- 15 Nisan 2017
- 3.518
- 9.124
- 158
Aslinda var, kadinin psikolojisine cok onem veriyorlar. Ilk ici secenegi de dinleyip tartisiyorsun sonra hangisini secersen onu yapiyorlar. Norma doguma zorlanmiyorsun..Arkadasim 2 istege bagli sezaryen oldu.
Bilmiyorum belki hastaneden hastaneye değişiyordur. Kocaeli'nde doğum yapmıştı arkadasim. Tek sorun özel oda yoktu. Başka bir kadınla birlikte kalmıştı odada.Onun dışında çok memnun kalmıştı. Ama bahsettiğiniz durum çok kötü. Belki param yok, gidemiyorum özel hastaneye. Hakettiğim muamele bu mu yani?Valla hiç öyle değil. Ben hamileyken nts icin acile gittim devlete. Orada dogum bekleyen kadın vardı afedersiniz inek noguruyor sanki oyle bir muamele. Gec şuraya diye azarliyor hemsire pis igrenc yataklar. Ama baya igrenç. Birdaha da adim atmadım
Beyninizi siz çalıştırsanız keşke anlamıyorsunuz çünkü hasetten midir nedirtek maaşla adam nasıl özel hastane ücretini karşılasın biraz anlayış biraz beyninizi çalıştırın
Kotü kalplilikle nasil bir iliski kurdunuz pardon?Umarım hamileliğiniz de hiç ağlamazsınız o zaman bu kötü kalplilikte sizin cezanız
Ben orda çok üzüldüm ağladım bebeğime bir şey olmuş mudur diye soruyorum siz ağlamak düşüğe sebep olur diyorsunuz dalga geçer gibi kötü kalpli demekle az bile söylemişimmmKotü kalplilikle nasil bir iliski kurdunuz pardon?
Kız benim 4 çocuğum var maşallah alerjileri felan yok bunlar sanırım genetikBence kendini zorla normal doğum yap
Çünkü yapmayan kadınların çocukları hep alerjileri var ve mutlaka emzir o mama ile büyüyen bebekler aşırı şişiyor
Ve kilolular
Kesinlikle. Zaten o azarlanan kadın da parasi yok diye ses etmiyordu bence daha kotü davranmasinlar diye. Parasi olsa çıkar giderdi. Çok zorBilmiyorum belki hastaneden hastaneye değişiyordur. Kocaeli'nde doğum yapmıştı arkadasim. Tek sorun özel oda yoktu. Başka bir kadınla birlikte kalmıştı odada.Onun dışında çok memnun kalmıştı. Ama bahsettiğiniz durum çok kötü. Belki param yok, gidemiyorum özel hastaneye. Hakettiğim muamele bu mu yani?
Neye dayanarak yazdınız bunu merak ettimAglamak dusk sebebi.
tek maaşla adam nasıl özel hastane ücretini karşılasın biraz anlayış biraz beyninizi çalıştırın
15 bin bedavaymış ya Ankara’da 30 dan başlıyorMuayene 680 doğum 15.000
Neye dayanarak olsun istersiniz?Neye dayanarak yazdınız bunu merak ettim
Bilime dayanarak olsun isterim çünkü malum hormonlar artıyor ve kadınların çoğu ağlarNeye dayanarak olsun istersiniz?
Aa aynen bende. Bende normal doğmuşum herseye alerjim var...Sallama istersen
Yazdıklarının mantıklı yanı var mı sence?normal doğumla doğdum, her şeye alerjim var.
genç odası için gerçekten erkenBebek odası dediysem bende genç odası düşünüyorum bebek odasını bende gereksiz buluyorum :)
Hormonlar deli gibi ağlatır... Allahin izliyle birsey olmaz bebeğinize... hamile değilken de muhtemelen eşiniz aynıydı. Hormonlardan daha çok gözünüze batıyor... tamam dediyse üzerine düşmeyin...Ben orda çok üzüldüm ağladım bebeğime bir şey olmuş mudur diye soruyorum siz ağlamak düşüğe sebep olur diyorsunuz dalga geçer gibi kötü kalpli demekle az bile söylemişimmm♀
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?