- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi frozen12345
-
teşekkür ederim yardımcı olduğun için :)Adliye içinde de birimden birime göre değişiyor tabii ki, ama genelinin işi yoğundur.
Rica ederim, faydalı olabildiysem ne mutlu.teşekkür ederim yardımcı olduğun için :)
Daha garanti ve net şartları var o yüzden daha rahat
Ama kariyer şansı pek yok
O yüzden ben tercihimi özelden yana kullandım
bende tapuda çalışıyorum seni gayet iyi anlıyorum hani derlerya annemden emdiğim süt burnumdan geldi diye o şekilim yaniÖzelde 7 sene çalıştım hiçbir zaman bu kadar yorulmadimbirak rahatlığı hayattan bezdim stres yoğunluk baskı..Ben TAPU da çalışıyorum..sakin yazmayin.Diğer kurumlar rahattir ama..2 gündür izinliyim yeni kendime geliyorum
NEKADAR ŞANSLISINIZ NEGÜZEL3 yıldır devlet memuruyum. Memurluktan önce 4 aylık bir özel sektör çalışmam oldu. En fazla 4 ay dayanabildim ve istifa ettiğim gün KPSS dershanesine yazıldım. Özel sektörün çalışma şartlarını görünce kendime bu sene mutlaka kazanma hedefimi koydum ve Allah'a şükür 89.47 puanla Ankara Merkez de bir kuruma atandım. Çocuğum oldu, doğum izni aldım,ücretsiz izin aldım. Hastalandım rapor aldım. Canım çalışmak istemedi saatlik izin aldım. Yani demem o ki baba evinden sonra en rahat edeceğin yer rahat bir devlet kurumudur.
Ha maaşımız öyle ahım şahım değil, 2100 TL maaş alıyorum. Ama insanın kafasının rahatlığı, iş yeri huzuru öyle güzel bir şeymiş ki...
Azmet arkadaşım, çalış çabala gir şu memurluğa.
Siz devlettemisinizBugun 5 gunlu, 1 haftalik izni alabilmek icin aksam 7 bucuga kdr buz gibi binada bekledim. Kalorifer 4 te sonmustu bile. Yedigim tripleri hic anlatmayayim :) ve oyle bi kaptirmisimki duzene aldigim imza herseye bedeldi. Ne kdr kolay ne kdr rahat konusuyoruz cok merak ediyorum kac kisi boyle bi duzene adapte olabilir. Not: kışın 5 gun izin alabilen nadir sansli insanlardanim. Yagmurdan kacarken doluya tutulmayin aman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?