Merhabaaaaaaa.
Geçenlerde eşimin halasi, teyzeleri, annesi vs buluşmuştuk. (Evde degil)
Neyse şimdi ben bu kadinlarla samimi degilim zaten koronadan once de senede belki 2-3 defa gorurdum.
En son yine 1 sene önce goruşmuşuzdur belki ve aramizda tartişma filan olmadi hiç.
Ben insanlara devamlı laf sokan biri degilim, hatta laf sokmaktan ziyade kizarsam, bozlulursam bunu karsimdaki yüzümden bile anlar. Oyle sinsilik peşinde değilim.
Neyse sohbet ediyoruz gayet normal kendimle ilgili birseyden bahsediyordum sorduklari icin. Aradan 5-10 dakika sonra halasi başladi "sen şunu mu demek istedin bize?" Diyor ama nasil konusuyor boyle nefes nefese kalmiş

Konunun kendiyle hiiiiic alakasi yok oturmuş kurmuş. Hayir diyorum oyle dusunmedim diyorum 2 dakika sonra başka birşey soylemek istedigimi dusunuyor.
Ruh hastasi diyeceksiniz ama kendi aralarinda konuşurken bu kadar senaryo kurmuyorlar. Ben birşey diyince abartili abartili hareketleri var bu ailenin genel olarak. Sık gorusmuyoruz ama ilk kez olmuyor. Gorumcemin biriyle de sirf boyle bir mevzudan feci kavga ettim 2 senedir belki fazla gorusmuyoruz kendisiyle.
Derseniz bu aileye ne yaptin. Taaa 6-7 yıl önce kv, kaynim ve gorumcelerin emrivaki şekilde evime baskin var gibi gelmelerini engelledim, daha dogrusu eşim engelledi.
Ne yasandiysa ozaman yasandi ama hakediyorlardi. Ustunden kaç sene gecti bu mevzularin onun disinda birşey yaptigim yok.
Eşim diyor ki seni fazla gormedikleri icin tanimiyorlar.

YaHuuuuu tanimadiginiz insanlar bisey anlatirken "bunu mu demek istedin sen bize" diye nefes nefese atlarsan zaten tanişma fasli orada sona erer. Doğru mu?
Ben bu saatten sonra konuşmamaya ve iletişime gecmemeye karar verdim zaten çok konuşkan bir tip degildim ama yılda bir de olsa sıkıldım ya.
Oyle icimi dokeyim dedim.