devlete işinde çalışmak gerçekten çokmu rahat

ben seni çok eskiden hatırlıyorum eşin uzaktaydı galiba senin tayin işleri yüzünden bir aaraya gelemiyordunuz doğru mu..
evet o benim :) konu açmıştım filan ordan biliyosun sanırım ? şükür şimdi kavuştuk ama tam olarak 5 yıl bekledik, oğlumuz doğdu 3. ayında babası geldi :)

evet o benim :) konu açmıştım filan ordan biliyosun sanırım ? şükür şimdi kavuştuk ama tam olarak 5 yıl bekledik, oğlumuz doğdu 3. ayında babası geldi :)

Önceden daha aktiftin sanki bayağ takip etmiştim ben sanki seni çocugun hemen olmuş muydu..konunu değilde yorumlarını hatırlıyordum o zaman bekardım tabi.. aman candasta para için ayrı kalıyor değer mi diyordum :)) evlenince anladımki para önemliymiş :))

evet önceden atiftim daha :) hklısın bide her yerde dert yanıyodum tayin durumundan :)) devlet işi olunca kolay vazgeçemedim eskiden bende kızardım işi eşe tercih edenlere ama biraz mecburda kalıyo insan hem maddi hem manevi anlamda.şükür değid de beklediğimize :)) aslında çocuk olayıda zorladı, 1 kez hamile kaldım ve karnımda öldü bebeklerim kürtajda dr tüpklerimi tıkamış bilmiyorum tabi 2 sene uğraştık olmayınca bunu öğrendik, şükür ilk tedavimde de tuttu ... hayat bir kere zorlayınca hep deniyo seni sanırım :)

hatırlıyorum karnında öldüğünü umarım artık feraha çıkmışsındır canım..

kamuya açık özel bi şrkette alışıyorum banka değil ama yapılan iş bankaya çok benziyo
ben de bir dönem çağrı merkezinde çalıştım .
callmaster diye bir alet ile çalışırdık .
arayan müşteri yoğunluğuna göre konuşma sürelerimiz ayarlanırdı .
Zor iş

ben de bir dönem çağrı merkezinde çalıştım .
callmaster diye bir alet ile çalışırdık .
arayan müşteri yoğunluğuna göre konuşma sürelerimiz ayarlanırdı .
Zor iş
evet düşünsenize müşteriyi anlayıp sorununa çözüm bulmak için sadece 3 dakikamız var

bu konular nerelere gelmiş yalnız devlette çalışmak çalışmamak meselesi savaşa dönmüş
devlet memurları iş yerinde gün yapan örgü ören insanlardıra kadar gitmiş
özellikle öğretmenler konusuna girmek istemiyorum kar tatilin yeniden gündeme gelinebileceği günlerde
öğretmenler çok maaş alıyor ya diyenler heralde Türkiye'de açlık sınırının kaç lira olduğunu bilmiyor
bu adamların tek maaşla bütün evi geçindirdiği yaşlı anasına babasına bakanlar var arkadaşlarımızın arasında
ama bizim millete kalsa öğretmenlere asgari ücret verilsin yaz aylarında maaş da verilmesin
yazın da odun yesinler
devlet memurluğu evet daha rahat olabilir özele göre iyi şartları olabilir ama bende özel şirkette olup da tüm gün youtube videoları izleyenleri ayın üç günü çok yoğun olup diğer zaman bütün ay bilgisayar başında iş yapıyor görünenleri de biliyorum
niye bizde kendi işini yüceltme diğerlerininkini hiç görme olayı var anlamıyorum
başkalarının çalışma saatlerini maaşlarını eleştireceğimize bizim şartları bu hale getiren patronlara sendikaya üye olduğu için işten atılan insanları konuşsaydık bu durumlarda olmazdık bence

işin garantı 60 yaşında da olsan istedıgın kadar çalış,senı işten atmazlar ,üç kuruşa sürünmessin .fakat aşağılayan yönetim,meslektaş ,yalakalıktan zevk alan zavallılar,seni şikayet ederim diyen bir yığın insan ve şikayet edenler,her gun kafan binbir sorun eve gelıp bir çözüm yolu bulamaya çalışırsın ama bulamassın ,sırf işini sevdiğin için katlanırsın memurluktada var bu özel de de tek farkı dedıgım gıbı yaşlanana kadar çalışa bılırsın ,işsiz kalmassın.

aynen öyle

muhakkak devlet işininde zorlukları vardır bende burada yazılanlar kadar rahat olduğuna inanmıyorum ama ne olursa olsun özelden daha kötü değildir.

yoğunluk meselesi. mesela bi sgk , adliye memuruyla üniversite memurunun rahatlığı aynı değil. ünide çalışan arkadaşım daha rahat olduğunu söyler. tamamen çalışılan birimle alakalı

rahat tabi ki devlet memurluğu rahat olmaz mı hiç?
ben öğretmenim ve özel okulda çalışan meslektaşlarıma gerçekten üzülüyorum birisi de kendi kuzenim resmen posası çıkıyor ve benden daha az maaş alıyor malesef Üstelik ne olursa olsun onun içinde işten çıkarılma endişesi var ama benim yok
Devlet memurluğunda sevmediğim yön ise performansa göre artacak bir gelirimin olmaması Ben dersimi sırf 40 dakika dolsun diye geçiştiriyor olsam da öğrencilere neler katabilirim diye gece gündüz uğraşıyor olsam da aldığım maaş değişmiyor değişmeyecek Geçen sene üniversite sınavına hazırladığımız öğrenciler için çok uğraştım didindim haftaiçi 4 gün dersim varken boş günümde de yarım gün okula gidip çocuklarla test çözdüm ama bunun maddi hiçbir getirisi yok (tabi ki öğrencilerimin başarısının verdiği manevi haz bambaşka)
Hep belli bir standartta maaşın olacak ha görevde yükselme şansın var ama Türkiye'de artık her yer siyasetten geçiyor en azından MEB öyle bkz bu yaz yapılan okul müdürü atamaları

Ben de özel sektördeyim kpss o bu şu denedim yok olmuyor genelleme yapmakta istemiyorum ama dayın olacak arkadaş torpilin varsa giriyorsun ben bunu anladım, benim arkadaşım devlette pazara bile gidiyoruz saatlerce diyor düşünün rahatlığı her şeyi geçtim izin durumu çok iyi yıllık izin istediğin zaman resmi tatillerde bizler gibi acaba tatil olacak mıyız diye düşünüp durmak yok ayın 15 i dedin mi maaş garanti, hoş çok şükür bende maaşım her ayın 5 inde alırım hiç aksamadı 3 senedir ama devlette olmayı çok isterdim

Bende devletteyim ama hiç rahat deil valla sanırım çalıştığın yere göre değişiyor, benim akşama pestilim çıkmış oluyo genelde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…