Devlette doğum yapacak mışım

Size ne ki kim kimin hakkina giriyor?
Alin size bir ornek, arkadasim 3 yasina kadar doyasiya emmis. Hastaliktan kurtulamiyor. Bizzat annesinin agzindan dinledim. E peki sizin tezinize gore arkadasimin bu kadar hasta olmamasi gerekiyordu, nede olsa annesinden antikor gecmis.
Sacmalamayin isterseniz. Cevremde tonla cocuk var emdigi halde surekli hasta olanlar. Gercek hayattan ornek verin.
6 ay bile anne sutu almamisim, mama ile buyumusum. Hic hasta olmuyorum, esim 1 yasina kadar emmis, daha kolay hasta oluyor. Ne yani?
Size diyorum ki mama veya sutle alakasi yok, cocugun mikropla erken yasta tanismasi lazim.
Genelde de pimpirikli annelerin cocuklari daha cok hasta oluyor, cunku cocuklarinin mikropla tanismasina izin vermiyorlar neredeyse.
Ben cok mutluyum, bebegim cok mutlu. Iyi ki emzirmiyorum diyorum hatta.
Emzirmeyi cok abartiyorsunuz, genetik ve yetistirilme tarzi her seyden daha onemlidir.
Ordan burdan örnek vererek konuşan birine herhangi bir sey anlatmam mümkün değil. Emzirme ve anne sütü üzerine yerli yabanci bir sürü egitim aldim ama siz ve cevrenizdekiler kadar bilemem tabi en çok siz biliyorsunuz. Sınırlı vizyonunuz ve çevre örneklerinizle ilime bilime ışık tuttunuz tesekkurler😄

Artık çalışmayan kadının özelde doğurmasını da kıskanmazsın ya😂😂😂
Gerçi sen cinsel hastalık kıskanan insansın buna şaşırmam daha saçma ama neyse
Ay öyle deme deli gibi kıskanıyor, çalışmayan kadınların özel hastane de doğum yapmalarını daha önce de yazdı bunu.
Kadınlar hiçbir şekilde değer görmesin istiyor, hasta ruhlu.

Kendi paramı ellemem altınları bozarsak oda olur dedi bende çocuğum mahrum kalmasın diye kabul ettim ?
Ya allah aşkına çocukların emin olun umrunda değil bir odasının olup olmaması 2-3yaşında belki bir odam var der siz daha 5aylık doğmamış bir çocuk için mahrum kalmasın diye gidip altın bozdurup oda yapmışsınız. Madem kocanız bu kadar cimri ve özelde doğum yapmak istiyorsunuz oda yapacağımıza gidip o altınlarla özelde doğursaydınız.

Size ne ki kim kimin hakkina giriyor?
Alin size bir ornek, arkadasim 3 yasina kadar doyasiya emmis. Hastaliktan kurtulamiyor. Bizzat annesinin agzindan dinledim. E peki sizin tezinize gore arkadasimin bu kadar hasta olmamasi gerekiyordu, nede olsa annesinden antikor gecmis.
Sacmalamayin isterseniz. Cevremde tonla cocuk var emdigi halde surekli hasta olanlar. Gercek hayattan ornek verin.
6 ay bile anne sutu almamisim, mama ile buyumusum. Hic hasta olmuyorum, esim 1 yasina kadar emmis, daha kolay hasta oluyor. Ne yani?
Size diyorum ki mama veya sutle alakasi yok, cocugun mikropla erken yasta tanismasi lazim.
Genelde de pimpirikli annelerin cocuklari daha cok hasta oluyor, cunku cocuklarinin mikropla tanismasina izin vermiyorlar neredeyse.
Ben cok mutluyum, bebegim cok mutlu. Iyi ki emzirmiyorum diyorum hatta.
Emzirmeyi cok abartiyorsunuz, genetik ve yetistirilme tarzi her seyden daha onemlidir.
Sorunuza cevap vermemisim, kim kimim hakkina giriyor? Doğuran kadın, isteyerek emzirmeyi tercih etmedigi "bebeğinin" hakkina giriyor. 😄
Gercek hayattan ornek veremiyorum cunku ben uzay arastirmalari ile ilgileniyorum hic bilgim yok gercek hayat hakkinda. Boş zamaninizda genetik ve yetistirme tarzi ile ilgili tezlerinizi okumak isterim😄

Ordan burdan örnek vererek konuşan birine herhangi bir sey anlatmam mümkün değil. Emzirme ve anne sütü üzerine yerli yabanci bir sürü egitim aldim ama siz ve cevrenizdekiler kadar bilemem tabi en çok siz biliyorsunuz. Sınırlı vizyonunuz ve çevre örneklerinizle ilime bilime ışık tuttunuz tesekkurler😄
Amaciniz laf sokmaksa, cıks ise yaramadi yeni yontemler bulun lutfen.
Ben turkce kaynaklar okumuyorum hanimefendi, dogruluguna inanmiyorum cogunun. Zaten Tr’de de yasamiyorum. Buradaki egitim Tr’den cok daha iyi, ve buradaki doktorlar anne sutunu sizin kadar savunmuyorlar emin olun.
Yapilan arastirmalardan yola cikarak soyledim size, gercek hayattan da ornek verdim.
Hangi egitimleri aldiniz mesela? Cok merak ettim gercekten, boyle bilgisiz bir sekilde yazdiklariniz sok etkisi yapti. Soyleyin de buradaki insanlar o egitimi almasin.
Vizyonsuz lafini tanimadigim bir insandan duymak komik geldi, kimsiniz ki su yazdiklariniza uzulecegimi dusundunuz?

Sorunuza cevap vermemisim, kim kimim hakkina giriyor? Doğuran kadın, isteyerek emzirmeyi tercih etmedigi "bebeğinin" hakkina giriyor. 😄
Gercek hayattan ornek veremiyorum cunku ben uzay arastirmalari ile ilgileniyorum hic bilgim yok gercek hayat hakkinda. Boş zamaninizda genetik ve yetistirme tarzi ile ilgili tezlerinizi okumak isterim😄
Bu kafa yapisindaki birisiyle daha fazla muhatap olmaya gerek gormuyorum, alintilamayin lutfen.

Amaciniz laf sokmaksa, cıks ise yaramadi yeni yontemler bulun lutfen.
Ben turkce kaynaklar okumuyorum hanimefendi, dogruluguna inanmiyorum cogunun. Zaten Tr’de de yasamiyorum. Buradaki egitim Tr’den cok daha iyi, ve buradaki doktorlar anne sutunu sizin kadar savunmuyorlar emin olun.
Yapilan arastirmalardan yola cikarak soyledim size, gercek hayattan da ornek verdim.
Hangi egitimleri aldiniz mesela? Cok merak ettim gercekten, boyle bilgisiz bir sekilde yazdiklariniz sok etkisi yapti. Soyleyin de buradaki insanlar o egitimi almasin.
Vizyonsuz lafini tanimadigim bir insandan duymak komik geldi, kimsiniz ki su yazdiklariniza uzulecegimi dusundunuz?
Aa demek ki emzirmek tek Türkiyede olan bir sey degilmis bak aydinlandim şuanda😄 Sizin mesleginiz nedir? Eminim imminoloji uzmanı falansınız siz😄

Sevgisiz de kalmadım aslında ama nedense şu koca, emzirme, çoluk, çocuk işlerine çok gıcık oluyorum.ben de anlamıyorum valla.çocuk yapan bir kadının hayatı kararmış gibi geliyor bana.siz de böyle güle oynaya bu tarz bir duruma girip, bunu romantikleştirince daha da sinirleniyorum.bence güzel şeyler değil.özgürlük ve macera bence her zaman daha güzel.haa denemedim mi sımsıkı, hesap kitap sorulan ilişki.3,5 defa denedim.her seferinde de vazgeçtim yapamadım.çok anlamsız geliyor bana bu tarz istekler.kaç defa evliliğe yanaşmadığım için ilişkilerim bitti.2 defa kürtaj oldum.kıskanacak bir duurm yok ki ortada.
Sence güzel seyler olmayabilir ama bizce güzel iste Ferhans olmayan doğruların üzerinden bunlara laf söyleyemezsin bilmeden. Bilmiyorsun çünkü yaşamadın. Gıcık oluyorsan yapma tabiki ama emzirme çocuk çocuk koca cok seviyorum ben mesela❤️ her kadın evlendi çocuk sahibi oldu diye senin sandigin gibi köle olmuyor eşine. Yanlış biliyorsun herkesi aynı sanıyorsun. Sana göre evli barkli kadın kendinden vazgeçmiş kadın, dış gorunusune falanda önem vermesin alan almış satan satmış dimi senin gözünde. Ayrıca neden bikini mankeni olmayalım kız :) 1.75 boyum 58 kiloyum iki çocuk doğurmuş insanım bikini mankenide olurum vallahi 😁😁 bu fizikte olmasamda olurum yeterki isteyelim ama sana göre bunlar bize fazla. Elimizi ayağımızı cekelim dimi biz herseyden.

Keşke kendi doğursaydı. Devlette nasıl bilmiyorum gitmedim kontrollere hep özelde gidip devlette doğum yapmak nedir baştan o zaman devlete gidecektin

Sevgisiz de kalmadım aslında ama nedense şu koca, emzirme, çoluk, çocuk işlerine çok gıcık oluyorum.ben de anlamıyorum valla.çocuk yapan bir kadının hayatı kararmış gibi geliyor bana.siz de böyle güle oynaya bu tarz bir duruma girip, bunu romantikleştirince daha da sinirleniyorum.bence güzel şeyler değil.özgürlük ve macera bence her zaman daha güzel.haa denemedim mi sımsıkı, hesap kitap sorulan ilişki.3,5 defa denedim.her seferinde de vazgeçtim yapamadım.çok anlamsız geliyor bana bu tarz istekler.kaç defa evliliğe yanaşmadığım için ilişkilerim bitti.2 defa kürtaj oldum.kıskanacak bir duurm yok ki ortada.

Ne macerasi yasiyorsun ferhans daha işten kalan boş vaktinde bile ne yapacagini bilemedigini, iş olmasa evde yapacak birseyin olmadigindan delirecegini yazan sensin, bir ilgi alanin hobin bile yok. Ne mecarasi yasiyorsun devamli? 🙄🙄 Simdi maceralar düşün. 😁

Ve siz bu adamı baba yapacaksınız ama o sizi hala üzüp aglatabiliyor . Durumunuz da çok iyiymiş. Lütfen bebeğinizi düşünün ve stresten üzüntüden uzak durun.

Ferhans, sağlıklı ve güvenli bir ilişki de kurabilirsin. Evlilik=hesap kitap sormalı boğucu bir ortam demek değil. Etrafında hiç denk gelmemiş olabilirsin ama normal ve sağlıklı ilişkiler de var. Umarım sana da nasip olur.

Gitsin kendisi doğursun devlette eşiniz. Bebek odasi için birsey diyemem bence de gereksiz. Park yatak yetiyor ilk yıllar. Ama hastane konusunda haklısınız kabul etmeyin sakın.

durumumuz çok çok şükür gayeeet iyi eşim insanların aklına o kadar uyuyor ki anlatamam neymiş arkadaşının eşi devlette yapmış çok iyiymiş orda yapsaymışım ne gerek varmış
Yalnız bu koca profili sıkıntılı. Sizin sorununuz sezaryen özel hastane vs değil. Siz de çalışıyor olsaydınız hayırdır sen mi doğuracaksın, ben veririm parasını geç kenara diyebilirdiniz. Karısının çalışmasına engel olan, senin çalışmana gerek yok diyen adamlarda kötü niyet arıyorum ben. Sonra böyle parayla yönetiyorlar eşlerini. İster çalış ister çalışma diyene laf yok da çalışamazsın diyen öküz bence.

Back
X