Deveye diken, kaynanama kim yaranir!!

Supermis baslik eltiye yazik tabi cahil insanlar gelinler köle değil herkesin kendi yasami var lanet olsun boyle cahilleree..ama bastan koymak lazim tepkiyi yoksa tepesine tepesine binerler:)

Kaynimin 3. Hepsi de benzer nedenlerle bozuldu.eltimin ikinci evliliği

Kv sadece kizlarina yanar.o laflari onlara söyler

Kaynimin 3. Hepsi de benzer nedenlerle bozuldu.eltimin ikinci evliliği

aa bu çok enteresan.
peki kaynınız nasıl birisi ki?
yani ana kuzusu orasını anladık. eşini de ezdiriyor.
da sosyal hayatta nasıl, sosyal bir kişilik mi? Yani insanın arkadaşı varsa o da uyarır söyler yani, sen hata yapıyorsun diye.

Bunları arkadaşlar ile konuştuğunu zannetmiyorum .Annesini hep dinler.kendi kararlari yoktur

Bunları arkadaşlar ile konuştuğunu zannetmiyorum .Annesini hep dinler.kendi kararlari yoktur

çok enteresan hayatlar gerçekten.
Siz böyle yaptıkça sizin için endişelenmeye başladım ne yalan söyleyeyim.
En nihayetinde aynı anne babanın evlatları bunlar

çok enteresan hayatlar gerçekten.
Siz böyle yaptıkça sizin için endişelenmeye başladım ne yalan söyleyeyim.
En nihayetinde aynı anne babanın evlatları bunlar
Ben de bunu anlamiyorum.Kocama bugün anlattim ve çok kizdi" köle mi bu, sesi niye çikmiyo , kendi kizkari görümceye hizmet mi ediyo !" diyo..." Annem çocuklarina miras diye; geçim değil fitne birakacak!" dedi....Eşim onlara hiç benzemez ki.Kocamin da mücadelesi annesiyle zaten

Bu adamla isi zor eltinin sabrettigi yere kadar sabreder yoruldugunda bu is biter 4. yu biraz zor bulur kaynin ama Allah yardim etsin eltine
Bu sefer bebek var, daha zor boşatir kv...ayrica insan canindan beziyo.Allah korusun intihar vs oluyor.
Kocasi müdahale etsin.Etmezse bu konu; önce raydan çıkar, sonra yoldan çıkar, sonra da zivanadan çikar.

Konuları karıştırıyorsam lütfen uyarın beni..
Bu elti ay parçası müteahit kaynın orta okul mezunu karısı mıydı?

geline eden kızından bulur derler, yazık kızcağız hem o kadar hizmet etsin hemde kıymet bilinmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…