- Konu Sahibi kumpirella
-
Merhaba arkadaşlar, ben de 399 sayılı KHK'ya tabi olarak bir kamu kuruluşunda çalışıyorum. Dün doktora gittim ve hamile olduğum kesinleşti, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Doğum İznini uzatan kanunu dört gözle bekliyorum ben de. Keşke bir mucize olsa...
Yasa taslagina gore, dogumdan once 3 ay, dogumdan sonra 3 ay toplamda 6ay ucretli izin olmasi gorusuluyormus hanimlar.
Aynı düşüncelere ben de katılıyorum ki normal olan da bu Bu arada hamilelik sürelerimiz hemen hemen aynı size bir sorum olacaktı beta hcg hormonlarınız kaç çıkmıştı acaba
Sanırım arkadaşlar benim gebelik sonlanıyor beta hcg değerim bugün 17.0 çıktı yani düşmüş pozitif çıkan idrar testim de bugün negatif çıktı anlamadım bi türlü sanırım yakında kanamam da gelir Siz de böyle olan var mı arkadaşlar
merhaba kızlar,
hamileliğimin 31. haftasındayım, ilk hamileliğim olduğu için izinler hakkında bilgim yok, yardımcı olursanız sevinirim...
öğretmenim, şimdi bu durumda ücreli izne ayrıldığım maaş alır gibi her ay paramı mı alacağım yoksa izin bitince toplu olarak mı yatıracaklar?
bir diğer sorum da şu: 32+0 olunca izin başlıyormuş ya ben o raporu doktorumdan tam o gün mü almalıyım. yani mesela ben 31 aralıkta izne ayrılcam inş, o gün pazartesiye denk geliyor. 28 aralık cuma günü doktorum pazartesiden başlamak üzere bana rapor yazabilir mi? benim o raporu okula ne zaman teslim etmem gerekir? ona göre dr dan randevu alayım diyorum..
hadi yardım edin bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?