliyiz ...
.erkek cocugun deneyim yasadigi bir toplumda kiz çocuguna nasil bir deneyim önericez.tabiki annesi ablasi bukonuyu konusmali gerekenleri uyarmali gerekenleride birsekilde ablatmali bu degilmi ebebbeyinlik sade dogur sal disari yada disarda yalan yanlis ögrensin bumu dogru.hayir degil tabiki...
Arkadaşım sen ne diyorsun ya?
Mastürbasyondan konu nereye geldi?
Kız başkasıyla olmuyor diyorum, ki olsa bile bize ne?
Bunun kız çovuklarını korumak ya da toplum yozlaşması arasındaki ilişki nedir?
Ha kadının kendi bedenine dokunması günahsa sana göre, sen dokunma canım.
Zorla sen de yap demiyor ki kimse!

Gene konu tezata dustu sanirsam ifademi begenmediniz siz cinsel durtuyu yasasin diyorsunuz bende ebebeyinden ogrensin diyorum allah askina kuzum sen cocguna hangi cinsel konuyu acikladin

Gene konu tezata dustu sanirsam ifademi begenmediniz siz cinsel durtuyu yasasin diyorsunuz bende ebebeyinden ogrensin diyorum allah askina kuzum sen cocguna hangi cinsel konuyu acikladin
Aile olarak nasıl kendini tatmin edeceklerini mi anlatacağız, anlamadım ki!
Benim çocuklarım daha bebek, ama ileride böyle bir konuya ihtiyaç duymazlar.
Ben 30 yaşımdayım ben de duymadım çünkü bizim neslimiz her şeye ulaşabilir vaziyette.
Okullarda cinsel eğitim derslerimiz de vardı.
Şuan 7 yaşındaki çocuklar seksin ne anlama geldiğini biliyorken, aile olarak neyi anlatalım?
Kendini elleme mi diyelim ya da siz neyi savunuyorsunuz, belli değil ki ne dediğiniz.

Arkdasim uslubun sertlesti bu konuyu kapayalim sanirim.iyi bir sonuca varamiyacaz su gercekki bu tur sorunlar hic hic bitmeyecek bu toplumda bu gidisle

Arkdasim aslinda ikimizde ayni hedefe gidiyoruz sen sagdan ben soldan.soyledimiz su ben diyorumki ailelere bu konuda sorumluluk duşuyor anlatmalilar zamani gelen cocuklarina hayatin gerceklerini.sizde kendi kendine yasasin deneyim etsin yalan yanlis ne ögrenirse kendi ogrensin diyorsunuz anladigim bu benim arkdasim

Arkdasim uslubun sertlesti bu konuyu kapayalim sanirim.iyi bir sonuca varamiyacaz su gercekki bu tur sorunlar hic hic bitmeyecek bu toplumda bu gidisle
Kusuruma bakmayın, farkında değilim dilimin sertleştiğinin.
Sadece kendini tatmin etme ve kaçırılan çocuklar arasında nasıl bir bağlantı kurduğunuzu anlamaya çabalıyorum.
Malum hepimizin yarası bu durum, ben sizi anlayamadım ve kırdıysam affola.

Estagfurullah kirilan bisey yok arkdasim sorun bizim toplum sorunumuz ..kendini tatmin ile kacirilan kizlarin bagi yanlis cinsellik ile buyuyen bireyler yanliş durtulerine hakim olamadiginda bugibi haberler cikiyor karsimiza bunu demye calistim

Avrupa amerika bukonuda ayip gunah bilmeden kiz erkek ayirt etmeden okulda herturlu egitimi veriyor bizde yok.calisiyorlar ama basari yok.buyuzden egitimi dusuk bireyler cesitli atraksyonla haber konusu oluyorlar.bizim bu genc kardesimize dogrunun kemdi kendine ogrenilemiyecek olmasini anlatabilmeyiz kirmadan

Back
X