Devamı gelmiyor

Gunaha gelince biz kapali toplumda yetistik bize mast,in veya evlilik harici iliski yada yakinlasmalrin gunah oldugu ogretildi tabiki simdi daha olgun bir ebeveny olarak ( kizim yok ama ) ama oğullarıma bu tur yakinlasmalri dogru olmadigi soyluyorum

20 yas ve acele etmek :deli: ayrica bu baskilar yuzunden bu ulkede vajinismus problemlerinden gecilmiyor. Kadinlar yatakta kocalarini memnun etmeyi bilmiyor. Masturbasyonun nesi yanlismis acaba ya!? Konu sahibi sanirim biraz sert davraniyorsaniz ve orgazm olduktan sonra 2. Defa deniyorsaniz acimasi normal.

Gunaha gelince biz kapali toplumda yetistik bize mast,in veya evlilik harici iliski yada yakinlasmalrin gunah oldugu ogretildi tabiki simdi daha olgun bir ebeveny olarak ( kizim yok ama ) ama oğullarıma bu tur yakinlasmalri dogru olmadigi soyluyorum

İslam dininde günahlar sizin yaşadığınız toplumun ön yargılarına göre belirlenmez. Mastürbasyonla evlilik dışı ilişki çok farklı şeyler. Bunları aynı kefede değerlendiremeyiz. Evlilik dışı ilişki dinimizce zina evet günahtır ancak bu da kişinin kendi tercihidir.

Size burada sorulan soru mastürbasyonun günah olup olmadığı değil. Öyle dahi olsa bunu söylemek yanlıştır. Nereden biliyorsunuz karşınızdaki insanın hangi dine mensup olduğunu veya olmadığını ?

Burayı diyanet fetva hattına çevirmenin bir anlamı yok , bu konular Allah ile kul arasında olan konular. Rica ediyorum...

İslam dininde günahlar sizin yaşadığınız toplumun ön yargılarına göre belirlenmez. Mastürbasyonla evlilik dışı ilişki çok farklı şeyler. Bunları aynı kefede değerlendiremeyiz. Evlilik dışı ilişki dinimizce zina evet günahtır ancak bu da kişinin kendi tercihidir.

Size burada sorulan soru mastürbasyonun günah olup olmadığı değil. Öyle dahi olsa bunu söylemek yanlıştır. Nereden biliyorsunuz karşınızdaki insanın hangi dine mensup olduğunu veya olmadığını ?

Burayı diyanet fetva hattına çevirmenin bir anlamı yok , bu konular Allah ile kul arasında olan konular. Rica ediyorum...
Niye rica ediyorsunuz ki demek ki Azda olsa toplum bilinci oluşmuş yanı bir müslüman olarak birbirimizden sorumlu toplum olmuşuz.gelelim günah sevap kısmına bana göre günah olan size göre olmayabilir benim inancım herkim olursa olsun bu tür bir davranış yanlış istikamet ve buna söylenecek Türkçe kelime günah olması açıklamasıdır.evlilik dışı ilişki zaten günahın en büyüğü bu size veya başkasına ne anlam ifade ettiği sizin bileceginiz iş (tabiki bana sormazsaniz)

Nesi günah pardon ? Ergenlikten çıkmış oluyor 20 yaşındaki insan ve kendi cinsel arzularını başkalarıyla değil de kendi kendine keşfetmesi,kendini tanıması çok çok normal. Dinde kendi kendinize tatmin olmanız günahtır diye birşey hiç duymadım ben.İnsanlara kesin düşüncelerle ve dini yargılarla yaklaşmayın
Araştırmamışsın ki duymamışsın
Mecbur kalmadıkça haram dinde

Back
X