Devamli hamile misin diye sorulmasi

Senin kısır olup olmadığından kaynına ne ??

Millete kısır olmadığını mı ispatlaman gerekiyor muş bu nerenin kültürü ??

Kusura bakma ama senin cinsel hayatın ve senin korunman kimseyi alakalar etmez ilk bunu öğret çevrendekilere.
Ayrıca daha 7 aylık evlisin..
Evliliğini yaşa ispat için çocuk yapma kesinlikle.
İsteyen kendi yapsın de soranlara hadsizler.

Hamileliğini erken söyleyen kim varsa etrafımda düşük yaptı. Bence kendi ailenize bile 3 aylık olmadan demeyin
İnandırmayın kendinizi böyle şeylere lütfen.
Mesela sizin 3 haftalık gebe olduğunuzu hepimiz görüyoruz burada, sahiden 3 haftalık gebelik nasıl oluyor yahu 4. haftada öğrenilmiyor mu?

Bir yumurtanın döllenip döllenmemesi milleti neden bu kadar alakadar eder anlamıyorum Eşimin babannesi de bana yeni evliyken millet içinde neyle korunuyorsunuz kendinize bir şey yapmayın sonra olmaz demişti.Ah zavallıcık bilmiyordu ki ben korunmayı dibine kadar yaşıyordum vajinismustum

Bir arkadaşıma 6 aylık evliyken görümcesi ve k.validesi gitmiş misafirliğe çay hoşbeş derken görümcesinin kayınvalidesi dönüp ee kızım sen hangi doktora gidiyorsun demiş.Arkadaşım afallamış ne doktoru teyze demiş ee demiş 6 aydır olmuyor ya çaresine baktırmadın mı ? Kadını evden kovmamak için kendimle savaştım sinirden kudurdum diyordu

Herkesi kendileri gibi ilk ayda çocuk yapmasını bekliyorlar

Nazarrrrr👁👁 valla ben inanıyorum sen hamile kalır kalmaz tüm akrabalara söyle ben söylemem akrabanımn şerrinden korkarım
Söylemiştim bişey olmadi çok şükür:) yalnız benim demek istediğim nazar sadece akrabalardan olmuyo herkesten olabilir:)

Ben tam 3 yil dinledim bunlari artik kayinvalidemle her gorusmemizde o kadar baski halinde istiyordu ki bi donem ruyalarimda dogum yaptigimi goruyordum ama bebek yok nasil dogum yaptigimi hatirlamiyorum inanilmaz psikolojimiz bozulmustu esimizle kendi kendimize belkide tup bebek yapariz diye kabullenmistik ve ben hamile kaldim hem de dogal yolla insanlarin kendi kendine bunlarin cocugu olmuyo diye uydurmasi son buldu sukurler olsun bakmayin siz onlara ikinciyi isticekler daha istekler hic bitmez kiz olur erkek isterler erkek olur kiz

Alkışlıyorum sizi. Zaten hamile yani sonuçta. Biz napalım dimi :)

Ayyy ayy hiç bitmez o emin ol... Benim bir çocuğum var ama çok hareketli diye kendime guvenmedigim için hemen ikinci çocuk düşünmedim. Uzun süre ara verdik..

Eşimin halası, dayısının gelinlerine kadar tanıdık tanımadık herkes ikinci ne zaman demeye başladı. Çıldırdım artık en son dedim ki gorumceme bir daha hala bana bebek sorarsa ben de onların yatak odasında keyiflerinin nasıl olduğunu soracağım haberiniz olsun... Daha dedilerse de bana gelmedi. Babaannesi arayıp üzülüyordu vah vah onlar niye tek çocukta kaldı diye. Sanki doğsa onlar bakacak.

Aha şimdi ikinciyi dusunduk, ikizlere hamileyim (çok şükür) doğsun hayırla bebeklerimiz o halayı, dayının gelinlerini, babaanneyi çağırıp ikizlere baktircam en çok üçüncü ne zaman diye soramayacaklarina seviniyorum...

Ben geçen kuşcudan yem almaya gittim. Kapalıydı. Balkonda kadının biri vardı. Bu arada evli degilim, nişanlıyım. Minyon gösteriyorum 23falan.Kadını da tanımıyorum. O yok gelmez 1 saate anca gelır dedı kuşçu için. Çocugu nereye bıraktın dedı. Ne cocugu evlı degılım dedım . Allah sana da versın dedı. İnsanlar evlılık ve cocukla kafayı yemişşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…