Devlet Memuru Anne Adayları

bizim burda önce ücretliyi kullanıyorlar sonra yıllık en son ücretsizi kullanıyorlar.
ama 2 yıl sonra kullanılmayan iznin bir kısmı yanar o açıdan oda olmaz gibi canım ya

Allah Allah, o zaman benim arkadaşım nasıl yaptı? hmm, ama bak haklı olabilirsin çünkü benim arkadaşımın zamanında ücretsiz izin hakkı 1 yılmış sanırım, o zaman belki sonuna koymak mümkün olur. o zaman ne yapalım, olana razı olacağız, yapılacak birşey yoksa...maksimum ne kadar vakit geçirebiliyorsak onu geçireceğiz bebişle. sonrası Allah kerim.
Allah hepimize bakımı kolay, zahmetsiz bebek versin arkadaşlar :) hep öyle dua ederim, çalışan anne çocuğu olsun :) gazlı, iştahsız, uyuması zor, keyifsiz bebek çok zor olur diye tahmin ediyorum. atlatabileceğimiz türden problemler yaşayalım, bebeğimizle geçirdiğimiz zaman keyifli olsun inşallah, sıkıntılarla boğuşmayalım.

inşallah ne güzel dua etmişsin öyle amiinnnnnn

Merhaba arkadaşlar,ben de aranıza katılmak isterim.Öğretmenim ve 16 haftalık hamileyim.Allah hepimize bebeğimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Ben doğum öncesi izni de kullanacağım galiba çünkü sonrası zaten yaz tatiline geliyor.Hayırlısı bakalım.

annen bakıcaksa zaten çok sorun olmaz. 3 saat gider çalışırsın saat 12 de çıkar gelirsin evine:) tabi mesai saatlerini bilmiyorum. ben 08.00 da başlıyorum. genelde rehber öğr ler 9.00 da başlar.

artık öyle yaparım canım. en mantıklısı o görünüyo
ama geçen senenin izni yanıyor
ancak başladığım yılın iznini kullanabilirim 20 gün
mhp nin kırkıncı yılını bende kutlayayım

aman hiçbir yıllık izin yanmasın, tek bir günü bile. ücretsiz izinden de götürse en azından elimize para geçmiş olur. iki yıl ara vereceğiz, bu uzun bir süre. yıllardır maaş almaya çok alışmışım, nasıl etkileyecek beni bu durum, hiç bilmiyorum.

Bende memurum ve şuanda 6 aylık bebeğimle birlikte 2 yıllık doğum izninin tadını çıkartıyoruz Nede olsa sayılı gün çabuk geçiyor (

Merhaba arkadaşlar,bu siteye üye olalı çok oldu ama ilk defa yazıyorum,ben de çalışan bi anne adayıyım,6 haftalık gebeyim :)

ben de öğretmenim ve 9 haftalık hamileyim. maalesef inanılmaz bi mide bulantısı ve kusma yaşıyorum o yüzden okula doğru düzgün gidemiyorum dün artık serum yedim şu zamanların tez vakitte geçmesini diliyorum inşallah.........

Kızlar selam,

Aramızda istanbul'da yaşayanlar için bi eğitim duyurusu yapmak istiyorum.
Sefaköyde Rumeli Hospital'da hamileler için eğitim düzenleniyor, 5 oturumluk.
Konuları aşağıya yazıyorum.
1. Hafta
Gebelik süreci
20 aralık 2012 Perşembe saat 14.00-15.00

2. Hafta
Gebelikte beslenme (diyetisyen emre koyunlu)
27 aralık 2012 Perşembe saat 14.00-15.00

3. Hafta
Gebelik ve doğum sonrası egzersizleri ( fizik tedavi uzmanı dr.neslihan alparslan)
3 ocak 2013 Perşembe saat 14.00-15.00

4. Hafta
doğum süreci, normal ve sezaryenle doğum ( op. Dr. Nilgün kuştarcı hunca, op. Dr. Rabia Yıldırım Akbaş)
10 ocak 2013 Perşembe saat 14.00-15.00

5. Hafta
Yenidoğan bakımı ve emzirme eğitimi ( uzm. Dr. Sibel Kozaklı Mercan)
17 ocak 2013 Perşembe saat 14.00-15.00

Eğitime katılanlara sertifika verilecekmiş.
Kayıt olmak gerekiyormuş, tlf 0212 580 86 86 dahili 1412

İnternette duyurusu yok, bugün afişini gördüm, copy paste değil, el emeğidir. Herşey sizler için :) benim gibi bu aralar bu türde eğitim arayanların ilgisini çekebilir diye düşündüm.

bende kamuda çalışıyorum devlet memuruyum; ama henüz anne değilim inşlhh olucam(

canım çok güzel bir konu açmışsın valla buradan faydalanacağımız güzel paylaşımlar olucak...tşkler

ama hamile değilim. pıhtılıyım bilmeyen anlamaz bu espriyi.
neyse ocakta korunmayı bırakacam, 5 yaşında kızım var, memurum...
herkese iyi gebelikler diliyorum...

Arkadaşlar doğum izninin 6 aya çıkmasi ile ilgili yasa tasarısının meclise gelişi 45 gün olmuş. Sonuca bağlanmadığı için sanırım bu hafta tekrar değerlendilecek, olumlu ya da olumsuz neticelenecekmiş. Böyle bir duyum aldım.
Dua edelim, yasa tekrar görüşülsün ve sonuç olumlu olsun. Ücretli iznimiz artsın.

6 ay derken canım doğumdan önce 6,doğum sonrası 6 ay olarak mıı? öyleyse ne iyi olur, ben de çocuk düşünüyorum ama bu iş çok düşündürüyor beni çünkü çok stresli bir kurumda çalışıyorum, adliyede, memurum ama memurlukla hiç alakası yok, ücretsiz izin almadan imkansız yani, ama para da gerekli tabi, o yüzden doğum izni artarsa çok iyi olacak.

inşallah çıkar. ilk 6 ay sadece anne sütü diyorlar. sağlık bakanlığının böyle sloganı vardı sanırım bir ara.o halde ilk 6 ay ücretli izin. 5 yaşında kızım var. 3 ay emzirebildim. çocuk sürekli emince süt devam ediyor ama sağmak sütün devamlılığını sağlamıyor. süt kesiliyor. kızım sürekli hasta oluyor. daha çok emziremedim. inşallah sonuç olumlu olur.

doğumdan sonra 6 ay demek cidden çook süper bir durum ya Allahım inşlhh bu kanun olumlu sonuçlanır.. bencede böyle olması gerek...

doğumdan sonra 6 ay demek cidden çook süper bir durum ya Allahım inşlhh bu kanun olumlu sonuçlanır.. bencede böyle olması gerek...

bildiğim kadarı ile bu yasa ile doğum öncesi 2, doğum sonrası 2ay olan ücretli izni doğum öncesi 2, doğum sonrası 4 aya çıkarıyor tabi son aya kadar çalışırsan doğum sonrası 5 ay olabilecek.

bildiğim kadarı ile bu yasa ile doğum öncesi 2, doğum sonrası 2ay olan ücretli izni doğum öncesi 2, doğum sonrası 4 aya çıkarıyor tabi son aya kadar çalışırsan doğum sonrası 5 ay olabilecek.

evet arkadaşlar, efsun'un dediği gibi, doğum öncesi ve sonrası toplam 6 ay. yani 16 hafta olan iznin 24 haftaya çıkması. yetmez ama evet dediğimiz durumlardan biri yani. herhangi birimizin haberi olursa mutlaka paylaşsın olur mu. ben takipteyim, güncel haberleri yayınlayan internet sitelerine bakıyorum sürekli. bir haber alırsam hemen burada paylaşıcam.

merhaba kızlar
bende öğretmenim 29 aylık bır kızım var.nısan mayıs gıbı denemelere baslayacagım ıkıncı cocuk ıcın.
dogum sonrası ıznın 4 aya cıkmasını dort gozle beklıyorum kızımı bıraktıgımda 2 aylıktı dogru durust emzıremedım bıle.
hamiş olanlara kolay dogumlar dılıyorum,
hamiş olmayı bekleyenlerede rabbımın gonlundekını vermesini diliyorum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…