Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sgk yokmubugün kadın doğum benim diyetisyene yönlendirdi ve ben giriş alırken para ödemem gerektiği söylendi ısrarla böyle birşey olamaz desemde ödedim bu nasıl mümkün olabiliyor bilen var mı ?
Sgk yokmu
kocamın emekli sandığı ama bu da SGK gibi kapsamlı adam ısrarla epeyden beri paralı dedi halbuki ben geçen yıl gittiğimde para falan vermedimSgk yokmu
Yok canım ona vermedim ama anlamış değilim ne alaka yani paralı olması ?Hmmm fikir yürütüyorum belki diyetisyen diyedir? Hani bizim devletin kafası sağlık bile olsa lükse giren ihtiyaçlara para ödetme şeklinde çalışıyor ya..
Kadın doğum için de para ödedin mi?
Çok değil 20 TL ama saçma yani devlet hastanesi sonuçta geçen Yıl yoktu böyle bişeyNekadar ödedinizki
Acaba ozellestimi bende parasiz biliyorum cunkukocamın emekli sandığı ama bu da SGK gibi kapsamlı adam ısrarla epeyden beri paralı dedi halbuki ben geçen yıl gittiğimde para falan vermedim
Bende sordum dedim geçen yıl gittim dedim acaba yeni mi bu yıl mı geldi dedim adam ısrarla hep vardı dedi ben şok yani farklı bir yerde ki devlet hastanesi olduğu için bişeyde anlamadım yaniAcaba ozellestimi bende parasiz biliyorum cunku
Yeni sağlık sistemine hoşgeldinizzzzzz
Çalışanlardan para alıyorlar, emeklilerin maaşından kesiyorlar.Hatta daha 3 5 gün önce bütün haberlerde vardı.
%60 zam gelmiş muayene ücretlerine.Hem prim öde hem para öde.
bugün kadın doğum benim diyetisyene yönlendirdi ve ben giriş alırken para ödemem gerektiği söylendi ısrarla böyle birşey olamaz desemde ödedim bu nasıl mümkün olabiliyor bilen var mı ?
Hmmm fikir yürütüyorum belki diyetisyen diyedir? Hani bizim devletin kafası sağlık bile olsa lükse giren ihtiyaçlara para ödetme şeklinde çalışıyor ya..
Kadın doğum için de para ödedin mi?
Birikmiş muayene ücreti olabilir sanırım o.Bende bu hafta oğluma ateş düşürücü yazdırdım normal fiyatı 4 buçuk TL eczanede 30 TL aldılar
Neden o kadar çok dediğimde de muayene ücreti dediler.
Hiç yazdırmasaydım direkt alsaydım daha iyiydi
Bazı durumlarda özel hastane daha iyi sanki
Bilmiyorum ki son zamanlarda doktorada gitmemiştikBirikmiş muayene ücreti olabilir sanırım o.
Her bir muayene için 5 tl kesiyorlar diye biliyorum.
Bilmiyorum ki son zamanlarda doktorada gitmemiştik