- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Ben kv yüz vermemEltinin kimsesi yokmuş bence siz onun kimsesi olun da yalnız bırakmayın koruyun kızı .Kimsesizlerin kimsesi Allahtır. Ayrıca ben senin yerinde olsam eltimle kulak kulağa konuşurum yakınlaşırım kaynanamı kıskandırırım ya da suratına bile bakmam belki eltini sever seninle arası bozulunca aranı boz demiyorum ama mesafeli ve soğuk ol
Aynen...insanoğlu nankör. Kötü davrandiğimda iyi oluyor kv bana.yazık ya çok yazık bende buna artık eminim kendini yırtsanda ağzına edenler kıymetli oluyor
Anneme bişey demiyorum; kendi ilişkini kendisi belirler.ha zaten hiç görüşmüyorlar ; yoksa annem kv ye tatli buluyo diye dibinde. değil yanibugün sana iyi olan yarın seni de ezmeye kalkar. hem öyle olmasa bile sana dokunmayan yılan bin yaşasın mantıgı olur mu vicdansızlık olur. annenin söylediğini çok yanlış buldum açıkçası çok üzüldüm kızını bu şekilde yönlendirmeye çalışıyo
Niye eltin bu kadar kendini ezdiriyor bunlara?Almanyadan görümcem gelmişti eşi ve kendi görümcesiyle.Küçük görümcemde yatiliydi ve annesini ziyarete geldi.Ben de gidip gördüm.Kv sinir oldum.Zaten atiştik ve 45 gundur 2 kez mecburen gördüm ve suratina bile bakmadim.Beraber yaşadiği eltimle de 10 gündür küsmüş.Sanirim eltime nispet diye, bana aşiri yakinlik ve sevgi gösterdi.İki tabak kaldirdim kiymete bindim " ah yavrum yoruldun vs" diyo.(yemeği bebekli eltim yapti, ona tek kelime yok).Yemeyip bana yedirmeye çalişiyor; süt veren eltim sürekli sofradan kaldiriliyor. Benim çocuğum çok seviliyormuş çok tatliymiş ( eltimin bebeğine sevgi yok).Acil bir cenaze evi ziyaretine gitmeleri gerekti , evden çikti geri geldi " ah kizim kusura bakma seni evde biraktim.gelicem yavrum darilma" vs..ne bu şimdi ya.sinir oldum.eltimin burda kimsesi yok, ikinci evliliği yapmiş, ağzi var dili yok, sürekli hiznet eder.Birkać gün önce eltime " burasi kizlarimin evi.gelip yer içer giderler.hizmet edeceksin.ben de akşana kadar gezerim" demiş.O zaman niye kizin evini.ayirdin.Zaten kaynimin ilk katisini boşatti.Hić yüz vermiyorum.Tinlamam..Cevap da veririm.Bu şekilde kullanilmak hiç hoş degil.Görümcelerim de annelerine destek.Kiz konuşmaya çalişinca yüz vermiyormuş.Geçen öpmek için görümceme uzaninca, görümcem yüzünü çekmiş.Almanyadan misafir geliyo diye görümcemde 3 gün kalip işini de yapti, geline asla yardim yok.
Demek ki kimseye iyi davranmayacaksin.İyi davrandiğimda ezmeye kalkti.Ne zaman sertleştim tatli olup iyi geçindim.Millete karşi geçiniyoruz diye gösteriyor.Benim öyle bir çabam yok.
Annem, kv çok seviyo onu da anlamiyorum ki.Çok sempatikmiş ve zaten kendimi kurtariyormuşum, sorun yokmuş anneme göre
Sinir oldum gece gece, döktüm içimi.
Deveye diken, kv ye de ben yaraniyorum demek ki!
Aynen ya...anam da anam diyo kaynim.kocam kaç kez uyardi ama nafileNiye eltin bu kadar kendini ezdiriyor bunlara?
kaynımın ilk karısını da boşattı demişsin demek ki kaynın adam değil
anne aşığı ki onunla bir olup eşinin üzerine gidiyor gelin değil
hizmetlerini görecek hizmetçi almışlar kadıncağızı.
İndanin içinde olacak.Kv küsüyo eltim de barişmak için elinden geleni yapiyo.işe bakEltinize biraz taktik verin. Biraz ağırdan satsın kendini.
Bizde sadece kv sorunlu.Kizlari da anasini tutarya ben bunu çok yaşıyorum.
Konu sahibi sizin diğer konularınızdan eşinizin ailesinin kötü kalpli olduklarını düşünmeye başlamıştım.
Ama benim çevremde kötü kalpli olmadıklarını düşündüğüm kişiler de bunu yapıyorlar. Yani azıcık diş gösterene güzel davranıyorlar, iş falan yaptırmıyorlar. Ama diğerlerine güzel davransalar bile işleri kitliyorlar. Her işi onl
Yani şöyle düşünüyorum eş meş değil, sen kendi hakkını kendin koruyacaksın. Kendin ezdirmeyeceksin kendini. Siz eşim benim yanımda diyorsunuz ama, bence siz de pısırık olsaydınız, eşiniz size laf söyletmese bile en azından size iş kitlenmesine karışmazdı.
Kendni bişey saniyo kv.zaten saygi ve hizmet yapiyo; kocasi da maddi veriyo...daha ne ariyo kv anlamadim ki.Çok sinir oldum kayinvalidenize. Yazık günah yani. Ne gerek var ikilik yapmaya. Üzüldüm vallahi eltine. Onu da ezdirmemeye çalış bari arkadaşım ya.
Bizde sadece kv sorunlu.Kizlari da anasini tutar
.2 oğlu var biri bu anlatyiğim; eltim hizmetçi kaynim da parasiyla anne baba bakiyo.Yarin kv bakima muhtaç olursa kizlari bakmaz ama...insan hep diri kalmaz.kv merhametsiz biri
Yok bu diyor ki kizlarima da yapacaksin.5 çocuklu kizlari....Valla yazık gerçekten.
Ne anlarlar bebekli insana eziyet etmekten ya. Benim kv der, aman siz bebeği ağlatmayın, ben işleri yaparım diye :)
İnsan torununa kıyamaz ya.
Torun kiz diye beğenmiyo.benimki erkekValla yazık gerçekten.
Ne anlarlar bebekli insana eziyet etmekten ya. Benim kv der, aman siz bebeği ağlatmayın, ben işleri yaparım diye :)
İnsan torununa kıyamaz ya.
Yok bu diyor ki kizlarima da yapacaksin.5 çocuklu kizlari....
İndanin içinde olacak.Kv küsüyo eltim de barişmak için elinden geleni yapiyo.işe bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?