- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi frozen12345
-
görenler rahat zannediyor .Aynen ben başladığım ilk yıl emekliligimi hesaplamistim hatta :) hep biseyleri eksik yapmışım gibi geliyor bide ne kadar yapsamda o kafa rahatlığı yok bende de ,kimse şunu yapmamissin demesin diye kendimi paraliyorum zor yaa
En stresli yer dediğinizi tahmin edebiliyorum :)
bence bakış açısı çok önemli.
Daireden ark larımdan biliyorum gelen iş belli.
ama sn boş anımız yok diye kendilerini değerlendirirler.
bizde kamuda yoğun denilen yerdeyiz ama kimse bundan pay çıkarmasın
eğer bir makamınız yoksa en çok çalışan memurunda en az günde 1 saati boştur.
benim eşimde bana bunun davasını çok yapmıştır wc ye gidecek vaktim yok diye.
kimse kimseyi yemesin. devlette de özelde de boş vakit illaki olur sn miz boş geçmiyor diyenlere gülüyorum ben.
birde evet yani çok yoğun olanlar buraya nasıl giriyor anlamadım.
mesaj yazmak bile 3-5 dk sürüyor.
bizim milletimiz kendini pazarlamazsaolmaz herşeyin en zoru kendindedir tek :))
lafım ortaya.yazılanları okudukça yorum yapmak gereği hissettim.
imza atmanın sorumluluğu olmadığını düşünüyorsunuz belli ki.
Bence hiç oturmayın o koltuğa .
öğretmenin attığı imzaya benzemez bizim attığımız imzalar ,insanı hapislerde çürütür .
Hiç sorma..imza atmanın sorumluluğu olmadığını düşünüyorsunuz belli ki.
Bence hiç oturmayın o koltuğa .
öğretmenin attığı imzaya benzemez bizim attığımız imzalar ,insanı hapislerde çürütür .
Arkadaşlar kamuda çalışmadan uzaktan gördükleri ile atıp tutuyorlar .Kamunun çok rahat yerleri tabii ki var ama hepsi çok rahat diyenler hakikaten cahil .Ben de yazınızı okudukça yorum yapma gereği hissettim. Bakış açısı mı, valla herhangi bir gün herhangi bir saatte çalıştığım yere gelseniz hala güleceğinizi zannetmiyorum. Ben öğle yemeğimi bile jet hızıyla 5 dk da yerken sizin kimse kimseyi yemesin, en az 1 saati boştur demeniz hakikaten haksızlık. Gelen iş belli demişsiniz, tapuda çalışıyorum gelen işi biliyor musunuz. Ben hakikaten sn durmadan(lafta değil hakikaten sn durmadan) çalışırken , 2 saat geç çıkmış ve yarın cumartesi olmasına rağmen işe gidecekken nasıl bir bakış açısıdır bu.
Örgü örülen bir kurumda staj yaptıysanız ya yaşınız şu an yaşınız ellilerde filan olmalı ya da hayal gücünüzün çok geniş olması lazım.Memurluk her türlü rahattır ıstedıgınız kadar yakının bence rahatlıktandır.Cmt pazar resmı gun tatıl her ıstedıgınızde rapor alıp ızın bvar vs...Ben sahsen ıkı defa devlet kurumunda staj yaptım ılkınde orgu orup tum gun kahve falı bakılıyordu,ıkıncısınde de iş olmamasından dolayı hergun bırının odasında gun yapıyolardı ...Doğum izni ücretsiz 2 yıl izinle cocuk 3 yasına gelene kadar işin senı beklıyor vsvs..Gercek bu:)
Ben de yazınızı okudukça yorum yapma gereği hissettim. Bakış açısı mı, valla herhangi bir gün herhangi bir saatte çalıştığım yere gelseniz hala güleceğinizi zannetmiyorum. Ben öğle yemeğimi bile jet hızıyla 5 dk da yerken sizin kimse kimseyi yemesin, en az 1 saati boştur demeniz hakikaten haksızlık. Gelen iş belli demişsiniz, tapuda çalışıyorum gelen işi biliyor musunuz. Ben hakikaten sn durmadan(lafta değil hakikaten sn durmadan) çalışırken , 2 saat geç çıkmış ve yarın cumartesi olmasına rağmen işe gidecekken nasıl bir bakış açısıdır bu.
Halkla ilişkisi olan kurum yada özel her zaman daha sıkıntılıdır evet.fakat yine de abartmayalım bu durumda. Bende haritacacıyım.işimiz dolayısıyla topuyla sürekli iletişim halindeyiz.ordaki memurların rahatlığını görüyorum.Evet o kalabalığa bakarken insan yoruluyor.fakat memur tu n rahatlığı yine diyorum aşikar.kurumdan geleni bile umarsızca karşılayıp kahvaltı sohbetlerini bölmüyorlar.ve ben başkentteyim hafife alınmayacak yoğunluğu var burdaki tapunın da.yoğunluk halinde birçok müdürlüğümüzün çalışması budur.tartışmaya gerek yok.ve yine diyorum buraya vakit ayırabildipinize göre o kadar da yoğun çalışmıyorsunuzdur.benim tepkim şuna.benim işim senin işini döver.ne yazıkki ülkemiz bu kıyaslama ile çok şeyi kaybediyor. çok ağır çalışanların şikayeti yok özelde paşa paşa çalışırsın ve evt devlette rest çekersin izini amirlerine ters düşmek uğruna en kötü raporla alırsın.nimetleri özel sektöre göre çok.biz böyle dersek özel çalışanı ne desin.Ben de yazınızı okudukça yorum yapma gereği hissettim. Bakış açısı mı, valla herhangi bir gün herhangi bir saatte çalıştığım yere gelseniz hala güleceğinizi zannetmiyorum. Ben öğle yemeğimi bile jet hızıyla 5 dk da yerken sizin kimse kimseyi yemesin, en az 1 saati boştur demeniz hakikaten haksızlık. Gelen iş belli demişsiniz, tapuda çalışıyorum gelen işi biliyor musunuz. Ben hakikaten sn durmadan(lafta değil hakikaten sn durmadan) çalışırken , 2 saat geç çıkmış ve yarın cumartesi olmasına rağmen işe gidecekken nasıl bir bakış açısıdır bu.
Memurlar yatar işçiler çalışır.Bunu da unutmayın işçinin ikramiyeleri dillere dolanır eline alırsın bu muydu çok para dersin.memur ama işçinin üzerinden geçinir ama çalıştım uyanıklığıyla işçiyi ezer.Bunu da unutmasınlar.imzayetkisini kullanması gerekirken memurun tantanasını çeker bi imzayla dünyanın tafraasını atar. Budyr arkadaşım memur bencildir. Sadece kendi çalıştığını sanar.Not devlet işçisi!!!
Yanlış biliyorsunuz o eskidend. Teknikerim ve tüm memur arkadaşlarım arasındaki en az maaş benim ikramiyelerimi hesaba katarak söylüyorum bunu.ve yine ne yazıkki eski memurların bunu sindiremeyen şimdi olmayan maaşımozdan ötürü baskılara maruz kalmanıza sebep oluyor.devlet işçisi olmak iyi maaşı memura göre daha iyi biliyorum..
Kac yildir kadrodasiniz? Benim yanimdaki işçi arkadaslarim benden 300 tl fazla + ikramiye ücret aliyorlar. Ayrica kimsenin kimseye üstünlüğü yok. Kuruma ve yere göre farklilik gösteriyor tabii. Keske herkes eşit olsa.Yanlış biliyorsunuz o eskidend. Teknikerim ve tüm memur arkadaşlarım arasındaki en az maaş benim ikramiyelerimi hesaba katarak söylüyorum bunu.ve yine ne yazıkki eski memurların bunu sindiremeyen şimdi olmayan maaşımozdan ötürü baskılara maruz kalmanıza sebep oluyor.
Sekiz yıldır teknik kadrodayım kitler de adaletsizlik çok fazla ki genel olarak her kurumda işçi maaşları yüksek değil eskisine kıyasla en azından.o abartılan maaşları duyamıyorum ben sekiz senedir.Bende bu sebeple işçiliği tercih ettim tr de kpss derecem olmasına rağmen.ama pişmanım.Kaldıki en basitinden şu rapor aldığımızda bizim elimize geçen 2*3 maaş.sosyal haklardan her türlü haksızlığımzda cabası memurun iki sene emzirme izni varken bizim bir snee. Anlatabildiğimi düşünütorumKac yildir kadrodasiniz? Benim yanimdaki işçi arkadaslarim benden 300 tl fazla + ikramiye ücret aliyorlar. Ayrica kimsenin kimseye üstünlüğü yok. Kuruma ve yere göre farklilik gösteriyor tabii. Keske herkes eşit olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?