Birincisi hamilelik ve doğum bana göre özel ve her zaman yaşanmayacak bir durum...devlet hastanelerinin şu anki durumunu bilmiyorum ama o dönemlerde gerçekten berbattı özellikle kadın doğum hastaneleri....yani simariklikla nitelendirmeniz ayrıca anormal bir zihniyet..
İkincisi kaynana k.peder iyiligimi istediklerinden değil beni o paraya yani ogullarinin parasını harcamaya layık görmediklerinden devlete gitmemi istedi bana vermedikleri değerden ötürü ki hiç umurumda değil...(birkac yıl sonra kızının doğumunda k.validesine kızımı neden özele goturmediniz ziyaret saati dışında yanına bile giremiyoruz yanliz kaldı çocuğum diye veryansın etmişti)Bu da apayrı bir konu
Kaldı ki bizler evlenmiş yetişkin insanlarız ama hep bir müdahale(hâlâ devam etmekte)oda ayrı..örnek dişimi yaptiriyorum özelde değil üni.hastanesinde niye yakindaki dış Hastanesi'ne gitmedin diye onu bile sorguladı...bu örnekler fazlasıyla çoğaltılabilir tabi ama vaktim kısıtlı
Size gelince,
Bilip bilmeden insanları tanımadan saçma sapan yorum yapmanız oldukça gereksiz olmuş
bununda belirtmeden geçemeyeceğim ..