- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Kaynimin 3. Hepsi de benzer nedenlerle bozuldu.eltimin ikinci evliliğiValla kaynininda ikinci evliligi zaten o da bosanmayi goze alamaz bu kadinda giderse kaynin annesinin tepesine biner
Sen biraz taktik versen kiz bi kaybetme korkusu yasatsa kocasina..
Cunku alttan aldikca altta kalir
Bu sekilde bu evlilik yurumez zaten kizin canina tak ettigi gun biter bu is
Kayninla konus eger mumkunse
Anliyor ama gücü yetmiyor.burda kimsedi de yok.Kendi için çabalamayan birine başkası hiç yardım edemez. Keyfi bilir. Anlar ama geç olur.
Kv sadece kizlarina yanar.o laflari onlara söylerYazik eltine yaa . K.valide torununa nasil kiyiyor anlamiyorum. Benim k.validede hep der siz cocuklariniza iyi bakin iyi yetistirin diye .hic is yaptirmaz. Sofradan dahi kaldirmaz. Cocuguna yedir sen de rahat rahat yersin sonra der hep . Vicdansiz sizinki emziren kadina bu eziyet niye. Sonra sutu olmazsa bide ona laf ederler .uyuz oluyorum boylelerine
Kaynimin 3. Hepsi de benzer nedenlerle bozuldu.eltimin ikinci evliliği
Kaynimin 3. Hepsi de benzer nedenlerle bozuldu.eltimin ikinci evliliği
Kocam söylemiş zaten....beyin yok.körü körüne anasini dinliyo.kv sürekli duygu sömürüsü yapiyoAaa hem de 3. Neyin kafasini yasiyor senin bu kv ya
Kayninla konusabilirsin sende bu ana varken daha cok kari bosarsin diye
Bunları arkadaşlar ile konuştuğunu zannetmiyorum .Annesini hep dinler.kendi kararlari yokturaa bu çok enteresan.
peki kaynınız nasıl birisi ki?
yani ana kuzusu orasını anladık. eşini de ezdiriyor.
da sosyal hayatta nasıl, sosyal bir kişilik mi? Yani insanın arkadaşı varsa o da uyarır söyler yani, sen hata yapıyorsun diye.
Bunları arkadaşlar ile konuştuğunu zannetmiyorum .Annesini hep dinler.kendi kararlari yoktur
Ben de bunu anlamiyorum.Kocama bugün anlattim ve çok kizdi" köle mi bu, sesi niye çikmiyo , kendi kizkari görümceye hizmet mi ediyo !" diyo..." Annem çocuklarina miras diye; geçim değil fitne birakacak!" dedi....Eşim onlara hiç benzemez ki.Kocamin da mücadelesi annesiyle zatençok enteresan hayatlar gerçekten.
Siz böyle yaptıkça sizin için endişelenmeye başladım ne yalan söyleyeyim.
En nihayetinde aynı anne babanın evlatları bunlar
Kocam söylemiş zaten....beyin yok.körü körüne anasini dinliyo.kv sürekli duygu sömürüsü yapiyo
Bu sefer bebek var, daha zor boşatir kv...ayrica insan canindan beziyo.Allah korusun intihar vs oluyor.Bu adamla isi zor eltinin sabrettigi yere kadar sabreder yoruldugunda bu is biter 4. yu biraz zor bulur kaynin ama Allah yardim etsin eltine
Karişmis.Bu elti ortaokul mezunu kocanin okumamiş karisi.Adamin 3, gelinin 2. EvliliğiKonuları karıştırıyorsam lütfen uyarın beni..
Bu elti ay parçası müteahit kaynın orta okul mezunu karısı mıydı?
Abi yapiyor da sağdan girip soldan çıkiyor.kafa basmiyor kiKayninizı işleyin biraz karısını ezdirmesin evini ayırsın
Yok ki bilgisayari.buraya yacak vakti de olmaz.burayi bilmiyo bileEltin konu açsaymış keşke ..
YazıkYok ki bilgisayari.buraya yacak vakti de olmaz.burayi bilmiyo bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?