Devlet hastanesi nasıl paralı olur ya ??

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
bugün kadın doğum benim diyetisyene yönlendirdi ve ben giriş alırken para ödemem gerektiği söylendi ısrarla böyle birşey olamaz desemde ödedim bu nasıl mümkün olabiliyor bilen var mı ?

Hmmm fikir yürütüyorum belki diyetisyen diyedir? Hani bizim devletin kafası sağlık bile olsa lükse giren ihtiyaçlara para ödetme şeklinde çalışıyor ya..
Kadın doğum için de para ödedin mi?

Hmmm fikir yürütüyorum belki diyetisyen diyedir? Hani bizim devletin kafası sağlık bile olsa lükse giren ihtiyaçlara para ödetme şeklinde çalışıyor ya..
Yok canım ona vermedim ama anlamış değilim ne alaka yani paralı olması ?

Yeni sağlık sistemine hoşgeldinizzzzzz

Çalışanlardan para alıyorlar, emeklilerin maaşından kesiyorlar.Hatta daha 3 5 gün önce bütün haberlerde vardı.

%60 zam gelmiş muayene ücretlerine.Hem prim öde hem para öde.

Ayyy ne de güzel gelişmiş memleket :) vatandaşı olmaktan ötürü kendimi özel hissettim ;)

bugün kadın doğum benim diyetisyene yönlendirdi ve ben giriş alırken para ödemem gerektiği söylendi ısrarla böyle birşey olamaz desemde ödedim bu nasıl mümkün olabiliyor bilen var mı ?

sağlık güvencesi olduğu sürece devlet hastanesinde diyetisyen, emar ,ultrason , endeskopi gibi bütün bölümlerden ücretsiz yararlanılıyor. 20 gün kadar önce diyetisyene gittim böyle bişeyle karşılaşmadım..
bide pirimleri ödenmemiş aylarda muayene olunca para ödemek zorunda imişiz bana öyle dediler ..
bide eksik ayların pirimleri ödenince o aylarda muayene olurken verdiğimiz ücretleri 45 gün kadar bi süre içinde (değişmişde olabilir) makbuzlerı ile gidip geri alınıyor..

Bende bu hafta oğluma ateş düşürücü yazdırdım normal fiyatı 4 buçuk TL eczanede 30 TL aldılar
Neden o kadar çok dediğimde de muayene ücreti dediler.
Hiç yazdırmasaydım direkt alsaydım daha iyiydi

Bazı durumlarda özel hastane daha iyi sanki
Birikmiş muayene ücreti olabilir sanırım o.
Her bir muayene için 5 tl kesiyorlar diye biliyorum.

Back
X