- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi frozen12345
-
evet o benim :) konu açmıştım filan ordan biliyosun sanırım ? şükür şimdi kavuştuk ama tam olarak 5 yıl bekledik, oğlumuz doğdu 3. ayında babası geldi :)ben seni çok eskiden hatırlıyorum eşin uzaktaydı galiba senin tayin işleri yüzünden bir aaraya gelemiyordunuz doğru mu..
evet o benim :) konu açmıştım filan ordan biliyosun sanırım ? şükür şimdi kavuştuk ama tam olarak 5 yıl bekledik, oğlumuz doğdu 3. ayında babası geldi :)
evet önceden atiftim daha :) hklısın bide her yerde dert yanıyodum tayin durumundan :)) devlet işi olunca kolay vazgeçemedim eskiden bende kızardım işi eşe tercih edenlere ama biraz mecburda kalıyo insan hem maddi hem manevi anlamda.şükür değid de beklediğimize :)) aslında çocuk olayıda zorladı, 1 kez hamile kaldım ve karnımda öldü bebeklerim kürtajda dr tüpklerimi tıkamış bilmiyorum tabi 2 sene uğraştık olmayınca bunu öğrendik, şükür ilk tedavimde de tuttu ... hayat bir kere zorlayınca hep deniyo seni sanırım :)Önceden daha aktiftin sanki bayağ takip etmiştim ben sanki seni çocugun hemen olmuş muydu..konunu değilde yorumlarını hatırlıyordum o zaman bekardım tabi.. aman candasta para için ayrı kalıyor değer mi diyordum :)) evlenince anladımki para önemliymiş :))
evet önceden atiftim daha :) hklısın bide her yerde dert yanıyodum tayin durumundan :)) devlet işi olunca kolay vazgeçemedim eskiden bende kızardım işi eşe tercih edenlere ama biraz mecburda kalıyo insan hem maddi hem manevi anlamda.şükür değid de beklediğimize :)) aslında çocuk olayıda zorladı, 1 kez hamile kaldım ve karnımda öldü bebeklerim kürtajda dr tüpklerimi tıkamış bilmiyorum tabi 2 sene uğraştık olmayınca bunu öğrendik, şükür ilk tedavimde de tuttu ... hayat bir kere zorlayınca hep deniyo seni sanırım :)
kamuya açık özel bi şrkette alışıyorum banka değil ama yapılan iş bankaya çok benziyobankacı mısın ya da çağrı merkezinde mi çalışıyorsun?
ben de bir dönem çağrı merkezinde çalıştım .kamuya açık özel bi şrkette alışıyorum banka değil ama yapılan iş bankaya çok benziyo
evet düşünsenize müşteriyi anlayıp sorununa çözüm bulmak için sadece 3 dakikamız varben de bir dönem çağrı merkezinde çalıştım .
callmaster diye bir alet ile çalışırdık .
arayan müşteri yoğunluğuna göre konuşma sürelerimiz ayarlanırdı .
Zor iş
okuldan mezun olalı 10 sene oldu ve ben 10 yıldır devlet işine girmek için uğraşıyorum okadar çok sınavlara girdimki anlatamam.ama olmadı ne hikmekse hap yedekten kazandım şuan bi özel şirkette çalışıyorum ve çok yorucu üstelik verdiğin emeğin karşılığını da tam olarak alamıyorum . bu devlet kadrosunda çalışmak gerçekten çokmu rahat oluyo memur olan arkadaşlara soruyorum. ona göre son bir kpss şansım var artık dershane falan neyse uğraşmak son şansımı kaçırmamak istiyorum. yok devlet işide dışardan görüldüğü gibi değilse uğraşmayım boş yere şimdiki işime sahip çıkayım. fikirlerinizi yazarmısınız.
aynen öylebu konular nerelere gelmiş yalnız devlette çalışmak çalışmamak meselesi savaşa dönmüş
devlet memurları iş yerinde gün yapan örgü ören insanlardıra kadar gitmiş
özellikle öğretmenler konusuna girmek istemiyorum kar tatilin yeniden gündeme gelinebileceği günlerde
öğretmenler çok maaş alıyor ya diyenler heralde Türkiye'de açlık sınırının kaç lira olduğunu bilmiyor
bu adamların tek maaşla bütün evi geçindirdiği yaşlı anasına babasına bakanlar var arkadaşlarımızın arasında
ama bizim millete kalsa öğretmenlere asgari ücret verilsin yaz aylarında maaş da verilmesin
yazın da odun yesinler
devlet memurluğu evet daha rahat olabilir özele göre iyi şartları olabilir ama bende özel şirkette olup da tüm gün youtube videoları izleyenleri ayın üç günü çok yoğun olup diğer zaman bütün ay bilgisayar başında iş yapıyor görünenleri de biliyorum
niye bizde kendi işini yüceltme diğerlerininkini hiç görme olayı var anlamıyorum
başkalarının çalışma saatlerini maaşlarını eleştireceğimize bizim şartları bu hale getiren patronlara sendikaya üye olduğu için işten atılan insanları konuşsaydık bu durumlarda olmazdık bence
aynen öyleyoğunluk meselesi. mesela bi sgk , adliye memuruyla üniversite memurunun rahatlığı aynı değil. ünide çalışan arkadaşım daha rahat olduğunu söyler. tamamen çalışılan birimle alakalı
ben özeldeyim performans zamları çokta olmuyodevlet işi iyi ama ne uzalıyor ne kısalıyorsun. performansa dayalı maaş artışı olmalı.
ben özeldeyim performans zamları çokta olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?