Deveye diken, kaynanama kim yaranir!!

Ben kv yüz vermem
Ektimke ayni evdeler.Uzaktab pekbişey yapasam da korurum.
Yani burda iyilik yapan suçlu oluyo.Kizin 9 kardesi var.Benim 1 ablam....insanin kocasi yaninda olsun, koy bütün dünya karşisinda....kocasinda iş yok.Açiktan kavga etmiyorum ama sinirleniyorum.

yazık ya çok yazık bende buna artık eminim kendini yırtsanda ağzına edenler kıymetli oluyor

bugün sana iyi olan yarın seni de ezmeye kalkar. hem öyle olmasa bile sana dokunmayan yılan bin yaşasın mantıgı olur mu vicdansızlık olur. annenin söylediğini çok yanlış buldum açıkçası çok üzüldüm kızını bu şekilde yönlendirmeye çalışıyo

Anneme bişey demiyorum; kendi ilişkini kendisi belirler.ha zaten hiç görüşmüyorlar ; yoksa annem kv ye tatli buluyo diye dibinde. değil yani
Kv kirk yilda bir telde konuşunca anneme diyo ki " ahh ah eli öpülcek insansin, çok degerlisin"...sürekli birbirlerine seni seviyorum diyolar.anlamiyorum
Annem benim abarttiğimi düşünüyor ama kocam kendisi de anneme anlatiyor.ben bişey anlamadim bunlardan
Beni ezemez 11 yil oldu evleneli

Niye eltin bu kadar kendini ezdiriyor bunlara?

kaynımın ilk karısını da boşattı demişsin demek ki kaynın adam değil

anne aşığı ki onunla bir olup eşinin üzerine gidiyor gelin değil

hizmetlerini görecek hizmetçi almışlar kadıncağızı.

ya ben bunu çok yaşıyorum.
Konu sahibi sizin diğer konularınızdan eşinizin ailesinin kötü kalpli olduklarını düşünmeye başlamıştım.
Ama benim çevremde kötü kalpli olmadıklarını düşündüğüm kişiler de bunu yapıyorlar. Yani azıcık diş gösterene güzel davranıyorlar, iş falan yaptırmıyorlar. Ama diğerlerine güzel davransalar bile işleri kitliyorlar. Her işi onlardan bekliyorlar.

Yani şöyle düşünüyorum eş meş değil, sen kendi hakkını kendin koruyacaksın. Kendin ezdirmeyeceksin kendini. Siz eşim benim yanımda diyorsunuz ama, bence siz de pısırık olsaydınız, eşiniz size laf söyletmese bile en azından size iş kitlenmesine karışmazdı.

Eltinize biraz taktik verin. Biraz ağırdan satsın kendini.

Aynen ya...anam da anam diyo kaynim.kocam kaç kez uyardi ama nafile

Bizde sadece kv sorunlu.Kizlari da anasini tutar
.2 oğlu var biri bu anlatyiğim; eltim hizmetçi kaynim da parasiyla anne baba bakiyo.Yarin kv bakima muhtaç olursa kizlari bakmaz ama...insan hep diri kalmaz.kv merhametsiz biri

Çok sinir oldum kayinvalidenize. Yazık günah yani. Ne gerek var ikilik yapmaya. Üzüldüm vallahi eltine. Onu da ezdirmemeye çalış bari arkadaşım ya.
Kendni bişey saniyo kv.zaten saygi ve hizmet yapiyo; kocasi da maddi veriyo...daha ne ariyo kv anlamadim ki.

Bizde sadece kv sorunlu.Kizlari da anasini tutar
.2 oğlu var biri bu anlatyiğim; eltim hizmetçi kaynim da parasiyla anne baba bakiyo.Yarin kv bakima muhtaç olursa kizlari bakmaz ama...insan hep diri kalmaz.kv merhametsiz biri

Valla yazık gerçekten.
Ne anlarlar bebekli insana eziyet etmekten ya. Benim kv der, aman siz bebeği ağlatmayın, ben işleri yaparım diye :)
İnsan torununa kıyamaz ya.

Yazik eltine yaa . K.valide torununa nasil kiyiyor anlamiyorum. Benim k.validede hep der siz cocuklariniza iyi bakin iyi yetistirin diye .hic is yaptirmaz. Sofradan dahi kaldirmaz. Cocuguna yedir sen de rahat rahat yersin sonra der hep . Vicdansiz sizinki emziren kadina bu eziyet niye. Sonra sutu olmazsa bide ona laf ederler .uyuz oluyorum boylelerine

Yok bu diyor ki kizlarima da yapacaksin.5 çocuklu kizlari....

senin kv kendi soyuna köle arıyormuş anladığım kadarıyla.
Allah ıslah etsin ne diyelim.
Eltinize sizin yapacağınız bir şey yok bence, kendi hakkını savunmayı bilmeli. Kendi çocuğunu ezdirmemek için en azından biraz diş göstermeli.

Valla kaynininda ikinci evliligi zaten o da bosanmayi goze alamaz bu kadinda giderse kaynin annesinin tepesine biner
Sen biraz taktik versen kiz bi kaybetme korkusu yasatsa kocasina..
Cunku alttan aldikca altta kalir
Bu sekilde bu evlilik yurumez zaten kizin canina tak ettigi gun biter bu is
Kayninla konus eger mumkunse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…