- 25 Mart 2014
- 583
- 376
- 133
- Konu Sahibi frozen12345
-
Özel yazmışsınız genel cevaplayayım da sizin gibi işçi mesai ile bir maaş kadar alır fikri netleşsin. Bizim mesaiyimiz yok izin aldığımızda maaşında belli bir kesinti olur.p mesai ücreti sadece işçilere uygulanmıyor ayrıca çok yakınım da biri haftaiçi yarım saat fazla cmt yarım gün mesai ile 500 600 tl alıyor.işçi yargısı olduğu sürece gerçeklerden uzaklaşırsın.yılın son maaşımı söylesem inanmayacaksınız eminim bunakamuda mı işçisin canım, işçilik ikramiyesi falan var daha iyi diyorlar..
Özel yazmışsınız genel cevaplayayım da sizin gibi işçi mesai ile bir maaş kadar alır fikri netleşsin. Bizim mesaiyimiz yok izin aldığımızda maaşında belli bir kesinti olur.p mesai ücreti sadece işçilere uygulanmıyor ayrıca çok yakınım da biri haftaiçi yarım saat fazla cmt yarım gün mesai ile 500 600 tl alıyor.işçi yargısı olduğu sürece gerçeklerden uzaklaşırsın.yılın son maaşımı söylesem inanmayacaksınız eminim buna
Yani keşke sizin dediğiniz gibi paralar olsa da biz yalanlasak.işçi ye ne kadar yargılıysanız emin olun işçilerde memurlara bir o kadar yargılı çözemeyeceğimiz konuları uzatmaya gerek yok.
kurumlara göre değişiklik var tabi ama benim çevremde mesaili işçi bilmiyorum. tpo bu manada tatminkar olabilr.işçinin sabiti pek yok yılbaşı ile yıl sonu arası en az 600 tl rahat oynuyor.ben olsam işçi değil memur olmayı tercih ederrdim maddi ve manevi manada.işçiyi işinden etmek kolay ama sapık bir memur tanıyorum işinden edemediler. sıkıntılı hala işçilik durumu.Canım teşekkür ederim cevabın için...vergi indirimine girdiğini biliyorum yılın bazı dönemlerinde işçilerin..tcdd alımlar vardı işçi tren teşkil mesela net 1900 yazıyordu hafta sonlarıda mesai varmış maaş ne kadara gelir diye merak ettim..ama mesai parası güzelmiş diye okudum ben.güzelde aolsa fix 2300 2500 galiba mesaiyle..
kurumlara göre değişiklik var tabi ama benim çevremde mesaili işçi bilmiyorum. tpo bu manada tatminkar olabilr.işçinin sabiti pek yok yılbaşı ile yıl sonu arası en az 600 tl rahat oynuyor.ben olsam işçi değil memur olmayı tercih ederrdim maddi ve manevi manada.işçiyi işinden etmek kolay ama sapık bir memur tanıyorum işinden edemediler. sıkıntılı hala işçilik durumu.
aynen öyle canım sıkıntılı ve ne yazık ki. en güzeli memuriyet.bizim özelleşen yerlerdeki arkadşları snesine bakmadan attılar işte
üçün birine düşerseniz yeşil pasaporta hak kazanıyorsunuz .Yaşlanınca yani.vallah şöyle söylim bende, yakınım memur ben işçi ben doğum yaptım 6 ay ücretsiz izin alabildim ki tüm şirketler vermez bunu ama o daha fazla aldı ben 6 ay hiç maaş alamadım ama o işe geç başlamasına rağmen maaşı tıkır tıkır yattı tam işe başladı 1. dereceden akrabası rahatsızlandı ve 6 ay onun için izin aldı üstelik maaşıda yatmaya devam etti kedinlikle memur olanakları ile işçi olanakları kıyaslanamaz biz yurt dışına çıkacağımızda bir dünya para pasaport vize parası verirken memurlar yeşil pasaport çıkartıp o kadar parada vermiyorlar.. allahımmm benide memur yap
yanlışınız var.Allah nasip ederse 3-4 sene sonra 3/1 ine düşüyorum.üçün birine düşerseniz yeşil pasaporta hak kazanıyorsunuz .Yaşlanınca yani.
yanlışınız var.Allah nasip ederse 3-4 sene sonra 3/1 ine düşüyorum.
yaşlıda değilim.
bende sizi yaşım ilgilendiriyor demedim biraz daha saygılı yazarsanız sevinirim.valla beni sizin yaşınız ilgilendirmiyor .
Devlet memurluğuna girer girmez hak kazanılmadığını anlatmaya çalıştım .
ben de bu ağustosta olacağım ben de yaşlı değilim. altı yıldır da eşimden dolayı da yeşil pasaportum var, eşim yeşil pasaport aldığında 8,5 yıllık memurdu.yanlışınız var.Allah nasip ederse 3-4 sene sonra 3/1 ine düşüyorum.
yaşlıda değilim.
lütfen alıntılama yapıp durmayın ben size hitaben bir şey yazmıyorum . Tekrar ediyorum sizin yaşınız beni ilgilendirmiyor benim de ne yazdığım sizi ilgilendirmiyor .Çattık yabende sizi yaşım ilgilendiriyor demedim biraz daha saygılı yazarsanız sevinirim.
yanlış bir bilgi olduğu için yazma gereği duydum yanlış bilgilendiriyorsunuz insanları
madem girer girmez hak kazanılmadığını anlatmaya çalışıyorsunuz abartarak yaşlanınca demeyeceksiniz
saygılar
evet haklısın.valla beni sizin yaşınız ilgilendirmiyor .
Devlet memurluğuna girer girmez hak kazanılmadığını anlatmaya çalıştım .
yönetici ise evet alırben de bu ağustosta olacağım ben de yaşlı değilim. altı yıldır da eşimden dolayı da yeşil pasaportum var, eşim yeşil pasaport aldığında 8,5 yıllık memurdu.
memurluk mesai saatleri, yıllık izinler ve dışarıya göre maaşı bakımından tabi ki daha rahat. ama bizim de o kadar ciddi sorunlarımız , yaşadığımız sıkıntılar , baskılar var. bir de attığımız her imza sorumluluk, zimmet korkusu içeriyor.
inşallah herkesin huzur içinde çalıştığı bir işyeri, severek yaptığı bir işi olur.
Dediğim gibi ilgilendirmesin. Benimle alakalı hiçbişey sizi ilgilendiremez zatenlütfen alıntılama yapıp durmayın ben size hitaben bir şey yazmıyorum . Tekrar ediyorum sizin yaşınız beni ilgilendirmiyor benim de ne yazdığım sizi ilgilendirmiyor .Çattık ya
bankacı mısın ya da çağrı merkezinde mi çalışıyorsun?özelde çalışıyorum daha bugün fırça yedim sebepte müşteri alma sürem uzunmuş 3 dakikada bir müşteri alacakmışım ben 7 dakka bir müşteri çağırıyormuşum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?