- 11 Ağustos 2022
- 1.100
- 1.835
- 53
Polemige girmeyip, size yavrunuzu hayirlisinla kucaginiza almaniz icin dua ediyorum.Siz normal doğurun mutlaka bu ara da Avrupa da yaşadığınızı anladım hadi yine iyisiniz artık bir kişi daha biliyor orda yaşadığınızı
normal doğum için zorluyorlar ölsen de paylaşanlar seni çatır çatır normal dogurtuyorlar. normal doğum yaparken ablam bebeğini kaybetti bu riski göze alamam demiştim ilk gebeligimde. neyse hem özel hem devlet deneyimi yaşamış biri olarak sükunet söyleyebilirim devlet inanılmaz iyiydi. Dr sabah geliyor akşam geliyor cocuk Dr u desen sabah akşam geliyor. hemşireler sürekli takipte. çok şaşırmıştım doğrusu ve inanılmaz da memnun kalmıştım. uzun bir süre ya doğum yaptım ama para vermedikhiç ağlamayın üzmeyin kendinizi. gider misler gibi özelde dogurursunuz. ben ilk kizimi özelde doğurdum isteğe bağlı sezaryen ile. gayette memnunum. ikinci kızımı devlette doğurdum, ondan daha daha memnun kaldım. inanılmaz iyi bir Dr bulmuştum, kendi kendime hem özel hem devlet muayeneye giderim, sonra da gider özelde prensesler gibi dogururum dedim. aaaaa bıraktım devletteki Dr ozeldejinden bin iyi ama bu tamamen şans tabi. elbette ilk doğum sezeryan olmasaydı asla devlete gidip normal doğum istemezdim. çünkü mecbur
Bunu da laf sokmaya çalışıp sonra hiç bişey dememiş gibi söylemeniz neyse güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorumPolemige girmeyip, size yavrunuzu hayirlisinla kucaginiza almaniz icin dua ediyorum.
EvetDevlette mi kaba davrandılar size.
Bu bilgi doğru mu gerçekten? Ben de bir avrupa ülkesindeyim normal doğumda 3 sezaryen doğumda 4 gün yatış veriliyor.dogum yaptiktan 3-4 saat sonra da eve gidiliyor.
Ben de bi avrupa ulkesindeyim. Buranin saglik sisteminin ilk kez birinden takdir aldigini gordum bxbcbxbBu bilgi doğru mu gerçekten? Ben de bir avrupa ülkesindeyim normal doğumda 3 sezaryen doğumda 4 gün yatış veriliyor.
Ben de bi avrupa ulkesindeyim. Buranin saglik sisteminin ilk kez birinden takdir aldigini gordum bxbcbxb
Ya ozelde dogurdum. Ozelde dogurdun mu Nuranka? Gostermelik ilgi falan yok. Islerini son derece iyi yapiyolar. Bana bebegin altini acmak, emzirmek, yikamak nasil yapilir hepsini tek tek ogrettiler. Musteri memnuniyeti oncelikleri cunku devlette sikayette etsen kimse sallamaz ama ozelde adamin anasini aglatirlar. Arada ki fark bu o yuzden dikkatliler. Bu arada seneler once devlete dis gebelik icin gittim. Kartal devlet leş gibiydi ve herkes asiri kabaydi. Sonra Zeynep Kamilde yattim. Doktor olmadigi icin kendi basina gecenin koru dogum yapan bi kadini seyrettim resmen. Bilmeden ahkam kesiyosunuz. Bugun devlet nasil bilmiyorum belki cok duzeldi. o yuzden hic yorum yapmiyorum. Mecbur degiliz her konuda bilgi sahibi olmadan yorum yapmaya.Hayir su yönden dedim.Simdi özel hastanede size müşteri gözüyle bakacaklar.Devlette hasta.Tek iyi yönü özel hastanede size özel odanız olur.Birde dediğim gibi müşteri gözüyle baktıkları için göstermelik ilgi olacak.Bebeginizin sağlık riski yoksa devlette olur neden olmasın.
Hollanda'da normal dogum yaptiktan sonra gun icinde gonderiliyormus. Cok garip geldi bana ama oyleymis.Bu bilgi doğru mu gerçekten? Ben de bir avrupa ülkesindeyim normal doğumda 3 sezaryen doğumda 4 gün yatış veriliyor.
Hollandada doğuma çok farklı yaklaşıyorlar ev doğumu çok yaygın belki o yüzden olabilir, genel geçer olduğunu düşünmüyorum burada mesela ev doğumuna sıcak bakmıyorlar, hastaneden de ilk gün bırakmazlar kesinlikleHollanda'da gun icinde gonderiliyormus. Cok garip geldi bana ama oyleymis.
Hamilelikte hormonlardan dolayı duygusallık çok normal. Bende bazen aklıma geçmişten saçma bişey gelir sinir olurum kendi kendime ağlarım ama bir iki kere ağlamayla sinir olmayla çocuğa bişey olmaz merak etme.Hanımlar merhaba iyi akşamlar :)
5 aylık hamileyim tek duam dileğim sağlıkla kucağıma almak. Yapı olarak canı çokk tatlı ve korkak biriyim böyle biri olmak istemezdim ama
Özel bir hastaneye gidiyorum kontrollere durumumuz çok çok şükür gayeeet iyi eşim insanların aklına o kadar uyuyor ki anlatamam neymiş arkadaşının eşi devlette yapmış çok iyiymiş orda yapsaymışım ne gerek varmış bebek odası için de aynısını yaptı yapamam büyüyene kadar gerek yok dedi bu konu yüzünden 5 kere tartıştık ve her defasın da çok ağladım çünkü hayalim di bebeğime oda yapmak en son altınları bozup yapmamayı teklif etti düşünün el mecbur kabul ettim yoksa benim tek başıma yapacak gücüm yok.
Bugün de bu konu için çok kötü kavga ettik artık o kadar kırıldım ve sinirlendim ki kızlar inanın durumuz olmasa tabiki devlete giderdim olduğu halde böyle yapması çok garip ve ben Allah nasip ederse sezaryen düşünüyorum normalden çok korkuyorum devlette böyle bir seçim hakkımız da yok.
Yani en son gelip korkma korkma doğurursun özelde dedi böyle herşeyi burnumdan getirip sonra tamam yaparız demesi bilmiyorum ya aşırı stres yapıp ağladım bebeğime bişey olmuşmudur acaba çok üzgünüm ama elimde olmadan ağlıyorum
Şimdi koca çalışmasa, siz çalışsanız, bu adamın ameliyat olması gerekse, basit bir ameliyatı bedavaya, güven içinde olmak varken, özelde olacağım diye tuttursa, özel hastanede de size 25 bin lira fatura çıkarsa gıkınızı çıkarmayacaksınız öyle mi? Devlette olsan demeyeceksiniz öyle mi ? Aynı şey ne gerek var, zaten basit bir ameliyat demeyeceksiniz öyle mi. Demeyecekseniz amenna ama yok diyecekseniz, bilinçaltınız size sırf kocanıza seks sunduğunuz için daha değerli olduğunuzu söylüyor demektir. Yakıştırıyor musunuz bunu kendinize ?. Haa erkeklerin bizim gibi çalışmama şansı da yoktu değil mi ? Garip bulmuşuz vurun kırbacı gitsin.evlenmeseymiş şerefsizler.evlendi diye köle oldu bu adamlar.dövene, sövene de köle oluyorlar.
Ben devlette sezeryana alinmasi gerekirken zorla normal dogurtulmus bi bebektim. Zorla normal dogurtuldugum icin mekonyum yuttum. Kordon dolandi. Kuvozde kalmisim. Hem atopik dermatitim var hem allerjik astimim. Oyle zorlamayla olmuyo. Her dogum farkli. Duruma gore de degisiyor hangi yol olmasi gerektigi.Bence kendini zorla normal doğum yap
Çünkü yapmayan kadınların çocukları hep alerjileri var ve mutlaka emzir o mama ile büyüyen bebekler aşırı şişiyor
Ve kilolular
devlet ya da ozel yerine, nerede daha cok imkani olan hastane varsa oraya gitmek gerekir bence. ben yogun bakim servisi olan bir hastane secmistim ki bebise Allah korusun bir sey olursa hemen bakilabilsin diye. ayrica bazi devlet hastanelerinde ozel hasta ya da ozel oda sansi var para verildigi surece diye biliyormHanımlar merhaba iyi akşamlar :)
5 aylık hamileyim tek duam dileğim sağlıkla kucağıma almak. Yapı olarak canı çokk tatlı ve korkak biriyim böyle biri olmak istemezdim ama
Özel bir hastaneye gidiyorum kontrollere durumumuz çok çok şükür gayeeet iyi eşim insanların aklına o kadar uyuyor ki anlatamam neymiş arkadaşının eşi devlette yapmış çok iyiymiş orda yapsaymışım ne gerek varmış bebek odası için de aynısını yaptı yapamam büyüyene kadar gerek yok dedi bu konu yüzünden 5 kere tartıştık ve her defasın da çok ağladım çünkü hayalim di bebeğime oda yapmak en son altınları bozup yapmamayı teklif etti düşünün el mecbur kabul ettim yoksa benim tek başıma yapacak gücüm yok.
Bugün de bu konu için çok kötü kavga ettik artık o kadar kırıldım ve sinirlendim ki kızlar inanın durumuz olmasa tabiki devlete giderdim olduğu halde böyle yapması çok garip ve ben Allah nasip ederse sezaryen düşünüyorum normalden çok korkuyorum devlette böyle bir seçim hakkımız da yok.
Yani en son gelip korkma korkma doğurursun özelde dedi böyle herşeyi burnumdan getirip sonra tamam yaparız demesi bilmiyorum ya aşırı stres yapıp ağladım bebeğime bişey olmuşmudur acaba çok üzgünüm ama elimde olmadan ağlıyorum
Devlette isteğe bağlı sezaryen artık yasak. Çok ekstrem bir durum olması gerekiyor sizi sezaryene almaları için. İlk doğumunuz için devlete gittiğiniz takdirde sizi sonuna kadar normal doğum için zorlarlar. İkizi bile normal doğurtmaya çalışıyorlar. Nasipse sezaryen düşünüyorum diye bir şey olmaz yani.Hanımlar merhaba iyi akşamlar :)
Devlette isteğe bağlı sezaryen yasak.Devlette de sezeryan olabiliyorsunuz nasıl seçim hakkınız yok anlamadım onun dışında beden sizin bedeniniz o şekilde doğum yapmak istiyorsanız bunu anlayışla karşılamak zorunda. Tatlı dille anlatmayı deneyin
yokmuş kardeş ben bayağı meşakatli bir tecrübeyle öğrendim. 14 saat aralıksız suni sancı aldım. açılamam hala 1 parmaktıDevlette de sezeryan olabiliyorsunuz nasıl seçim hakkınız yok anlamadım onun dışında beden sizin bedeniniz o şekilde doğum yapmak istiyorsanız bunu anlayışla karşılamak zorunda. Tatlı dille anlatmayı deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?