- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
- Konu Sahibi frozen12345
-
Evet konuya daha oncede uzun uzun yazdigim icin bu msjimda belirtmeyi unutmusum ama devlet memuruyum ve her yonunun anlasilmasini istiyorumSiz devlettemisiniz
Bu artı özellik mi oluyo şimdi özel için? Devlette de resti çekip, istifa edip başka işe başvurabilirsiniz ki zaten. Hem de istifa ettiniz diye önünüze sözleşmemiz var tazminat ödeyeceksiniz de demez kimse.Devlet sizi atayabilir, ilden ile sürebilir isterse ama özel sektör böyle bişey teklif bile etse resti çekip başka bi işe başvurabilirsiniz (bence)
hükümeti bir eleştirin bakalım da görün nasıl memurluğunuz yakılıyor.
gördüğüm çok örnek var. sürülenler atılanlar vs..
türkiye şartlarında garanti iş diye bir şey olamaz.
nasıl kazanılır kpss nasıl atanılır varmı torpilsiz atanan nasıl atandı bana rüya gibi geliyo
okuldan mezun olalı 10 sene oldu ve ben 10 yıldır devlet işine girmek için uğraşıyorum okadar çok sınavlara girdimki anlatamam.ama olmadı ne hikmekse hap yedekten kazandım şuan bi özel şirkette çalışıyorum ve çok yorucu üstelik verdiğin emeğin karşılığını da tam olarak alamıyorum . bu devlet kadrosunda çalışmak gerçekten çokmu rahat oluyo memur olan arkadaşlara soruyorum. ona göre son bir kpss şansım var artık dershane falan neyse uğraşmak son şansımı kaçırmamak istiyorum. yok devlet işide dışardan görüldüğü gibi değilse uğraşmayım boş yere şimdiki işime sahip çıkayım. fikirlerinizi yazarmısınız.
Öyle bir hissiyatın varsa o zaman bize de yardımcı ooollll :))sevgili konu sahıbı diğer yazılanları okumadım.
ama atanmak ıstıyorsan, hangı bölumsun yaz bana. bu konularda ıyıyım en az 8 ark yardımcı oldum ve atanmalarına vesile oldum.
inş sanada olurum.
sevgili konu sahıbı diğer yazılanları okumadım.
ama atanmak ıstıyorsan, hangı bölumsun yaz bana. bu konularda ıyıyım en az 8 ark yardımcı oldum ve atanmalarına vesile oldum.
inş sanada olurum.
aynı şey tersi için de geçerli ama. ben özelde çalışıyorum. atatürkü eleştiren en ufak birşey söylenemez burda çünkü aşırı cumhuriyetçi modern bir şirket şimdi aleyhine söyle bakalım söyleyebilirsen.
devlet işi her zaman iyidir.
Öyle bir hissiyatın varsa o zaman bize de yardımcı ooollll :))
bana da yardmıcı olabilir misinn :))ben nerdeyse bu konuya adadım kendımı:))
ben daha lisede okurken(dil) ing öğr kazanamayacağımı anladım ve harıl harıl bölum araştırdım.
hem en cok atanan hemde kısa yoldan memur olcam bır bölum rastırdım ve buldum:)
ıng.öğr kazanamayanlar bulgar dili yok Fransızca öğr. okurken ben ılk yılımı bitirdim 2. yıl kpss çalıştım.okul biter bıtmez atandım. ama memur değil özerk bir kurum. yanı memurdan daha ıyı maaşı ve ıkramıye alıyosun.
snra kardeslerıme arkadalarıma derken tercıhtede uzman oldum :)
aslında en cok tercıhte uzmanım.kımın nereye atlayacağına kımın nerelerı es gececeğını bılırım...
başkaları için araştıra araştıra,tercıh yapa yapa uzmanlaştım...
bu arada ben önlisans okudum...yanı herkes (5 yıllık dıl okuyup suan çoğu işsiz) ben bılmem kaç yıllık çalışandım.ben nerdeyse bu konuya adadım kendımı:))
ben daha lisede okurken(dil) ing öğr kazanamayacağımı anladım ve harıl harıl bölum araştırdım.
ıng.öğr kazanamayanlar bulgar dili yok Fransızca öğr. okurken ben ılk yılımı bitirdim 2. yıl kpss çalıştım.okul biter bıtmez atandım. ama memur değil özerk bir kurum. yanı memurdan daha ıyı maaşı ve ıkramıye alıyosun.
aslında en cok tercıhte uzmanım.kımın nereye atlayacağına kımın nerelerı es gececeğını bılırım...
ben de senin gibi düşündüm arkadaşlarım tarih öğretmenliği felsefe fars dili falan okuyor şu an.ben de gidebilirdim o bölümlere ama ben de kısayoldan memur olacağım bi bölümistedimbu arada ben önlisans okudum...yanı herkes (5 yıllık dıl okuyup suan çoğu işsiz) ben bılmem kaç yıllık çalışandım.
Bende 2 yıllık Önlisansı bitirdim Dış Ticaret olarak şimdi açıktan Kamu Yönetimi'ne devam ediyorum. Bize tercihde bi el atsan hiç fena olmaz. :)) Şuan devlet dairesinde sözleşmeliyim çünküben nerdeyse bu konuya adadım kendımı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?