- Konu Sahibi kumpirella
-
bizim burda önce ücretliyi kullanıyorlar sonra yıllık en son ücretsizi kullanıyorlar.
ama 2 yıl sonra kullanılmayan iznin bir kısmı yanar o açıdan oda olmaz gibi canım ya
Allah Allah, o zaman benim arkadaşım nasıl yaptı? hmm, ama bak haklı olabilirsin çünkü benim arkadaşımın zamanında ücretsiz izin hakkı 1 yılmış sanırım, o zaman belki sonuna koymak mümkün olur. o zaman ne yapalım, olana razı olacağız, yapılacak birşey yoksa...maksimum ne kadar vakit geçirebiliyorsak onu geçireceğiz bebişle. sonrası Allah kerim.
Allah hepimize bakımı kolay, zahmetsiz bebek versin arkadaşlar :) hep öyle dua ederim, çalışan anne çocuğu olsun :) gazlı, iştahsız, uyuması zor, keyifsiz bebek çok zor olur diye tahmin ediyorum. atlatabileceğimiz türden problemler yaşayalım, bebeğimizle geçirdiğimiz zaman keyifli olsun inşallah, sıkıntılarla boğuşmayalım.
hımm anladım canım çok sağol bilgilendirdiğin için ben de doğumdan sonra bir tek eylül ayını geçirmeyi düşünüyorum raporla eylül sonunda zaten 4 aylık olucak annem bakıcak ben yokken öyle idare ederim artık çok sağol canım
artık öyle yaparım canım. en mantıklısı o görünüyoaynı senin gibiyim, sadece ben 37. haftayı beklemeyeceğim, 32de çıkarım herhalde çünkü evim uzak, yol zor oluyor. aynı senin gibi 29 gün yıllık iznim var ve ben de 2 sene ücretsiz izin istiyorum. haklısın, aslında iki iznin aynı değerlendirilmemesi lazım, ilerde bunu düzeltirler bence ama biz bu haliyle yaşayacağız sanırım.
şöyle yap? (memuriyete dönmeyi düşünüyorsan) benim bi arkadaşım 2 yıl ücretsiz izin almış, yıllık iznini işe başlayınca kullanmış. sen de öyle yap? mesela iki yıl ücretsiz iznin bitsin. başla, bi hafta git, sonra da önümüzdeki yılla sonraki yılın 20 gününü birleştir, ne eder? 40! mhp'nin kırkıncı yılı kutlu olsun :))
şaka şaka :)) yani öyle yap, bi arkadaşım öyle yapmış benim, yani yıllık iznini doğum izninin ertesine koymuş. ben memuriyete dönüp dönmemekte kararsızım, o yüzden bunu yapmam belki. sen düşünür müsün yıllık izni sonuna koymayı?
artık öyle yaparım canım. en mantıklısı o görünüyo
ama geçen senenin izni yanıyor
ancak başladığım yılın iznini kullanabilirim 20 gün
mhp nin kırkıncı yılını bende kutlayayım
merhaba hanımlar,
forumda bir hayli gezinmeme rağmen devlet memuru olarak görev yapan anne adaylarının toplandığı bir grup bulamadım. Türkiye'nin neresinde yaşıyorsak yaşayalım ve gebeliğimizin hangi ay ve haftasında olursak olalım, burada toplanırsak gebeliğin ilerleyen zamanlarında doğum izni, süt izni, ücretsiz izin, varsa çalıştığımız kurumlara ait kreşlerle ilgili paylaşımlarda bulunabiliriz diye düşündüm. ayrıca çocuğunu dünyaya getirmiş ve tekrar çalışmaya başlamış çiçeği burnunda anneler de bizimle olursa bize süreçle ilgili bilgi verebilirler, çok da iyi olur.
Arkadaşlar doğum izninin 6 aya çıkmasi ile ilgili yasa tasarısının meclise gelişi 45 gün olmuş. Sonuca bağlanmadığı için sanırım bu hafta tekrar değerlendilecek, olumlu ya da olumsuz neticelenecekmiş. Böyle bir duyum aldım.
Dua edelim, yasa tekrar görüşülsün ve sonuç olumlu olsun. Ücretli iznimiz artsın.
Arkadaşlar doğum izninin 6 aya çıkmasi ile ilgili yasa tasarısının meclise gelişi 45 gün olmuş. Sonuca bağlanmadığı için sanırım bu hafta tekrar değerlendilecek, olumlu ya da olumsuz neticelenecekmiş. Böyle bir duyum aldım.
Dua edelim, yasa tekrar görüşülsün ve sonuç olumlu olsun. Ücretli iznimiz artsın.
doğumdan sonra 6 ay demek cidden çook süper bir durum ya Allahım inşlhh bu kanun olumlu sonuçlanır.. bencede böyle olması gerek...
bildiğim kadarı ile bu yasa ile doğum öncesi 2, doğum sonrası 2ay olan ücretli izni doğum öncesi 2, doğum sonrası 4 aya çıkarıyor tabi son aya kadar çalışırsan doğum sonrası 5 ay olabilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?