- 23 Ağustos 2010
- 1.662
- 276
- 198
- Konu Sahibi frozen12345
-
vallah şöyle söylim bende, yakınım memur ben işçi ben doğum yaptım 6 ay ücretsiz izin alabildim ki tüm şirketler vermez bunu ama o daha fazla aldı ben 6 ay hiç maaş alamadım ama o işe geç başlamasına rağmen maaşı tıkır tıkır yattı tam işe başladı 1. dereceden akrabası rahatsızlandı ve 6 ay onun için izin aldı üstelik maaşıda yatmaya devam etti kedinlikle memur olanakları ile işçi olanakları kıyaslanamaz biz yurt dışına çıkacağımızda bir dünya para pasaport vize parası verirken memurlar yeşil pasaport çıkartıp o kadar parada vermiyorlar.. allahımmm benide memur yap
yok be cnm ben özel şirkette çalışıyorumkamuda mı işçisin canım, işçilik ikramiyesi falan var daha iyi diyorlar..
imza atmanın sorumluluğu olmadığını düşünüyorsunuz belli ki.Tabı kı cok rahat resmı gunler tatıl,cmt pazar yok, kışın 16.30da cıkış hatta erken cıkıyorlar...Dun Nüfus Müdürlüğündeydım şef tum gun sadece ımza atıyor ve ''uff kollarım koptu yaa'' dıye yakınıyordu ..İçimden ''kalk ben atarım ımza yeter kı devlette sen gıbı oturayım'' demek geldı valla:):):)
vallahi yanlış anlamayın daimza atmanın sorumluluğu olmadığını düşünüyorsunuz belli ki.
Bence hiç oturmayın o koltuğa .
öğretmenin attığı imzaya benzemez bizim attığımız imzalar ,insanı hapislerde çürütür .
çalıştığım yeri ne siz sorun ne ben söyleyeyim .vallahi yanlış anlamayın da
yazdıklarınızdan dolayı o kadar merak ettim ki çalıştığınız yeri
biz her yeri kendi çalıştığımız yer gibi sanıyoruz heralde
Allah yardımcınız olsun arkadaşım
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
evet en azından internete girecek vakit varçalıştığım yeri ne siz sorun ne ben söyleyeyim .
Memurluğun en yoğun en riskli en acımasız olduğu bir yerdeyim .
Halinize şükredin
Şu kadınlar klübü de olmasa çatlardım sanırım .Stres atıyoruz burda en azından .
internet mecburen var .evet en azından internete girecek vakit var
benim eski çalıştığım kurumda bilgisayarda internet bile yoktu.
sıkıydı ama iyiydi yine de memnundum.
evet ama iş dışında da en azından çok şükür işle alakasız başka sitelere de girebiliyoruz.internet mecburen var .
bir takım bilgilere bakmamız gerekiyor iş yaparken .
peki sıkı değil .evet ama iş dışında da en azından çok şükür işle alakasız başka sitelere de girebiliyoruz.
o kadar da sıkı değil
aynen öyleherkesin çalışma şartları kamuda özelde her türlü farklıdır neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki
Tabiki bütün kurumlardaki çalışma şartları aynı değildir.peki sıkı değil .
Siz benden daha iyi biliyorsunuz demek ki işimi .
akşama evde kafamı yastığa rahat koyduğum azdır .Özel sektorun verdiği kafama yatmazsa istifa ederim rahatlığı devlette yok malesef. Devletteysen ne kadar biksanda cikamiyosun sanki bulunmaz hint kumaşı gibi görüyor herkes daha ne istiyosun gibisinden. E tabi çok şükür yinede ama devlet dort dörtlük değil ne zengin olabilirsin ne yoksul olduğun yerde sayarsin. Rahatlığı nedir dersen kolay kolay işten cikarilmazsin sigortan yatar kredi islerine girerken bi garantin olur her ay gelecek belli bi maaş gibi. Herkes sevdiği işi yapmalı bence devlet diye sartlama kendini
akşama evde kafamı yastığa rahat koyduğum azdır .
Şu evrakı unuttum mu ,şunu yaptım mı şunu gönderdim mi diye çok düşünürüm .
Emekli olsak da rahatlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?