devlete işinde çalışmak gerçekten çokmu rahat

Devletteki arkadaşlara rica ediyoruz.ayakkabinizin altina adimizi yazip calistiginiz daireye ayaginizi sürüyerek gidiniz yordu bu oözelssektör

Bence Devlet memurlugu iyidir..Yüz kizartici suclar islemedigin sürece kimse seni isten atamaz..Ben de Devlet memuruydum.Su an istifa ettim..Almanya dayim ve binlerce kez pismanim.

Devlet sizi atayabilir, ilden ile sürebilir isterse ama özel sektör böyle bişey teklif bile etse resti çekip başka bi işe başvurabilirsiniz (bence)
Bu artı özellik mi oluyo şimdi özel için? Devlette de resti çekip, istifa edip başka işe başvurabilirsiniz ki zaten. Hem de istifa ettiniz diye önünüze sözleşmemiz var tazminat ödeyeceksiniz de demez kimse.

hükümeti bir eleştirin bakalım da görün nasıl memurluğunuz yakılıyor.
gördüğüm çok örnek var. sürülenler atılanlar vs..

türkiye şartlarında garanti iş diye bir şey olamaz.

aynı şey tersi için de geçerli ama. ben özelde çalışıyorum. atatürkü eleştiren en ufak birşey söylenemez burda çünkü aşırı cumhuriyetçi modern bir şirket şimdi aleyhine söyle bakalım söyleyebilirsen.

devlet işi her zaman iyidir.

nasıl kazanılır kpss nasıl atanılır varmı torpilsiz atanan nasıl atandı bana rüya gibi geliyo

Canım ben İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'nde çalışıyorum, daha yeniyim ama gerçekten mükemmel rahatlık. Hele ki en yoğun mağazadan istifa verip buraya başladıktan sonra kendine sorduğun tek soru "Benim aklım neredeydi bu zamana kadar ?

" oluyor :) ben sözleşmeli olarak girdim ama şuan için herşey gayet iyi :) ne yap et gir ya da sözleşmeli olanlara muhakkak başvur

nasıl kazanılır kpss nasıl atanılır varmı torpilsiz atanan nasıl atandı bana rüya gibi geliyo

Kpss B merkezi atamalar torpilsiz oluyor. Açıktan alımlar mülakatlar torpilli oluyor. İlk Kpss B puanı alabileceğiniz sınav 2016 Haziran sonu Temmuz başı sınavıdır.

sevgili konu sahıbı diğer yazılanları okumadım.
ama atanmak ıstıyorsan, hangı bölumsun yaz bana. bu konularda ıyıyım en az 8 ark yardımcı oldum ve atanmalarına vesile oldum.
inş sanada olurum.

memurluk özeldeki gibi deil en azından çalışma satleri açısından.haftasonun sana kalıyor.benim müdürle aram kötü baya ama bir sey yapamıyor tabi ki devlet olunca

sevgili konu sahıbı diğer yazılanları okumadım.
ama atanmak ıstıyorsan, hangı bölumsun yaz bana. bu konularda ıyıyım en az 8 ark yardımcı oldum ve atanmalarına vesile oldum.
inş sanada olurum.
Öyle bir hissiyatın varsa o zaman bize de yardımcı ooollll :))

bende kamudayım girene kadarda göbeğim çatladı evet çok rahat ama şimdide ben küflenmeye başladım çürütüyorlar insanı ama özel sektörde sürünmekten iyidir babam kardeşim eşim özel de çalışıyor ve canlarını çıkarıyorlar

keşke her şirket böyle olsa özellikle şu zamanlarda takdir ettim doğrusu.

ben de devletteyim özelden çok daha rahat olduğuna eminim en azından işten çıkarılma,maaşımızın gecikmesi ya da verilmemesi gibi korkularımız yok.amirlerimiz var ancak patronumuz değiller yaptırımları bir yere kadar oluyor.

ben nerdeyse bu konuya adadım kendımı:))
ben daha lisede okurken(dil) ing öğr kazanamayacağımı anladım ve harıl harıl bölum araştırdım.
hem en cok atanan hemde kısa yoldan memur olcam bır bölum rastırdım ve buldum:)
ıng.öğr kazanamayanlar bulgar dili yok Fransızca öğr. okurken ben ılk yılımı bitirdim 2. yıl kpss çalıştım.okul biter bıtmez atandım. ama memur değil özerk bir kurum. yanı memurdan daha ıyı maaşı ve ıkramıye alıyosun.
snra kardeslerıme arkadalarıma derken tercıhtede uzman oldum :)

aslında en cok tercıhte uzmanım.kımın nereye atlayacağına kımın nerelerı es gececeğını bılırım...
başkaları için araştıra araştıra,tercıh yapa yapa uzmanlaştım...

Öyle bir hissiyatın varsa o zaman bize de yardımcı ooollll :))
bana da yardmıcı olabilir misinn :))

bu arada ben önlisans okudum...yanı herkes (5 yıllık dıl okuyup suan çoğu işsiz) ben bılmem kaç yıllık çalışandım.

bu arada ben önlisans okudum...yanı herkes (5 yıllık dıl okuyup suan çoğu işsiz) ben bılmem kaç yıllık çalışandım.
ben de senin gibi düşündüm arkadaşlarım tarih öğretmenliği felsefe fars dili falan okuyor şu an.ben de gidebilirdim o bölümlere ama ben de kısayoldan memur olacağım bi bölümistedim

Bende 2 yıllık Önlisansı bitirdim Dış Ticaret olarak şimdi açıktan Kamu Yönetimi'ne devam ediyorum. Bize tercihde bi el atsan hiç fena olmaz. :)) Şuan devlet dairesinde sözleşmeliyim çünkü

6 ay özelde çalıştım, işverenlerim ve ortam çok harika olsa da çok yıpratıcıydı benim için. 19.15 te çıkıyordum kışları çok kötü oluyordu sonra gözümü karartıp doğu bile yazdım Allahtan batıda bir yer geldi, evet çok rahatım ama bir yerden sonra tatminsizlik oluyor çünkü ne ileri ne geri gidiyosun devlette. İleride akademisyenlik düşünüyorum bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…